2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 2 SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 2SECTION READING AND THINKING WORD版
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业4Unit 2Section Reading and Thinking .单句语法填空1At present a public bicycle is rented and returned four times a day on average.2I was very alarmed to hear the alarming news that another earthquake had hit his hometown.(alarm)3To achieve harmony between humans and animals, the world m
2、ust protect these beautiful creatures.(creature)4This book is_intended (intend) for beginners, and is now very popular in China.5Nature reserves have protected many endangered (endanger) animals from dying out.6He had his bad tooth removed (remove) yesterday, so he cant eat anything today.7People ar
3、e_reminded (remind) that no smoking is allowed in these patient rooms.8Whats more, something should be done to raise peoples awareness (aware) of protecting animals.9Thats why I think the trip along the Yangtze River is a better choice.10As is known to us, the Peoples Republic of China came into exi
4、stence (exist) as an independent country in 1949.阅读理解AAsda Living, a superstore in Cheetham Hill, Manchester is introducing a “quiet hour” to help autistic (孤独症的) and other disabled shoppers. It will turn off the instore music and TVs to make the shop perfect for anyone who is troubled by loud noise
5、s.Manager Simon Lea says “youll be able to hear a pin (大头针) drop” when he starts his first quiet hour at 8 am on Saturday May 7.He decided to introduce it after seeing a boy with autism crying on the shop floor two weeks ago.“This boy was kicking and shouting. His mum just didnt know what to do. She
6、 told me he has autism,” said Simon, a 39yearold father of two. “Then I gave him a1 football. This boy looked at me and he started playing with the football.”Because of the event, the manager decided to talk to a member of staff (员工) with an autistic child and disabled shoppers to see if he could do
7、 anything for them.The result is the “quiet hour”, which will mean staff coming in an hour early at 6 am to prepare the shop for the May 7 event.“Its all about helping people really. Six months ago I would have said control your child even though Ive got children. But learning about autistic and oth
8、er disabled people has helped me think about how I can make it a better place to shop,” said Simon. “I myself suffered for many years with anxiety (焦虑). I used to hate going into busy stores. There are a lot of people who have mental illness and we want to make the shop better for them.”【语篇解读】本文是记叙文
9、。文章主要讲述了英国一家超市每周六为有特殊需要的顾客保持安静一小时的故事。1What is the purpose of the “quiet hour”?ATo save energy in the superstore.BTo increase the superstores sales.CTo give people a new experience.DTo help shoppers with special needs.答案与解析:D细节理解题。根据第一段中的“. a quiet hour to help autistic and other disabled shoppers.”和
10、“.make the shop perfect for anyone who is troubled by loud noises.”可知,“安静一小时”的目的是帮助那些有特殊需要的顾客。2Why did Simon give the boy a football?AHe was a friend of the boys mother.BHe wanted to calm the boy down.CThe boy disliked shopping.DThe boy was very poor.答案与解析:B推理判断题。根据第四段中的“This boy was kicking and sho
11、uting.”和“.he has autism.”以及“. he started playing with the football.”可知,那个患自闭症的孩子在商店里失控地哭闹,Simon送给他一个足球是为了让他安静下来。3What did Simon do first after the boys event? AHe started his quiet hour on May 7. BHe decided to visit autistic children. CHe opened the shop at 6 am every day. DHe began to ask people f
12、or suggestions.答案与解析:D细节理解题。根据第五段中的“Because of the event, the manager decided to talk to a member of staff with an autistic child and disabled shoppers to see if he could do anything for them.”可知,在经历了那个自闭症男孩的事件之后,Simon开始向人们征求建议,想办法帮助那些有特殊需要的顾客。4Which of the following can be used to describe Simon?AC
13、aring.BPolite.CBrave. DHonest.答案与解析:A推理判断题。通读全文可知,Simon积极想办法帮助他人,很有爱心。BWhat do you usually do when a flying insect lands on your arm? Most likely you blow it away. But what if that bug were a ladybug (瓢虫)? Then chances are you would let it stay. What is it about ladybugs that we like?Farmers once th
14、ought ladybugs were a good luck sign. A ladybug in the field meant that the crops (庄稼) would be successful and the weather would be good. The farmers may have been exaggerating (夸大) about what a very small bug can do, but in fact ladybugs do help out with the crops. They eat harmful insects.Actually
15、, it is not the adult ladybug that eats the other insects. Its the ladybug larvae (幼虫). Ladybugs lay their eggs on leaves that are covered with aphids or other insects. When the larvae come out of the eggs, they are very hungry and will eat mites, aphids, mealybugs, green flies, and other cropdestro
16、yers.A single ladybug larva can eat over 1,000 aphids in one day. In the 1800s, ladybugs were brought all the way from Australia to California and set free among orange trees that were dying from being eaten by insects. The little red and black “eating machines” completely saved all the trees.Ladybu
17、gs go about their daily business without worrying much about anything. Very few birds or insects will eat a ladybug because it gives off something that is dangerous to eat. Ladybugs also protect themselves by playing dead.They fall off leaves and remain very still until their enemy goes away.So next
18、 time you see a ladybug, think about what it may be up to. Maybe it is off to save an orange tree. Maybe its next move will be to fall off a leaf and play dead or stand_up_to a bird about 100 times its size. Maybe its letting you know that the weather will be good tomorrow. Who knows? Ladybugs are s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432370.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
