2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION 知能演练轻松
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家 品句填词1The terrible smell in the workshop is (无法忍受的). How can the workers work there? 答案:unbearable2This would cause great hardship and (痛苦).答案:suffering3He likes to be (围住) himself with amusing people.答案:surrounded4Environmentalists launched a campaign, (提倡) a lowcarbon life, which d
2、efinitely helped save our earth.答案:advocating5As he grew older, his (鉴赏力) of art grew.答案:appreciation6Plans have been put forward to pull down and (重建) the area.答案:rebuild7Having fun (意味着) eating, drinking and dressing up.答案:means8Women have (斗争)for their rights and equality.答案:struggled9My sister h
3、as been in Beijing for three years.However, she thinks she will never (适应) to the fast pace of life there.答案:adapt10Im sure she will achieve (令人钦佩的) achievements in the future.答案:admirable 单句改错1Surround by a dozen of children, grandchildren and greatgrand children, the woman happily celebrated her 9
4、0th birthday. 答案:SurroundSurrounded2I didnt mean eating anything, but those apples looked so delicious that I couldnt resist trying one. 答案:eatingto eat3I found an old man fell into a pool, but quickly he struggled on his feet. 答案:onto4I would appreciate if you take my suggestion into consideration.
5、 答案:appreciate后加it5When you go to a new country, you must adapt you to new manners and customs. 答案:第三个you改为yourself 完成句子1到退休时, 他将工作满35年。 , he will have worked for 35 years.答案:By the time he retires2Jack 十岁时已成为一位著名的小提琴手。 By the time Jack was ten years old, he a famous violinist.答案:had become3谢谢你上周的辛劳
6、, 我想, 如果没有你, 我们是不可能完成这项工作的。 Thank you for all your hard work last week.I dont think we it without you.答案:could have managed4把电话号码写下来以免忘了。 Write the telephone number down .答案:in case you forget5他不应该迷路。我(当时)给他画了张图。 He .I drew him a map.答案:couldnt have missed the way 课文语法填空To some people, happiness mea
7、ns 1.(surround) by family and friends but to others, happiness means 2.(achieve) success in something, while to those who struggle with a physical 3.(disable), happiness can simply mean a day without 4.(suffer).We often use the example of the gymnast Sang Lan to show 5. people can find happiness thr
8、ough reaching much smaller goals even during times 6. a personal catastrophe.Sang Lan was a junior gymnast, 7. best event was the vault.8. she had an accident and was badly 9.(injure), she has adapted to her new life.Her courage is admirable.From Sang Lans story we can conclude that if we want to be
9、 in good spirits, we 10.(have) appreciation for the good things in life.答案:1.being surrounded2.achieving3.disability4suffering5.how6.of7.whose8.Although9injured10.should haveA卷 单句语法填空1I meant (help) you with your homework but father didnt permit me to.答案:to have helped2I would appreciate if you call
10、 back this afternoon for the doctors appointment.答案:it3We should be (thank) everyday for our wellbeing.答案:thankful4If (train), you can have a better appreciation of music.答案:trained5Though the task was difficult, they managed (accomplish) it in time.答案:to accomplish6His wound caused him great (suffe
11、r).答案:suffering7Could you look after my baby (temporary) when I go and fetch some money?答案:temporarily 8It helps children to develop an (appreciate) of poetry and literature.答案:appreciation9The movie (begin) by the time we got there.答案:had begun10Beaten down on the ground, he struggled his feet and
12、held up his head, staring at his enemy.答案:to 阅读理解How to Make the Most of Your TimeTime management is important in our daily life.There never seems to be enough hours in the day to accomplish all you need to do.Here are some tips that might be of some help to you.Set up a plan.Go through a week at a
13、time, and prioritize the things you want to accomplish.Focus mostly on the things that are important to you.Control your stress.No matter what kind of pressure mounts on you, try to keep cool.Stressing out can lead to an early breakdown, which is definitely counterproductive when you have a list of
14、things to do.Its easier to take a 10minute break and cool off than work all week with stress.Shut your door.When working under a schedule, perform your important tasks with your door shut to get them done.This will ensure the time of a higher quality to get what needs to be done.Focus on one thing a
15、t a time.Forget trying to multitask! You will lose concentration, and it will take you longer to accomplish what you set out to do.Just say“no”.If you are constantly interrupted, and you really dont have the time to help out, just say“no”.Youre only one person, and you cant save the world by yoursel
16、f!Stop wasting time on the phone.While talking on the phone, keep your conversations short and to the point, and youll waste much less time.Be realistic.You can only do what you can do.Dont set out to accomplish the impossible.Do your best, but keep realistic expectations of yourself.Relax.The most
17、important thing is to remember to take time to relax, and regroup.You need a break every now and then to keep working efficiently.Even if its a 10minute walk, get away from your list and get refreshed.As people today get busier and busier, its important for your own mental health to keep things on t
18、rack.Dont delay; get your life in order now.【解题导语】时间都去哪了?人们常常感叹时间太有限、过得太快,还没干些什么,就已经花了不少时间。那么如何才能充分利用有限的时间做尽可能多的事情呢?读了这篇文章,你就会有所收获。1What does the underlined word “prioritize” in Paragraph 2 mean?A.Choose something by thinking carefully.B.Recognize the difference between things.C.Put many things in o
19、rder of importance.D.Get rid of something that is unwanted.C解析:词义猜测题。根据第二段可知,我们每次应安排一周的工作计划,把自己想完成的事情按重要性排列出来,把大部分注意力集中在重要的事情上。prioritize意为“按重要性排列;划分优先顺序”。2We should avoid stressing out because .A.it may cause us to fail to work normallyB.it may limit the speed to get things doneC.we dont have energ
20、y to keep workingD.we are supposed to have a break while workingA解析:细节理解题。文章第三段中的“Stressing out can lead to an early breakdown.”表明,压力过大可导致身体垮掉,使我们不能够正常地工作。3Which statement would the author agree to?A.Try to multitask, and we can get more done.B.It is impolite to refuse to help others at work.C.Havin
21、g breaks regularly may delay our tasks.D.It is wise to be aware of what we can achieve.D解析:推理判断题。根据文中第七点建议的内容可知,我们应该现实一点,尽力做好力所能及的事情,故D项切题。由第四点、第五点和第八点建议可知A、B、C三项是作者所不赞成的。4By writing the text, the author would like to .A.ask readers to share their time management skillsB.offer some advice on how to
22、make full use of timeC.invite readers to discuss how to improve life qualityD.persuade readers to spend less time on daily routineB解析:文章意图题。根据文章的内容,特别是第一段和最后一段可判断,作者写这篇文章的目的是为读者提出如何高效利用时间的建议。 完形填空Do people make campfires anymore? I suppose they do but building campfires is 1 to protect the environme
23、nt in many places now. However, Im a campfire girl at heart. Even though I 2 use camp stoves in the mountains, I still 3 a small flame to warm my hands, to dry damp socks and to stare into on nights darkened by the distance from a citys glow.It all began with a 4 in a park in New York City. When I w
24、as a(n) 5 skirtwearing fiveyearold, my family 6 in New York for a summer. My father and I would go out early to walk the dog.One morning, as my father threw sticks for the dog, I started 7 sticks of my own. Always ready to play and teach, my dad showed me how to 8 a campfire. He took my sticks and h
25、elped me 9 many different twigs(小树枝). He started with a tepee shape(圆锥帐篷形), 10 placing sticks on top of the others. He warned me not to pack the sticks too tightly together, so the air could 11 and feed the fire. While I worked on the “A” structure of tepee and others, the sounds of the city died aw
26、ay.Several years later, at summer camp, we had a(n) 12: who could make a campfire the fastest? My lessons in the park in New York City were 13. I used the “A” structure and blew gently, giving the flame 14 air to grow and light the larger sticks.When I grew up, I still took special 15 in building ca
27、mpfires. Then I would get it 16, making a small fire to 17. Dad and I ate lots of 18 over our firespotatoes and justcaught fish.The thickly leafed trees of the park gave way to pines, but the kinship(血缘关系) I experienced with my dad remained the 19. I was his campfire girl, sharing his love of the ou
28、tdoors and his skill with a(n) 20. We were building something to warm us then and now.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者对营火的热爱,因为这是联系她和爸爸的纽带。1A.welcomedB.bannedC.warned D.reportedB解析:根据本段中的but及to protect the environment in many places now可知,营火在很多地方是被“禁止(banned)”的。2A.dutifully B.occasionallyC.secretly D.curiou
29、slyA解析:根据本段中的However, Im a campfire girl at heart.及use camp stoves in the mountains可知,作者内心热爱着营火,即使她在山里会“顺从地(dutifully)”使用露营炉,但她还是“喜欢(love)”营火。3A.need B.loveC.choose D.permitB解析:参见上题解析。4A.picnic B.partyC.show D.walkD解析:根据本段中My father and I would go out early to walk the dog.及第三段中的One morning, as my f
30、ather threw sticks for the dog可知,作者在一次“散步(walk)”时与营火结缘。5A.honest B.strongC.little D.energeticC解析:根据空后的fiveyearold可知,作者当时还很“年幼(little)”。6A.explored B.livedC.performed D.hidB解析:根据空后的for a summer及My father and I would go out early to walk the dog.可知,作者和家人夏天“住(lived)”在纽约。7A.running after B.checking with
31、C.handing over D.picking upD解析:根据空前的as my father threw sticks for the dog可知,作者开始“捡拾(picking up)”小木棍。8A.build B.findC.use D.designA解析:根据空前的Always ready to play and teach可知,作者的爸爸开始教她怎么“搭建(build)”营火堆。9A.replace B.borrowC.collect D.countC解析:根据该段中的many different twigs(小树枝)及placing sticks on top of the ot
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430270.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《财务管理》复习题含答案.pdf
