2018版高考英语(江苏专用译林)大一轮复习练习:模块八 UNIT 2 课下作业 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语江苏专用译林大一轮复习练习:模块八 UNIT 课下作业 WORD版含解析 2018 高考 英语 江苏 专用 一轮 复习 练习 模块 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课 下 作 业.单项填空1Do you like your present job?_ Actually I am considering looking for a new one.ANot exactly. BHow come?CNot really. DWhat if?答案C答话人准备换工作,说明他不太喜欢自己现在的工作,故用Not really,表示否定,意为“不怎么喜欢”。A项表示“不完全如此”,B项表示“怎么回事”,D项表示“如果将会怎么样”。2I was telling them about my exciting travels,when he _ with a story o
2、f his own.Abroke down Bbroke offCbroke in Dbroke up答案C句意:我正在给大家讲我的惊险旅行时,他突然插入讲述他自己的经历。break in插入,相当于cut in,符合题意。break down坏了;break off折断;break up分离,分开。3Many graduates in China do their best to go abroad to seek their _Aluck Bchance Cfortune Dfate答案C句意:在中国,许多毕业生尽其所能到国外去寻找财富。seek ones fortune寻找致富或成功之路
3、。4Towns had _ up in what was a dry desert.Abrought BsprungCspoken Djumped答案Bspring up “突然兴起,迅速出现”,符合题意。5Hi,are you an engineer in Lenovo Group?No,but I_Awant to Bwant to beCwant so Dwant it答案B句意:“你好,你是联想集团的工程师吗?”“不是,但我希望是。”答话人想成为联想集团的工程师,答句是“No,but I want to be an engineer in Lenovo Group.”的省略形式。当不定
4、式后有be时,be不可省略。6The new system needs to be in operation for five months _ it can be updated.Aas Bwhile Cbefore Donce答案Cbefore的基本含义是“在之前”,又可以根据不同语境灵活翻译成“才”、“还没来得及就”“趁就”等。这里before用于肯定句中,强调主句动作所用时间长或花费的精力大,译成“才”。7It was a(n) _ remark during the interview.I didnt mean to hurt her feelings.Aformal Binnoce
5、ntCawesome Dimmediate答案Binnocent “天真的;无恶意的”,符合句意。8Some of the tourists were _ on a deserted island because of a heavy storm a month ago.Acast away Bcast downCthrown off Dthrown out答案Acast away “使(海难的幸存者)漂流到岸上”,常用于被动语态。9George _ the good chance to present his proposal to the director,and at last,it w
6、as adopted.Arealized Bseized Cdelivered Dreleased答案Bseize a chance “抓住机会”,符合句意。10There is a growing _ earlier retirement.Atrend towards Btend towardsCtrend for Dtend for答案Btrend towards “向的趋势”,符合句意。.阅读理解AMusic can make us feel happy or peaceful, energize us to dance, or move us to tears.As an orches
7、tra conductor, Amy Andersson allows people to experience the many feelings that music can inspire.Andersson fell in love with music as a child.She sang in school choirs and musicals starting in first grade, began studying piano at age seven, and started composing at age nine.Although her school dist
8、rict had no orchestra, she says, “I bought many recordings of the worlds great orchestras and conductors and listened to them for hours on end.”During a concert, the audience sees the back of a conductor and the arm movements she or he uses to lead the orchestra.What audiences do not see is all the
9、work the conductor has done beforehand to prepare for the performancefirst alone, and then in rehearsals (排练) with the orchestra.Months before a concert, Andersson studies a piece of music by playing it on the piano.She decides how she wants each section to sound.Should it be fast or slow? Loud or s
10、oft? She listens to recordings, reads about the composers life, and reviews historical events that would have influenced the composer.Her goal is to recreate the music as the composer intended.Each instrument contributes unique sounds to a musical performance.Although it is not necessary for conduct
11、ors to know how to play all of the instruments, they must be familiar with the range and sound of each instrument in the orchestra.To help young musicians understand how to play the music, Andersson might tell them to imagine a ship being tossed (颠簸) by waves.Andersson is happy knowing that she and
12、the musicians have changed lives for the better, uplifted spirits, and brought joy into ordinary days.【语篇解读】本文是记叙文。文章讲述了乐队指挥Andersson把音乐带入生活的故事。1As a child, Andersson learned about orchestras from_Astudying piano Bschool teachersCsome musicians Dlistening to recordings答案D细节理解题。由第二段末的I bought many re
13、cordings of the worlds great orchestras and conductors and listened to them for hours on end可知。2An orchestra conductor_Ausually enjoys being aloneBspends a little time rehearsingCneeds to do a lot of preparatory workDhas a few days to prepare for a concert答案C推理判断题。由第三段中的What audiences do not see is
14、all the work.with the orchestra可推断,乐队指挥在正式表演前需要做很多的准备工作。3Andersson reads about composers lives_Abecause she admires themBto better recreate their musicCbecause they are very famousDto introduce them to the audience答案B推理判断题。由第四段中的reads about the composers life.Her goal is to recreate the music as the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431307.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
