2018秋英语北师大版必修1单元检测:第二单元检测(A) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018秋英语北师大版必修1单元检测:第二单元检测A WORD版含解析 2018 英语 北师大 必修 单元 检测 第二 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Hurry!The lecture begins at 10:30.We only have ten minutes left.M:We really should hurry.1What time is it now?A.10:20.B.10:30.C.10:40.答案
2、AM:How can I improve my listening?W:You should ask yourself firsthow often do you listen to English at home?2What does the woman mean?A.The man doesnt like English.B.The man hardly practices listening.C.The man has no time to learn English.答案BM:Which cap did you finally buy?W:Well,I liked the blue o
3、ne very much,but it was 50 dollars.So I bought another one instead and saved 10 dollars.3How much did the woman spend on the cap at last?A.5 dollars.B.15 dollars.C.40 dollars.答案CW:How was your interview?M:I couldnt feel better about it!The questions were very simple,and I managed to think of answers
4、 to all of them.4How does the man feel about the interview?A.Satisfied.B.Disappointed.C.Nervous.答案AW:I would like to send this package to New York.It contains some books.M:That will be $8,please!5Where does the conversation most probably take place?A.In a bank.B.In a bookstore.C.In a post office.答案C
5、第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第68题。M:So your plane landed in San Francisco that morning.W:Yeah.We stayed there for two days and on the third day we flew to Los Angeles.Three day
6、s later we arrived in Washington.We spent two days there.M:Did you travel to New York?W:Sure.We were there for four days,and then flew back to London.M:You had a pleasant holiday.W:Yes,we did.6Where did the woman go after visiting Los Angles?A.San Francisco.B.Washington.C.New York.答案B7How long did t
7、he woman stay in New York?A.For two days.B.For three days.C.For four days.答案C8Where does the woman come from?A.Australia.B.Britain.C.Canada.答案B听第7段材料,回答第911题。W:Is it true that you are working in a supermarket now?M:No.I left that job a week ago.It was too boring and the pay wasnt good.W:Then are you
8、 looking for a job again?M:Yes.I want to work in a bookstore.I can read books there.W:But can you read books at work?M:My cousin is working on his bookstore now.I can work for him.He wont be angry if he catches me reading at work.W:Thats great.When will his bookstore be open to the public?M:Next mon
9、th.9What does the man think of his last job?A.Boring and low-paid.B.Interesting but low-paid.C.Boring but highly-paid.答案A10Why does the man want to work in a bookstore?A.Because the pay is good.B.Because he can read books there.C.Because his cousin asks him for help.答案B11When will the man probably g
10、o to work?A.Next week.B.Next month.C.Two weeks later.答案B听第8段材料,回答第1214题。M:Do you have any good news over here?W:No good news.Just making up lessons again!M:Making up what kind of lessons?W:They say were poor in maths,physics and chemistry,so we need to improve in these subjects.M:Then well have to s
11、tudy on Saturdays and Sundays.Well have no time to rest.Thats too bad.W:Shall we go to the school leader and tell the students opinion?M:Youre smart!Lets make it.12What are they talking about?A.Some interesting subjects.B.Making up lessons.C.A school leader.答案B13What kind of lessons are they poor in
12、?A.Maths,English and physics.B.Chemistry,maths and Chinese.C.Chemistry,maths and physics.答案C14What did the girl suggest?A.They should tell the school leader the students opinion.B.They go to the school leader after class.C.Their teacher should improve those subjects teaching.答案A听第9段材料,回答第1517题。W:Wha
13、t can I do for you?M:Id like to see some new kinds of mobile phones.W:Certainly.M:How much is this one?W:3,000 yuan.M:Well,I dont think I can afford it.Do you have a cheaper one?W:We will have some new models in about two days.I believe there will be some more choices for you then.M:Good.Ill come ba
14、ck and have a look the day after tomorrow.15What does the man want to buy?A.A camera.B.A mobile phone.C.A computer.答案B16Why does the man refuse to take this one?A.Because its too expensive.B.Because its out of date.C.Because it has been sold out.答案A17When will the new models arrive?A.In one week.B.I
15、n two days.C.Tomorrow.答案B听第10段材料,回答第1820题。Phil was a traveling salesman and he liked drinking very much.One day,Phil went to a strange town and spent the evening in a small restaurant.Hed drunk quite a lot and had just come out of the restaurant when he saw another man in the middle of the road.The
16、other man had been in the restaurant,too,and had drunk even more than Phil had.He had obviously seen something strange in the sky because he was pointing up.“Excuse me,”the man asked Phil.“Is that the sun or the moon?”Phil looked at it for a second and then said,“Im afraid I cant help you.Im a stran
17、ger here myself.”18What was Phil according to the statement?A.A traveler.B.A salesman.C.A shopkeeper.答案B19What did the other man want to know?A.Where they were.B.What was in the sky.C.Why the sky was strange.答案B20Why didnt Phil tell the man the answer to his question?A.Because he had drunk too much.
18、B.Because he was in a strange town.C.Because he didnt see anything in the sky.答案A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ADo you want to visit Disney World?However,will you worry about your pet if you go to Disney World?To meet the needs of these people,a pet hotel
19、has been built near the Disney World Resort in Florida.The new pet hotel is named Best Friends Pet Care Resort and it is mainly open to dogs and cats.It has an area of 4,645 m2.About 270 dogs and 30 cats can be kept there at the same time.Besides dogs and cats,it can also provide services for birds,
20、pigs and rabbits.However,it cant take care of snakes and turtles(乌龟)now.Best Friends Pet Care Resort is a very expensive hotel.There are several types of dog rooms,such as rooms with air-conditioners(空调)and VIP rooms.There is even a “private dog park”.Owners can have a high-quality vacation with the
21、ir dogs there.The cats are kept in the “Kitty City”.The “Kitty City” is very comfortable and clean.Workers there will clean it once a day.Apart from having good equipment,Best Friends Pet Care Resort also have other plans to meet the psychological(心理上的)needs of pets.Workers play music to the pets,wa
22、lk with them,play with them and even read stories to them before they go to bed.“We aim to make sure that pets will have a fun vacation here,just like their owners at Disney World,” said the manager of the resort.21How many kinds of animals can be kept in Best Friends Pet Care Resort?A.Three.B.Five.
23、C.Six.D.Seven.解析细节理解题。从第二段中的“Besides dogs and cats,it can also provide services for birds,pigs and rabbits.”可知,有五种动物可以寄养在这里。答案B22About Best Friends Pet Care Resort,which of the following is NOT true?A.It covers about 4,645 m2.B.It can keep more than 300 pets.C.Owners dont need to pay much for keepin
24、g pets there.D.There is a “private dog park” in the resort as well.解析推理判断题。由第三段中的“Best Friends Pet Care Resort is a very expensive hotel.”可知,C项(宠物主人不必付太多的寄养费)是错误的。答案C 23Whats the best title for the passage?A.Relationship between Owners and PetsB.Popular Pets All over the WorldC.How to Take Care of Y
25、our PetsD.Pet Care Resort in Florida解析主旨大意题。文章主要介绍在佛罗里达的Best Friends Pet Care Resort,由哪些动物可以寄养、该宠物度假村的管理及卫生、如何满足宠物们的心理需求等内容可知,D项为最佳答案。答案DBNelson Mandela is respected and admired around the world.To South Africans he is a superstar.He is a hero who shocked the world by fighting for peace between race
26、s,even though he spent 27 years in the prison of the South Africas white,racist regime(政权).Mandela,who won the nations first all-race elections after the fall of apartheid(种族隔离)in 1994,retired in 1999.But even now,he is as popular as ever.His popularity has inspired an entire national industry.His p
27、ortrait(肖像) has appeared at many places,including on some goods.His face has appeared on a South African coin;a district of a city was named in his honor and some business leaders hope to build a giant statue that looks like himthe Statue of Freedom.It would stand taller than New Yorks Statue of Lib
28、erty(自由女神像).His popularity is similar to that of John F.Kennedy in the US or Winston Churchill in Britain,but few politicians today have achieved his level of admiration,said Tom Lodge,head of the Political Science Department of the University of the Witwatersrand.“Sometimes it isnt completely appre
29、ciated what a skilled performer Mandela has been throughout his political career.Hes a very,very clever man.”However,he is far from perfect.Most articles about his birthday,which appeared in every major South African newspaper on the day,briefly mentioned that Mandela did have shortcomings.Then they
30、 returned to their flowing praises.“Through the ages,the human race has had its icons(偶像)men and women who rose above ordinary people to inspire their generations,” The Mail and Guardian Weekly said.“In our generation,the gods presented us Nelson Mandela.”24Nelson Mandela is loved by everyone in Sou
31、th Africa because .A.hes as popular as Kennedy and ChurchillB.he spent 27 years in prisonC.he fought hard against racismD.hes the first black president解析推理判断题。通读全文尤其是第一段可知,曼德拉用和平斗争的手段动摇并推翻了南非白人种族主义政权,建立了民族平等的国家,因此受到南非人民的爱戴。答案C25Mandelas portrait has appeared at many places for the reasons EXCEPT .A.
32、showing the nations love for himB.being used to help develop businessC.celebrating his birthdayD.raising money for the Statue of Freedom解析细节理解题。由第三段“曼德拉的肖像出现在各种地方,包括一些商品上,这促进了工业的发展”可知,B项说法正确;由第七段的“Most articles about his birthday.”可推知,C项说法正确;通读全文可知,A项说法正确;而D项文中没有提到。答案D26The underlined sentence in th
33、e last paragraph means “”A.We are proud to live in Mandelas time.B.Mandela is as great as a god.C.We are proud to know Mandela.D.Mandela lives together with us all.解析细节理解题。这是在对曼德拉做了大量赞扬之后的总结性语言,是借用报刊的评述来表达全民对曼德拉的赞扬,因此说“我们生活在曼德拉时代很骄傲”。答案A27What can we infer from the article?A.The Statue of Freedom wa
34、s a present for Mandelas birthday.B.The article might have appeared in a newspaper on Mandelas birthday.C.Most articles focused on Mandelas shortcomings.D.According to the article,Mandela was a very skilled politician.解析推理判断题。从倒数第三段及全文可知,答案为B项。第三段倒数第二句虽提到“the Statue of Freedom”,但并没有提到这个雕像是给曼德拉的生日礼物,
35、故A项不对;倒数第三段“.briefly mentioned that Mandela did have shortcomings”以及倒数第二段“Then they returned to their flowing praises.”说明媒体并不是集中报道曼德拉的缺点,故C项不对;由第五段可推知,D项不对。答案BCINTERESTED IN CHILDCARE?Qualified person or preschool teacher needed for busy childcare center,south of the river.Full-time work guaranteed.
36、Immediate start necessary.The candidate must be able to work as a cooperative(合作的) team member.Phone 6345 2345 for an interview and fax your resume to 6345 2346.WE NEED OFFICE CLEANERS!Three people are required for professional cleaning in the CBD area.Working hours from 5:00 pm on Mondays,Wednesday
37、s & Fridays.Approximately five hours per shift(轮班).A good record is necessary.Experience preferred.Phone 6345 7843 now.WANT TO WORK AS A DENTAL NURSE?This is an exciting opportunity for a qualified dental nurse with a confident and cheerful personality to work in the School Dental Health Scheme.You
38、must be able to get along well with children because the work involves talking to groups about dental health practices.For further information,visit our website.And fax your resume to 6234 4567.FLORIST WANTED!Are you a creative and trained florist(花商,花匠) with at least two years of experience?Then th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431929.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
