2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 12 MONDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 12MONDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK 12 MONDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 12MondayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。(2016天津,C)When John was growing up,other kids felt sorry for him.His parents always had him weeding the garden,carrying out the garbage and delivering newspapers.But when John reached adulthood,he was better off than his childhood playmates.He had
2、 more job satisfaction,a better marriage and was healthier.Most of all,he was happier.Far happier.These are the findings of a 40-year study that followed the lives of 456 teenage boys from Boston.The study showed that those who had worked as boys enjoyed happier and more productive lives than those
3、who had not.“Boys who worked in the home or community gained competence(能力)and came to feel they were worthwhile members of society,” said George Vaillant,the psychologist (心理学家) who made the discovery.“And because they felt good about themselves,others felt good about them.”Vaillants study followed
4、 these males in great detail.Interviews were repeated at ages 25,31 and 47.Under Vaillant,the researchers compared the mens mental-health scores with their boyhood-activity scores.Points were awarded for part-time jobs,housework,effort in school,and ability to deal with problems.The link between wha
5、t the men had done as boys and how they turned out as adults was surprisingly sharpThose who had done the most boyhood activities were twice as likely to have warm relations with a wide variety of people,five times as likely to be well paid and 16 times less likely to have been unemployed.The resear
6、chers also found that IQ and family social and economic class made no real difference in how the boys turned out.Workingat any ageis important.Childhood activities help a child develop responsibility,independence,confidence and competencethe underpinnings(基础)of emotional health.They also help him un
7、derstand that people must cooperate and work toward common goals.The most competent adults are those who know how to do this.Yet work isnt everything.As Tolstoy once said,“One can live magnificently in this world if one knows how to work and how to love,to work for the person one loves and to love o
8、nes work.”【语篇解读】一项研究表明,小时候劳动的男孩长大后更容易享受快乐的生活。1What do we know about John?AHe enjoyed his career and marriage.BHe had few childhood playmates.CHe received little love from his family.DHe was envied by others in his childhood.答案A细节理解题。根据第一段中的“He had more job satisfaction,a better marriage and was heal
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431236.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
