2019-2020学年译林版英语必修三新素养同步阅读强化训练(十三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修三新素养同步阅读强化训练十三 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 素养 同步 阅读 强化 训练 十三 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读强化训练(十三)学生用书P153(单独成册)(建议用时:15分钟) 阅读理解“It could kill him. It must be removed immediately,” the doctor said. This was the news the doctor told to my parents before I was one year old. My parents thought I was a baby who happened to cry a lot. When they noticed me rubbing my right ea
2、r, they brought me to the doctor, expecting him to give me some medicine. But to their surprise, he explained that I had a tumor(肿瘤) in my right ear. After the operation, everything was fine. I just needed to go to the doctor every six months to get my ear cleaned out. Every day my ear produced a li
3、quid(液体). It didnt smell good. To avoid being made fun of in school, I kept a cotton ball in my ear all the time.On the first day of my third grade, I almost missed the bus, so I forgot to bring a cotton ball. At school, my ear began to produce the liquid. Because I was so excited about my new schoo
4、l, I didnt notice that the other kids had begun to notice the smell. I was very embarrassed at that time. Since then, I didnt have even a single friend at school. I had always thought that my brothers friends in my neighborhood, who were a year older than me, were also my friends, but I was wrong. T
5、hey also disliked me because of my ear.I wasnt sure if I was ready to have close friends in fear of getting hurt. The real test was when I would need another operation. I was out of school for a week and a half, and I was nervous when I returned. Everywhere I went, kids wanted to know why my ear was
6、 different. When I finally got to my favorite class, I was comforted(安慰) by my friends who told me that things hadnt been the same without me, and no one mentioned anything about my ear. This was the test that proved they were my true friends.【解题导语】作者讲述了自己小时候右耳做手术后,怕其他学生嘲笑的心路历程。1What happened to the
7、 author when he was a few months old?AHe couldnt hear anything.BHe was abandoned by his parents.CHe almost died of a tumor inside his ear.DHis parents were against the operation.C解析:细节理解题。根据第一段的内容可知,作者右耳长了一个肿瘤,如果不切除它,可能会造成生命危险。2What did the authors parents probably feel when they heard the news abou
8、t the author?ADisappointed.BShocked.CEmbarrassed. DAngry.B解析:推理判断题。根据第一段的My parents thought I was a baby who happened to cry a lot.expecting him to give me some medicine. But to their surprise.可知,作者的父母并没有想到他的病情如此严重,听到医生的解释后,他们很震惊。3What happened to the author on his first day of Grade 3?AHe missed th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430171.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
