2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 6 THURSDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 6THURSDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK THURSDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 6ThursdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2016全国,D)Bad news sells.If it bleeds,it leads.No news is good news,and good news is no news.Those are the classic rules for the evening broadcasts and the morning papers.But now that information is being spread and monitored(监控) in different w
2、ays,researchers are discovering new rules.By tracking peoples e-mails and online posts,scientists have found that good news can spread faster and farther than disasters and sob stories.“The if it bleeds rule works for mass media,” says Jonah Berger,a scholar at the University of Pennsylvania.“They w
3、ant your eyeballs and dont care how youre feeling.But when you share a story with your friends,you care a lot more how they react.You dont want them to think of you as a Debbie Downer.”Researchers analyzing word-of-mouth communicatione-mails,Web posts and reviews,face-to-face conversationsfound that
4、 it tended to be more positive than negative(消极的),but that didnt necessarily mean people preferred positive news.Was positive news shared more often simply because people experienced more good things than bad things? To test for that possibility,Dr.Berger looked at how people spread a particular set
5、 of news stories:thousands of articles on The New York Times website.He and a Penn colleague analyzed the “most e-mailed” list for six months.One of his first findings was that articles in the science section were much more likely to make the list than non-science articles.He found that science amaz
6、ed Times readers and made them want to share this positive feeling with others.Readers also tended to share articles that were exciting or funny,or that inspired negative feelings like anger or anxiety,but not articles that left them merely sad.They needed to be aroused(激发) one way or the other,and
7、they preferred good news to bad.The more positive an article,the more likely it was to be shared,as Dr.Berger explains in his new book,“Contagious:Why Things Catch On.”【语篇解读】本文是一篇议论文,研究表明好消息要比坏消息在网络上传播的更快、更广。1What do the classic rules mentioned in the text apply to?ANews reports. BResearch papers.CP
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431246.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
