2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析 2018 英语 外研版 一轮 课时 训练 必修 MODULE2 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时训练20Module 2Traffic Jam一、单元扣点.根据句意,用所给单词的适当形式填空1They were marching forward despite the heavy rain because they had to reach the before dark.答案destination2They will build another ring road to solve the problem of traffic in the rush hour.答案congestion3After the accident, the driver drove his car awa
2、y. Fortunately, video cameras recorded his number.答案registration4We are sure that the 28th Olympic Games to be held in Beijing are surely an one.答案impressive5Welcome to the Blue Sea Hotel. We offer you spacious, and fullyserviced rooms.答案airconditioned6I have decided to buy a ticket not a single for
3、 it is cheaper.答案return7You should remember to ask for a after you pay for what you buy.答案receipt8The clever boy came up with a to the difficult problem.答案solution9Man has already begun the Mars, hoping to find signs of life there.答案exploring10This driver was fined because he failed to his driving s
4、peed on the high way.答案limit.完成句子1手术之后他又能走动了。He could again after the operation.答案get around2他是真的饿了,只一会儿他就把盘子里的所有东西都吃光了。He was really hungry. , he ate up everything on the plate.答案In no time3我希望你以后对你说的事要多加小心。I hope youll be more careful about the things you say.答案in future4你离开的时候请把灯关了。Please the lig
5、hts as you leave.答案switch; off5我们的新办公楼尚在修建中。Our new offices are still .答案under construction二、阅读理解Before I had my son, I spent two years working with children with disabilities. I learned that shouting and threats of punishment would result in a disaster. Coming up against their behaviour could only
6、make the job harder and their behaviour more extreme. I found something that worked, though.There was a very naughty boy in the nursery and a teacher who was generally very confident with the children was asked to take charge of him. One day the boy joined a session in the room next to mine. His app
7、earance created an atmosphere of tension. He spent the entire session running around, hitting and kicking, and destroying property.I was in the craft room working with some other children when my coworker told me that this boys teacher was in tears, and could not get control of the situation. As we
8、were talking, the boy ran in. I told my coworker that I would take care of him.I closed the door. He was full of energy, throwing things around and making a huge mess. But I could see that he was doing all these to annoy me. He needed connection, and this was the only way he knew how to ask for it.
9、So I sat back down and kept quiet. Then he slowed down and began making a rocket. I talked to him about it. We continued like this for a few minutes before I slipped into the conversation:“So what happened today?”It was purely a question, no blame or anger in my tone. I believe that if I had critici
10、zed him, the gate that was slowly opening would have shut firmly closed. He told me that the teacher didnt let him do what he knew well due to safety but asked him to do what he disliked. He also admitted that he had enjoyed making her run around and saw it as a game. I explained that his teacher ha
11、d not seen it as a game and was very upset. This again was stated simply as a fact. I suggested that next time he had a session, he talk about what he hoped to do at the start, which might be easier for everyone. He agreed and was quiet for a moment. Then he looked at me with tears in his eyes befor
12、e quietly asking if he could go to find his teacher to apologize.作者讲述了自己给残疾儿童上课的一个小故事:面对故意在工艺室里捣蛋的男孩,作者任由其发泄,然后打开了男孩的心扉,让男孩意识到了自己的错误行为。1The boy made trouble for his teacher because he .A. was accused of destroying propertyB. was told not to yell at other children C. was made to do things against his
13、 willD. was blamed for creating an air of tension答案C解析从最后一段He told me that the teacher didnt let him do what he knew well due to safety but asked him to do what he disliked.知选C。2Why didnt the author do anything about the boys bad behavior at first?A. She didnt want to make it worse.B. She didnt mind
14、 the huge mess at all.C. She was tired of shouting and threats.D. She hadnt thought of a coping strategy.答案A解析从第四段“But I could see that he was doing all these to annoy me. He needed connection, and this was the only way he knew how to ask for it. So I sat back down and kept quite”可得出答案为A。3The author
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432123.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
