2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 4 TUESDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 4TUESDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK TUESDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 4TuesdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015湖南,C)Have your parents ever inspected your room to see if you cleaned it properly? Imagine having your entire house,garage,and yard inspected at any timewith no warning.Inspections were a regular part of lighthouse (灯塔) living,and a keepers
2、 reputation depended on the results.A few times each year,an inspector arrived to look over the entire light station.The inspections were supposed to be a surprise,but keepers sometimes had advance notice.Once lighthouses had telephones,keepers would call each other to warn that the inspector was ap
3、proaching.After boats began flying special flags noting the inspector was aboard, the keepers family made it a game to see who could notice the boat first.As soon as someone spotted the boat,everyone would do last-minute tidying and change into fancy clothes.The keeper then scurried to put on his dr
4、ess uniform and cap.Children of keepers remember inspectors wearing white gloves to run their fingers over door frames and windowsills looking for dust.Despite the serious nature of inspections,they resulted in some funny moments.Betty Byrnes remembered when her mother did not have time to wash all
5、the dishes before an inspection.At the time,people did not have dishwashers in their homes.In an effort to clean up quickly,Mrs.Byrnes tossed all the dishes into a big bread pan,covered them with a cloth,and stuck them in the oven.If the inspector opened the oven door,it would look like bread was ba
6、king.He never did.One day,Glenn Fursts mother put oil on the kitchen floor just before the inspector entered their house.Like floor wax,the oil made the floors shiny and helped protect the wood.This time,though,she used a little too much oil.When the inspector extended his hand to greet Glenns mothe
7、r,he slipped on the freshly oiled surface.“He came across that floor waving his arms like a young bird attempting its first flight,” Glenn later wrote.After he steadied himself,he shook Glenns mothers hand,and the inspection continued as though nothing had happened.【语篇解读】灯塔管理员时刻面临着被检查的命运。这些检查是突然袭击,但
8、是他们也找到了许多应对的办法,还发生了许多有趣的故事。1What does Paragraph 1 tell us about the inspection at the light station?AIt was carried out once a year.BIt was often announced in advance.CIt was important for the keepers fame.DIt was focused on the garage and yard.答案C细节理解题。根据第一段第三句“.a keepers reputation depended on the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431244.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《课堂新坐标同步备课参考》2014-2015学年高二语文同步课件:3.14 苏轼词二首(粤教版选修《唐诗宋词元散曲选读》).ppt
