2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练11 阅读强化训练(十一) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练11 阅读强化训练十一 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读强化训练(十一)学生用书P151(单独成册)(建议用时:25分钟) 阅读理解I was driving to town on a beautiful summer day.The sky was full of clouds.The sun was dancing through the green trees with its golden light and I was smiling at the wonder of it.Suddenly,a truck rounded in front of me,two feet over the center
2、line.I pulled my wheel to the right and my tires spit(迸出) up land waste along the side of the road as I just missed the truck on one side and a ditch(沟渠) on the other.I noticed the other driver looking at his cell phone totally unaware of the near miss.I closed my mouth in order to avoid saying the
3、words that I promised myself I would no longer use.Later in town,I was coming out of a store when a yellow butterfly started to circle around my head.I smiled peacefully and held out my open hand.To my joy,the butterfly landed on it briefly and swung(扇动) its wings before flying away.I looked around
4、to see if anyone else noticed this small wonder,but the only two people near me had their heads down,looking at their cell phone screens.I began to think that life is what happens while people are busy looking at their smart phones.Now I know that social media,computers and smart phones are all nece
5、ssaries(生活必需品) in our lives,but it doesnt mean that they have to control our days or take over our lives.Amazingly,they all come with a power button.We can turn them off anytime we wish to.Dont let your smart phone take away your smart mind.Dont let technology take over your soul.Use it when you nee
6、d it,and turn it off when you dont.Turn your heart on more and your phone on less.Share your kindness,your joy,your hugs,your laughter and your life that make others smile.【解题导语】手机越来越成为人们生活的必需品。但过多地埋头于手机会引发一些问题,也常会让我们错过身边一些美好的瞬间。让我们放下手机去感受美好的生活吧!1Whats the writers purpose in describing the beauty of
7、 nature at the beginning of the passage?ATo attract readers.BTo introduce the topic of the passage.CTo sing high praise for his beautiful homeland.DTo make the accident to be described next more impressive.D解析:写作意图题。由第一段可知,作者在文章开头对美景的描述是为了衬托下文中差点酿成的车祸,对比之下更能反映出车祸的可怕。2What can be inferred from Paragr
8、aph 2?AThe writer feels very angry.BSomeone died in the accident.CThe writers car got destroyed in the accident.DThe truck was driving on the right side of the writer.A解析:推理判断题。根据第二段的I closed my mouth in order to avoid saying the words that I promised myself I would no longer use.可知,卡车司机因为边看手机边开车,差点
9、酿成了车祸,作者知道后非常生气,但即使如此,作者也尽量忍耐,没有发脾气或者骂人。3The example in Paragraph 3 shows that_Athe writer is a lucky dogBa cell phone may lead to bad luckCthe butterfly doesnt like people with cell phonesDbeing buried in a cell phone may make one miss something goodD解析:细节理解题。由文章第三段内容可知,作者旁边的两个人因为埋头看手机错过了欣赏大自然中美好的瞬
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430155.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
