分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 3 THE WORLD ONLINE SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:430234
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:968KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT THE WORLD ONLINE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家A卷 学生用书P121(单独成册) 阅读理解AYou know that Grandparents Day, taking place the Sunday after Labor Day every year, is a holiday for celebrating your parents parents.But how did the holiday come to be? Did it originate out of a sweet, sincere wish at heart.or was it all a giant marketing plan

    2、 to sell more goods?It is, in fact, the former when Marian McQuade first thought of the idea for the holiday, and commercialism(商业主义) was the last thing on her mind.In 1956, McQuade was trying to plan a celebration for the elderly members of her community.She made the sad discovery that many of the

    3、senior citizens in the nursing home didnt often receive visits from their families.So she set a day to appreciate grandparents.In any case, McQuade never wanted the holiday to be a money grab. Mothers Day actually has a similar story; in fact, its founder wanted it discontinued in the 1920s after sh

    4、e saw how commercialized it had become.However, it didnt stop card companies from getting excited about the future of a new holiday.Hallmark predicted that, by 1983, Grandparents Day would become the sixth highest cardselling holiday.But to their disappointment, it never became a commercial holiday.

    5、Many families have much more meaningful ways of celebrating the holiday.Danielle Kirsch celebrates by trying a new activity every year with her grandmother Elsie.“This year, well be painting together,” she tells RD.com.Molly Arnolds grandmother is no longer around, yet she still finds a way to honor

    6、 the holiday.Arnold is the Chief Operations Officer of the Frank and Barbara Broyles Foundation, a charity she created in memory of her grandmother, Barbara Broyles, who passed away from Alzheimers disease(阿尔茨海默)However, that the holiday is not about commercialism doesnt mean you cant exchange gifts

    7、.S actually suggests that grandparents give their grandchildren gifts, especially gifts that “honor family traditions”. For example, a meaningful gift from a grandpa to his granddaughter would be actually a birthday gift, but we think its a perfect Grandparents Day idea too.【解题导语】本文是一篇议论文。文章介绍了“祖父母日

    8、”的由来以及庆祝方式。1Why did McQuade found Grandparents Day?ATo grow her own business.BTo realize her parents dream.CTo remember her own grandparents.DTo call on people to care for the elderly.D解析:细节理解题。根据第二段中的McQuade was trying to plan a celebration for the elderly members of her community.可知,McQuade创立这个节日是

    9、为了鼓励人们关爱老年人。2What does the underlined part “a money grab” in Paragraph 3 probably mean?AA way to make big money.BA celebration of ones wealth.CA chance to give others money.DA deal between family members.A解析:词义猜测题。根据第三段中的its founder wanted it discontinued.she saw how commercialized it had become可知,祖

    10、父母节和母亲节一样,创立者们都不希望节日变成攫取人们钱财的商业机会。3Hallmark thought Grandparents Day _Awouldnt grow popular among young peopleBwould become a commercial holidayCwould turn into a global holidayDwouldnt last longB解析:推理判断题。根据第三段中的Hallmark predicted that.sixth highest cardselling holiday.可知, Hallmark预测祖父母日将会变成全球第六大卡片销

    11、售的节日。因此Hallmark认为这个节日将会商业化。4What is Paragraph 4 mainly about?AMeaningful ways of celebrating the holiday.BPeoples attitudes towards the holiday.CThe effort to carry out the holiday.DThe future of the holiday.A解析:段落大意题。第四段的主题句为首句Many families have much more meaningful ways of celebrating the holiday.

    12、由此可知,本段主要介绍了人们以各种有意义的方式来庆祝祖父母节。BWelcome to Glass of Venice, the number one importer and retailer of authentic Murano Glass in the US. and one of the top names among Murano Glass retailers worldwide. We work directly with artisans(工匠) from Murano, Italy to bring you the unique centuriesold art rooted

    13、 in tradition and skill. Every item is handcrafted with passion using ancient techniques that made Murano glassmakers worldfamous since the 8th century. Now you neednt make a trip to Murano to own an authentic piece of art as beautiful as Venice itself.At the time of massproduced products that carry

    14、 no special meaning, Murano Glass gives you an opportunity to express your individuality. Every piece is unique.Murano Glass is 100% handcrafted in Venice. Be a part of the centuriesold Venetian tradition!A piece of the artisans heart and soul is captured in every Murano Glass creation. Crafting Mur

    15、ano Glass jewelry, vases, sculptures and other functional and decorative pieces is a complicated process from silica, minerals, water, and fire. Venetian artisans create masterpieces. The techniques they use are centuries old, and artisans have been trained for many years in their fathers and grandf

    16、athers workshops before they can attain revered status of the true master of the craft.Murano Glass masters are not just artisans;they are artists. Ever since Murano glassmakers guild(同业公会) was established on this Venetian island in 1291, they have been innovating, seeking new methods of creating gl

    17、ass, and pushing forward to express new philosophies and artistic visions through glass. This made Murano Glass get its own art form, and it has been recognized at international expositions and top art museums and galleries worldwide. Today the famous glass masters working on Murano are first and fo

    18、remost artists, and Glass of Venice is proud to offer artistic masterpieces from top Murano Glass workshops.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了美国最大的Murano Glass进口商和零售商及其工艺品,详细介绍了 Murano Glass 工艺品的艺术特点、工艺传承、制作原料、世界影响等。5What can we know about Murano Glass?AIt is made by using modern machines.BEvery piece is made in

    19、the US.CEvery piece has a special style.DIt was designed in the 8th century.C解析:细节理解题。根据第二段可知,每件 Murano Glass 工艺品都是独一无二的。据此可知,每件 Murano Glass 工艺品都有其特别的风格,故C项正确。6What were Murano Glass masters devoted to doing according to the text?AExploring ways to develop the creation of glass.BExporting Murano Gl

    20、ass to many foreign countries.CBuilding art museums to show the beauty of Murano Glass.DCreating a special art form to express their philosophies of life.A解析:细节理解题。根据第五段第一至二句可知,Murano Glass 大师不仅仅是工匠,更是艺术家;他们一直在创新,寻求新的方法来创造玻璃工艺品。故A项正确。7What is the authors attitude to Murano Glass masters works?ACriti

    21、cal.BAdmirable.CCautious.DAggressive.B解析:观点态度题。通读全文可知,本文主要介绍了美国最大的 Murano Glass 进口商和零售商及其工艺品。结合文章尾句可知,今天,在 Murano 工作的著名的玻璃大师们首先是艺术家,而 Glass of Venice 则以提供顶级的 Murano Glass 制作厂制作的工艺品而自豪。据此可以判断,作者认为 Murano Glass 大师们的作品令人钦佩,故B项正确。CWhat is it that makes people laugh? More than two thousand years ago the

    22、ancient Greek philosopher Aristotle defined(定义) jokes as the pleasure that results from a feeling of triumph(胜利) by showing were better than someone else in a certain way. According to Aristotle and many other philosophers, all jokes depend mainly on showing inferiority in another person or group of

    23、 personsthat is, putting it clearly, on showing that they are worse off than ourselves. Jokes raise our good opinion of ourselves at someone elses expense.Showing how much better than other people we are is only one reason we like jokes. Someone may also use a joke to express their anger or their cr

    24、uelty or any other kind of action that is not acceptable to us. We feel free to laugh when we hear about someone sliding on a banana skin. The joke lets us express those attitudes which are usually unacceptable to society. This is probably the reason why some of the jokes, especially those involving

    25、 cruelty, are so popular with certain people.Besides, all jokes depend on our enjoyment of laughing at something that is strange and out of place because its different from things which are happening around it. The same situation can be either sad or pleasant, depending entirely on how strange and o

    26、ut of place it is. If a girl in a bathing suit falls into a swimming pool, we dont laugh because nothing unusual has happened. But if a man in a smart suit falls in, the situation is at once unusual in a pleasant way and we laugh. A good joketeller will always try to build up a situation in which on

    27、e thing is expected until something unexpected suddenly happens,and so we laugh.【解题导语】本文是一篇议论文,探讨了笑话的问题。8According to Aristotle, all jokes depend mainly on _Ashowing inferiority in another person or groupBresulting in a sense of successChaving a good opinion of other peopleDmaking people laugh unexp

    28、ectedlyA解析:细节理解题。根据第一段第三句“According to Aristotle and many other philosophers, all jokes depend mainly on showing inferiority in another person or group of persons.”可知,笑话是依赖于展示出另外一个人或群体的自卑。9The underlined word “inferiority”(in Paragraph 1) means “_”Asomething that is not as good as something elseBsom

    29、ething that is better than something elseCsomeone that is as good as someone elseDsomeone that is better than someone elseA解析:词义猜测题。根据破折号后的“that is, putting it clearly, on showing that they are worse off than ourselves”可知,inferiority与worse off是同义词,故答案为A项。10Whats the main idea of Paragraph 2?AShowing

    30、 we are better than other people is the only one reason we like jokes.BWhen people are angry,they would like to hear jokes.CPeople who like jokes are usually cruel.DTo express those attitudes usually unacceptable to society is one of the reasons why we like jokes.D解析:段落大意题。由第二段第二句“Someone may also u

    31、se a joke to .is not acceptable to us.”以及第四、五句“The joke lets us express those attitudes.with certain people.”可以得知,利用笑话表达别人不喜欢接受的态度是较好的方式,因此这也是我们喜欢笑话的原因之一。 11What will a good joketeller always try to do?AMake a sad situation into a pleasant one.BMake different things happen at the same time.CMake an

    32、unexpected thing happen in an expected situation.DMake people laugh at something unusual and out of place.C解析:细节理解题。根据文章的最后一句“A good joketeller will always try to build up a situation in which one thing is expected until something unexpected suddenly happens,and so we laugh.”可知,C项正确。 七选五A cobra(眼镜蛇)

    33、 was set free on September 10 in a park in Xiangtan, South Chinas Hunan Province. 1._ And they began hunting for the deadly creature to try to prevent it from hurting anyone.In the name of mercy, some people free captive(被捕获的) animals, including foreign species, mostly bought from pet shops or marke

    34、ts. 2._Last April, someone freed hundreds of foxes and raccoon dogs in a Beijing suburb, causing economic losses to animal farmers and endangering the safety of local residents.3._Besides, today people are increasingly aware of the importance of environmental protection and biodiversity. But it is n

    35、ecessary to ensure that acts of freeing captive animals do not violate laws or harm the interests of the public. 4._In order to regulate the release of captive animals, the government revised the law on wildlife conservation in 2016. According to the updated regulations, no individual or organizatio

    36、n should harm the public interest by freeing captive animals. 5._AAnd any creatures set free should be local species that have no threat to local biodiversity.BHowever, their warmhearted kindness often causes serious consequences.CFreeing a cobra in a park reflects the troublemakers ignorance of oth

    37、er peoples lives.DSuch news has frequently appeared in recent years.ELocal police immediately arrested the troublemaker.FInfluenced by Buddhism, freeing captive animals is an act that deserves respect in China.GIt is important to protect animals including those set free by people.【解题导语】近来,人们的放生行为越来越

    38、多,但是一些外来物种及危险动物的放生,会对当地物种以及人们的生命造成很大的威胁。文章对这一现象进行了分析,并提出了解决方法。1E解析:上文提到一条眼镜蛇被放生,下文提到人们追捕眼镜蛇以防它伤害任何人,故空处也应表示眼镜蛇被放生后警察的行动,所以E项“当地警察立即逮捕了这个惹麻烦者”承上启下,符合语境。下句中的“they”指的是E项中的“Local police”。故选E。2B解析:该句承上启下。上句说的是人们出于慈爱之心放生被捕获的动物;下文叙述的是去年四月在北京放生的一批动物对当地农民带来了严重的经济损失,并危及了当地居民的人身安全,上下文之间为转折关系,所以B项“然而,他们的好心却常常引起

    39、严重的后果”符合语境。3F解析:该部分介绍了放生的原因。Besides后介绍的是一个理由:现在人们的环保意识和生物多样化意识增强;所以空处应该是另外一个理由,故F项“在中国,受佛教的影响,(人们认为)放生被捕获的动物是值得尊重的行为”符合语境。4C解析:上文提到人们有必要确保放生行为不能触犯法律,不能损害公众利益,故可推知下文应就放生眼镜蛇这一例子对此进行进一步解释,故C项“在公园里放生眼镜蛇反映了这个惹是生非的人忽视了其他人的生命”符合语境。5A解析:该段说的是政府对放生行为采取的措施,所以A项“放生的任何生物都必须是本地物种,这些物种对当地的生物多样性没有威胁”是对上文的进一步解释,故选A

    40、。B卷 学生用书P123(单独成册) 阅读理解The city of Angkor was the capital of the Khmer Empire from the 9th to the 15th centuries. It was founded on political and religious ideas adapted from India, and the temples of Angkor were intended as a place of worship(敬拜) for the king. Angkor Wat was built by King Suryavarm

    41、an in the 12th century as a vast funerary(丧葬的) temple that would hold his remains, suggesting his permanent identity with Vishnu. During its six centuries as capital, Angkor went through many changes in architectural styles and in religion. The city of Angkor changed its god from the Hindu god Shiva

    42、 to the Hindu god Vishnu, and finally to the Mahayana Buddhist goddess Avalokitesvara. By the late 13th century,the once uncontrolled pace of Angkors architectural pursuits(追求) had begun to die down, and a more limited type of religion was on the rise under the growing influence of Theravada Buddhis

    43、m. At the same time, Angkor and the Khmer Empire were increasingly threatened and attacked by invading armies. By the 16th century, the golden age of Angkor was over and many of the great temples began to gradually disappear into the jungle. From the 15th to 19th centuries, Theravada Buddhist monks

    44、cared for Angkor Wat, and it is thanks to them that the temple remains mostly safe and sound. Angkor Wat is one of the most important pilgrimage(朝圣) sites in Southeast Asia. Angkor Wat is the best preserved example of Khmer architecture in Cambodia and is so grand in design that some rank it among t

    45、he Seven Wonders of the World. It appears on the Cambodian national flag, a very rare example of a flag including an image of a building.【解题导语】本文是一篇说明文。介绍了柬埔寨吴哥窟的兴衰历史。1Angkor Wat was first built to_Aworship the gods Bact as a pilgrimage site Cserve as the royal palaceDhold the remains of a kingD解析:细

    46、节理解题。根据第二段可知,吴哥窟最初是为了保存国王的遗体而修建的。2Vishnu was the name of_Aan Indian god Ba temple in CambodiaCa king of the Khmer Empire Da monk in ancient CambodiaA解析:细节理解题。根据第三段最后一句可知,Vishnu是一个印度神的名字。3What can we infer from the last paragraph?AAngkor Wat is widely accepted as one of the Seven Wonders of the World

    47、. BTheravada Buddhist monks had fought against the outside invaders. CAngkor Wat has become a symbol of Cambodia. DAngkor Wat is not so important as it used to be. C解析:推理判断题。根据文章最后一句可知,吴哥窟的形象出现在了柬埔寨的国旗上,可见它已经成了柬埔寨的象征。4What does the passage mainly tell us?AThe history of Angkor Wat. BThe protection o

    48、f Angkor Wat.CThe importance of Angkor Wat.DThe position of Angkor Wat in Cambodian history. A解析:主旨大意题。综合全文可知,本文主要介绍了柬埔寨吴哥窟的历史。 完形填空I wasnt prepared for the way I felt when my 18yearold son, Dylan, left for Asia during his winter break.I was _1_ the moment he first told my husband Michael and me tha

    49、t he wanted to use some of his _2_ to travel around China. We were excited for him to explore the world. We told him that _3_ was one of the best ways to spend his money and the _4_will last a lifetime.On the morning of Dylans departure, he _5_ a few more things into his bag. Before he and Michael _

    50、6_ to the airport, I yelled,“Be safe, and _7_ when you arrive in Shanghai.”That night, _8_he was flying somewhere over the Pacific Ocean, it hit me that Dylan was really on his _9_. I woke hourly, each time _10_ the clock and counting the hours before he would land the following morning. _11_ my dec

    51、ision to let him go alone, I prayed, and thought about all the things that could go _12_. Then I heard from him. The first text said hed arrived. The second text said his luggage didnt _13_ it.Feeling anxious, I madly attempted to _14_ down his luggage. To search for the lost baggage, I persuaded hi

    52、m to go back to the _15_ and suggested he go to the airlines office. My efforts _16_. All the while Dylan was texting me he was all right.After that, there was no more _17_ about the lost luggage. I knew that hed figure it out, and that the life lesson would be _18_Several days into the trip, Dylan

    53、sent a photo from Hong Kong.“I thought I could never study abroad anywhere but Europe. _19_ I could definitely do it here,” his note read.And I was _20_【解题导语】本文是一篇记叙文。儿子 Dylan 十八岁时独自一人去中国度寒假,“我”和丈夫鼓励他旅行,但“我”又担心他的安全。落地时,他的行李没能送达,最后他自己解决了问题。他的独自旅行会让他终生难忘1A.thrilledBworriedCeagerDupsetA解析:根据下文中的“We wer

    54、e excited for him to explore the world.”可知,对于他主动探索世界,我们很高兴;并结合本句可以判断,他告诉“我”和“我”的丈夫说他要去中国旅游,那一刻“我”很激动。thrilled意为“兴奋的,激动的”,符合语境;worried意为“担心的”;eager意为“热切的,渴望的”;upset意为“难过的”。2A.cautionBsavingsCrelationsDfriendsB解析:根据该句中的“the moment he first told my husband Michael and me that he wanted to use some of h

    55、is _ to travel around China”,并结合下文中的“money”可知,他要使用他自己的一些积蓄去中国旅行。saving意为“积蓄”,符合语境;caution意为“小心,谨慎”;relation意为“亲戚,关系”。3A.travellingBlearningCdrivingDpurchasingA解析:根据上文中的“travel around China”,并结合空后的“was one of the best ways to spend his money”可知,我们告诉他,旅行是使用他的钱的最好方式之一。travel意为“旅行”,符合语境;learn 意为“学习”;dri

    56、ve意为“驾驶”;purchase意为“购买”。4A.costsBvirtuesCitemsDmemoriesD解析:根据语境可知,旅行是使用他的钱的最好方式之一,而且记忆将持续终生。memory意为“记忆”,符合语境;cost意为“花费,费用”;virtue 意为“美德”;item意为“项目”。5A.putBstuckCreachedDknockedA解析:根据语境可知,在Dylan离开的那天早晨,他将更多的东西放进包里。put.into意为“将放进”,故A项正确;stick意为“贴”;reach意为“到达”;knock意为“敲,击”。6A.took offBsaw offCpulled a

    57、wayDmoved onC解析:根据该句中的“Before he and Michael_to the airport,”,并结合语境可知,丈夫Michael 和儿子一起驾车去机场。pull away意为“开走”,符合语境;take off意为“起飞,脱掉”;see off意为“给送行”;move on意为“继续前往”。7A.writeBcallCtextDemailC解析:根据该句中的“Be safe,and _when you arrive in Shanghai.”,并结合下文第四段倒数第二句中的“The first text”可知,“我”祝愿他一路平安,并希望他在到达上海时给“我”发短

    58、信。text意为“(用手机)给发短信”,符合语境;write意为“书写”;call意为“(给)打电话”;email意为“给(某人)发邮件”。8A.sinceBthoughCafterDwhileD解析:根据该句中的“That night, _he was flying somewhere over the Pacific Ocean”可知,那天晚上,当他飞过太平洋时,“我”突然想到,儿子真的独自一人。D项意为“当时候”,故D项正确。9A.behalfBfeetCmindDownD解析:参见上题解析。on ones own为固定搭配,意为“独立的,独自的”,故D项正确。behalf意为“代表”;

    59、foot意为“脚”;mind意为“意见”。10A.mendingBcheckingCseeingDwindingB解析:根据该句中的“I woke hourly, each time _ the clock and counting the hours before he would land the following morning.”可知,“我”每小时醒一次,每次都查看一下时钟。check 意为“查看,检查”,符合语境;mend意为“修补,修理”;wind意为“缠绕,迂回”。11A.ConvincingBDoubtingCAdmittingDDenyingB解析:根据空后的“my dec

    60、ision to let him go alone, I prayed”可知,“我”对让他独自去旅行的决定心存疑惑,不断祈祷。doubt意为“怀疑,疑惑”,符合语境;convince意为“说服,使信服”;admit意为“承认”;deny意为“否认”。12A.wrongBwildCsmoothDbadA解析:根据语境可知,“我”对让他独自旅行的决定心存疑惑,不断祈祷,考虑了所有可能出错的事情。go wrong 为固定搭配,意为“出错”,故A项正确;wild意为“野生的”;smooth意为“光滑的”;bad意为“坏的”。13A.arriveBmakeCmanageDdeserveB解析:根据下文中

    61、的“Feeling anxious”,并结合空前的“The second text said his luggage didnt ”可以判断,他的第二条短信说他的行李没有准时送达,“我”感到着急。make it为固定搭配,意为“准时到达”,故B项正确;arrive意为“到达”,为不及物动词;manage意为“设法”;deserve意为“值得”。14A.bringBturnCsettleDtrackD解析:根据上文可知,儿子的行李没有准时送达,并结合该句中的“Feeling anxious, I madly attempted to _ down his luggage.”可知,“我”非常着急,

    62、疯狂地追查他的行李信息。track down 为固定搭配,意为“追查,跟踪”,符合语境,故D项正确;bring down 意为“减少,击败”;turn down意为“拒绝”;settle down意为“定居”。15A.homelandBairportCsupermarketDcarB解析:根据空后的“and suggested he go to the airlines office”可知,“我”建议他去航空公司的办公室。据此可以判断,“我”劝说他回到机场。airport意为“机场”;homeland意为“祖国”;supermarket意为“超市”;car意为“汽车”。16A.failedBw

    63、orkedCpaidDlostA解析:根据空后一句“All the while Dylan was texting me he was all right.”可知,Dylan用短信告诉“我”,他一切都好。据此可知,他会自己解决好行李问题,由此可以判断,“我”的努力没有起作用。fail意为“失败”,符合语境,故A项正确。17A.presentationBtalkCappearanceDrumorB解析:根据下文中的“I knew that hed figure it out” 可知,“我”知道他会自己解决好行李问题。据此可以判断,在此之后就没有关于行李问题的讨论了。talk意为“讨论”,符合语境

    64、,故B项正确;presentation意为“显示,报告”;appearance意为“出现,显露,露面”;rumor意为“谣言”。18A.awfulBunbearableCdeepDworthlessC解析:根据空前的“I knew that hed figure it out, and that the life lesson would be”,并结合儿子独自旅行时自己解决行李丢失的问题可知,“我”知道这一人生课程会是非常深刻的。deep意为“深刻的”,符合语境;awful意为“糟糕的,可怕的”;unbearable意为“难以忍受的”;worthless意为“无价值的”。19A.OrBSoC

    65、AndDButD解析:空前一句说,他本以为除了欧洲以外他决不去国外任何地方学习;空后一句说,他很明确他会在中国学习。根据空处前后的句意可知,两句间为转折关系,故D项正确。20A.in despairBat a lossCat peaceDin realityC解析:根据上文可知,数天后Dylan 从香港发来了照片,并考虑在那里留学。据此可以判断,得到此消息后,“我”平静了下来。at peace意为“处于平静状态”,符合语境;in despair 意为“在绝望中”;at a loss意为“不知所措”;in reality意为“事实上”。 语法填空Whales look like fish and

    66、 swim like fish. But they arent fish at all. They are mammals.Whales cant stay in the 1._ (deep) of the sea all the time as fish do. They have to come up for air from time to time. They breathe through blowholes at the top of their heads. When their warm breath hits the much 2._ (cold) air outside,

    67、it makes a cloud of mist 3._(call) a “spout(水柱)”. You can spot a whale by its spout.Fish cant make sounds but whales can. They make sounds 4._ (communicate) with each other.5_ biggest whale of all is the blue whale. It is 6._ (absolute) huge.It can be 110 feet long and weigh more than 150 tons. That

    68、s more than ten buses put together!Finding food is a simple matter for blue whales. They just swim along 7._ their huge mouths open, and thousands of tiny sea creatures flow in. But blue whales have no teeth. Instead, they have strings of hardened skin like our fingernails, 8._ hang from the roof of

    69、 the mouth. This hardened skin 9._ (use) as a strainer(过滤器) to let out the water while 10._(hold) back the trapped sea creatures.1depths解析:考查名词。the depths of the sea意为“海洋深处”。2colder解析:考查形容词比较级。由语境可知,外面的空气比鲸鱼呼出的气冷,且其前有much修饰,故填colder。3called解析:考查过去分词作定语的用法。a cloud of mist后跟后置定语,call与a cloud of mist之间

    70、是逻辑上的动宾关系,且call所表示的动作已发生,故填called。4to communicate解析:考查不定式作状语的用法。鲸鱼们发出声音的目的是彼此交流,故填to communicate。5The解析:考查定冠词。形容词最高级前面要用定冠词,故填The。6absolutely解析:考查副词。设空处修饰形容词huge,故填副词absolutely。7with解析:考查介词。此处是with复合结构作状语。8which解析:考查关系代词。设空处引导非限制性定语从句补充说明strings of hardened skin,且在从句中作主语,故填which。9is used解析:考查一般现在时的被动语态。由语境可知,此处用一般现在时,又因skin与use之间是被动关系,故填is used。10holding解析:考查动词ing形式作状语的用法。while与设空处构成“连词分词”结构,因主语This hardened skin与hold back之间是逻辑上的主谓关系,故填holding。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 3 THE WORLD ONLINE SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430234.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1