2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT FESTIVALS AROUND THE WORLD SECTION WORD版含答案 2019
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1Many people died of starvation (starve) in Africa that year.2I hold the belief that he will succeed.3Awarded (award) the first prize in the competition, he felt happy and satisfied.4In order to go to the palace ball, the p
2、retty girl is dressing herself up carefully.5I think its impolite to play a trick on others just for fun.6They call their son Albert Franz in memory of their father.7New Year celebrations (celebrate) in Scotland go on for three days.8It seemed as if the man in the picture had moved (move). 9The Spri
3、ng Festival is coming. Im looking forward to returning (return) home.10With a lot of work to do (do), he wasnt allowed to go out. .单句改错1He did it in the belief whether he was right.whetherthat2Either you or the headmaster are to hand out the prizes to those gifted students at the meeting.areis3If th
4、e neighbours do not give any sweets, the children might play a trick at them.aton4We are looking forward to hold a party.holdholding5With prices goes up so fast, we cant afford luxuries.goesgoing/WithAs.阅读理解You can deal with winter in two ways: escape it or embrace it. Watching people dive into snow
5、in nothing but bathing suits and bootsIm guessing these people choose to do the latter.The seasonal madness is part of the Quebec Winter Carnival, now in its 62nd year, said to be the worlds largest winter festival. About a halfmillion people each year come to Quebec City to delight in frigid (寒冷的)
6、fashion.“We embrace winter,” said Paule Bergeron of Quebec City Tourism.“Its time to play.” The carnival runs from Jan. 29 to Feb. 14, with dozens of events. I went last year for a few frigid days, staying at the Hilton Quebec, in the thick of the downtown action. Families are a big part of the carn
7、ival. What attract kids are things like icefishing at a manmade pond stocked with fish, where if you catch something, you can pay to have it smoked and eat it, or donate it to a food bank.Its a good chance to experience the culture of this Europeanfeeling city, and nowhere is more evident than in Bo
8、nhomme, the carnivals goodwill ambassador, a living avatar (化身) in the form of a giant snowman with a human inside gliding (滑行) around the festivities.There are two night parades at the carnival. I attended the second one last year, the night before the carnivals close. The streets were lined with t
9、housands of people in a gentle snow and bitter cold, watching local dancers and school groups glide by. In the end, Bonhommes float came into view, and kids in the crowd went crazy. As the parade ended, thousands followed behind it, becoming part of the Quebec Winter Carnivals magic and madness. And
10、 with a cup of milk in my hand, I realized that for once, not only did I not mind winter, I embraced it.【解题导语】本文为说明文。作者亲历了魁北克冬季狂欢节的盛况,感受了人们冬天的激情和活力。1Which of the following is TRUE about the Quebec Winter Carnival?AIt is held to attract visitors.BIt has a history of less than 60 years.CIt is mainly i
11、ntended to entertain kids.DIt is the largest winter festival in the world.解析:选D细节理解题。由第二段“. said to be the worlds largest winter festival.”可知,魁北克冬季狂欢节是世界上最大的冬季节日。2Who is Bonhomme?AIt is a giant snowman.BIt is a famous star in Quebec.CIt is the goodwill ambassador of the carnival.DIt is the organizer
12、 of the Quebec Winter Carnival.解析:选C细节理解题。由倒数第二段“the carnivals goodwill ambassador”以及“in the form of a giant snowman with a human inside”可知,Bonhomme 是狂欢节的形象大使,是由人装扮的雪人。3We can infer from the last paragraph that .Akids love to see BonhommeBthe carnival ends with two paradesCthe parades are the maddes
13、t part of the carnivalDpeople attend the parades mainly to see Bonhomme解析:选A推理判断题。由最后一段“In the end, Bonhommes float came into view, and kids in the crowd went crazy.”可知,孩子们看到Bonhomme 都激动不已,由此可知,孩子们喜欢看Bonhomme。4The author attended the carnival probably as .Aa visitor to QuebecBa festival performerCan
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431080.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
