2018(江苏)高考英语一轮复习教案:2-3(B)经典句型 含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018江苏高考英语一轮复习教案:2-3B经典句型 含答案 2018 江苏 高考 英语 一轮 复习 教案 经典 句型 答案
- 资源描述:
-
1、2018(江苏)高考英语一轮复习教案:2.3(b)经典句型江苏高考英语一轮复习教案:2.3(b)经典句型模块二 Unit 3一、高考能力提升练习【一】阅读理解“Stop making excuses for him,Mom,”I said.“But maybe he is feeling unwell.” Mom said.“Maybe nothing,” I interrupted.I had been tending Mom since her health began to decline and this would be the first time in a year that m
2、y husband and I had a night out together.Jerry had promised to stay with Mom.But again he let us down.And more often than not,his drinking had a lot to do with it.His irresponsibility upset me.I remembered our happy growingup years in a small town in West Virginia.With good family education,Jerry ha
3、d been a kind kid.He was only 15 when Dad died.Unlike him,I got over the sorrow soon,but he started drinking.Soon he began hanging out with bad guys.Jerry and I didnt see each other often,but we talked on the phone.Usually,though,we ended up fighting.When Mom came to live with us,Jerry dropped in re
4、gularly at first,but after a while his visits became sporadic.He explained he couldnt handle seeing Mom in such a bad condition.Another excuse,I thought.One day I went to see the doctor about my back.It had been aching for months.“I cant find anything wrong with you physically,”the doctor said.“But
5、I can tell youre very tense.Is something bothering you?” I poured out my story about Jerry.“Do you think hes likely to change?” he asked.I shrugged.“Probably not.”“But,you can,”he said gently.Me?Why did I have to change?He was the one who constantly let us down.But what had I done?Maybe the doctor w
6、as right.I couldnt love his behavior,but I could love himthe way I did when we were little.As I walked into the house I sensed a relief.Jerry died young due to drinking.I miss him.But Im grateful I was given the opportunity to show him I loved himas he was,not as I wanted him to be.【语篇解读】爱一个人,并不意味着他
7、很完美。有时,即便他有着让人难以忍受的缺点,也要学会去爱爱他不是因为他是你所期望的那样,而是爱他本人。1When Jerry failed to carry out his promise that night,his mother_.Afelt very angryBtried to defend himCwas indifferent about itDphoned him to ask him to come back解析:推理判断题。根据第一段“Stop making excuses for him,Mom,” I said.“But maybe he is feeling unwel
8、l.”可推断,答案为B。答案:B2Jerry got into the habit of drinking mainly because_.Ahe was influenced by bad guysBhis mom left to live with his sisterCnobody cared for him after his father diedDhe couldnt get over the sadness of losing his father解析:细节理解题。根据第二段Unlike him,I got over the sorrow soon,but he started
9、drinking可知,答案为D。答案:D3The underlined word “sporadic” in Paragraph 3 probably means “_”Aoccasional BfrequentCformal Dunpleasant解析:词义猜测题。根据句中Jerry dropped in regularly at first,but.可判断,刚开始Jerry经常来看望妈妈,但不久就很少来了,故答案为A。答案:A4What did the author think of the doctors suggestion at first?AIt was acceptable. B
10、It gave her much hope.CIt was unreasonable. DIt made her confused.解析:推理判断题。根据第五段Me?Why did I have to change?He was the one who constantly let us down.可推断,答案为C。答案:C5Whats the main idea of the passage?ALove can help a person give up bad habits.BToo much tension will destroy a persons health.CWe should
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
