2019-2020同步译林英语必修三新突破单元综合检测3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语必修三新突破单元综合检测3 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(三).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AHomestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.What to ExpectThe host will provide accommodation and meals.Rooms will be cleaned and bedcovers changed at leas
2、t once a week.You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.Accommodation ZonesHomestays are located in London mainly in Zones 2,3 and 4 of the transport system.Most hosts do not live in the town centr
3、e as much of central London is commercial and not residential (居住的)Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area.It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans AvailableContinental BreakfastBreakfast and DinnerBreakfast,Packed Lunch and DinnerIts importan
4、t to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast.Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal (谷物类食品),bread and tea or coffee.Cheese,fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England.Dinn
5、ers usually consist of meat or fish with vegetables followed by dessert,fruit and coffee.FriendsIf you wish to invite a friend over to visit,you must first ask your hosts permission.You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.Selfc
6、atering Accommodation in Private HomesAccommodation on a roomonly basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room.This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the longstay student.However,it does not provide the same family at
7、mosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much.【语篇解读】本文属于说明文,是写给要到英国学习语言的人的,介绍了英国的Homestay的特点以及具体的信息。1The passage is probably written for Ahosts willing to receive foreign studentsBforeigners hoping to build British cultureCtravelers pla
8、nning to visit families in LondonDEnglish learners applying to live in English homesD推理判断题。根据文章第一段“Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.”可知本文是给那些想到英国去学习语言的人所写的,介绍homestay的信息。故D正确。2Wh
9、ich of the following will the host provide?ARoom cleaning.BMedical care.CFree transport.DPhysical training.A细节理解题。根据文章第二段“Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.”可知A项Room cleaning是对方提供的服务之一。故A正确。3According to the passage,what does Continental Breakfast include?ADessert and
10、coffee.BFruit and vegetables.CBread and fruit juice.DCereal and cold meat.C细节理解题。根据“Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal,bread and tea or coffee.”可知C项是传统的英国早餐的内容。故C正确。BDisease,poverty,hate,love Charles Dickens stories opened his readers eyes
11、 to the most important themes of his age.Two hundred years later,his stories still speak volumes across the world,proving that Dickens legacy(遗产) was far greater than just “greatliterature”February 7 marks the 200th anniversary of the writers birthday.To mark this date,BBC writer Alex Hudson listed
12、six things Dickens gave the modern world.Lets take a look at two of them.A White ChristmasDickens is described as “the man who invented Christmas” not the religious festival,but the cultural aspects that we associate with the festive season today. In the early 19th century,Christmas was barely worth
13、 mentioning,according to critic and writer Leigh Hunt.The committee which ran the Conservative Party even held ordinary business meetings on Christmas Day unthinkable in the West nowadays,when everyone but the most necessary workers takes at least three days off.Many people believe that Dickens popu
14、lar descriptions of the festive period became a blueprint for generations to come.In his classic novel,A Christmas Carol,he not only put forward the idea of snow at Christmas,but also painted a picture of glowing warmth “home enjoyments,affections and hopes” In his biography of Dickens,Peter Ackroyd
15、 wrote:“Dickens can be said to have almost singlehandedly created the modern idea of Christmas.”“Dickensian” poverty Dickens was one of the first to take an honest look at the underclass and the poor of Victorian London. He helped popularize the term “red tape”to describe situations where people in
16、power use needless amounts of bureaucracy (官僚作风) in a way that particularly hurts the weaker and poorer members of society. “Dickensian” has now become a powerful word for describing an unacceptable level of poverty.In 2009,when the president of the Association of Teachers and Lecturers in the UK wa
17、nted to talk about poverty in some areas of Britain,she did not use words like “terrible”or “horrific”,but rather described it as “life mirroring the times of Dickens”【语篇解读】本文主要讲述了狄更斯对整个世界的影响。4The article is mainly about A. a brief introduction to Charles DickensBCharles Dickens impact on the worldC
18、the characters in Charles Dickens storiesDCharles Dickens achievements in literatureB主旨大意题。本文主要讲的是狄更斯对整个世界的影响,故选B。5Why is Dickens called “the man who invented Christmas”?A. Because he created both religious and cultural festival.BBecause his novels have something to do with Christmas.CBecause one of
19、 his novels helped to shape Christmas celebrations.DBecause he was the first man to have proposed celebrating Christmas.C细节理解题。由第五段中的“In his classic novel,A Christmas Carol,he not only put forward the idea of snow at Christmas,but also painted a picture of glowing warmth home enjoyments,affections a
20、nd hopes”以及第六段中“Dickens can be said to have almost singlehandedly created the modern idea of Christmas.”可知答案为C。6We can learn from the passage that A. Charles Dickens novels reflect the true life at his ageBDickensian is widely used to describe the ChristmasCevery person can take three days off for C
21、hristmasDthe theme of Charles Dickens stories is about povertyA细节理解题。由第七段中的“Dickens was one of the first to take an honest look at the underclass and the poor of Victorian London.”可知选A。7. According to the passage the underlined phrase “red tape”refers to A. rules or regulations that are required to
22、finish a taskBa situation where poor members of society are hurtCconflict between people in power and weaker peopleDpointlessly timeconsuming official proceduresD词义猜测题。由倒数第二段描述可知,red tape反映的是在很多国家的官方机构里的那种复杂并浪费时间的“官僚作风”。CThere are several reasons why cats climb trees,mostly to do with defensive purp
23、oses.Cats,as predators(捕食者),like to understand their environment well.Cats climb trees to get a better view of their surroundings,to help them see any potential dangers or potential prey (被捕食的动物)While cats are predators,they can also be easily attacked by larger animals.A tree often provides a safe
24、hiding place.In the wild,cats climb up trees to give them a resting place that is out of predators range.It also helps disguise their presence,which can prevent any prey from noticing that there is a cat nearby.Sometimes some cats may climb trees for fun,or possibly to work on improving their climbi
25、ng abilities.Kittens frequently test out their claw skills by trying to climb up everything,from bookcases to trees to a persons leg.Climbing practice is good for cats;it can improve their strength and flexibility and teach them an important defensive skill.To prevent them from practicing indoor cli
26、mbing of your furniture,however,owners may wish to buy a carpeted cat tree for climbing.If a cat has gotten up a tree and cannot get down,the owner may wonder why its remarkable climbing abilities only work in one direction.A cats claws curve(弯曲) inward,allowing it to take hold of surfaces while goi
27、ng up head first.Unfortunately,this useful climbing curve does nothing to help the animal get back down again.Eventually,most trapped kittens will either jump out of the tree or realize that they can get down by going tail first.Either way,a cat up a tree is usually nothing to panic about unless it
28、is injured;they are intelligent animals and will find out how to get down sooner or later.【语篇解读】本文为说明文。猫儿为什么总喜爱爬树呢?本文对此进行了分析。8In most cases,cats climb trees in order to Ahave funBseek foodCdefend themselvesDplease their ownersC细节理解题。由第一段首句“.mostly to do with defensive purposes”可知,大多数情况下,猫儿爬树是出于自卫。9W
29、hat does the underlined word “disguise”in Paragraph 2 mean?AFind out.BFocus on.CMake clear.DCover up.D词义猜测题。由画线词之后的“prevent any prey from noticing that there is a cat nearby”可知,disguise意为“伪装;掩盖”。10Why do people want to buy carpeted cat trees?ATo train their cats in climbing.BTo help protect their fu
30、rniture.CTo improve their cats claw skills.DTo keep their cats warm in winter.B细节理解题。由第三段“To prevent them from practicing indoor climbing of your furniture,however,owners may wish to buy a carpeted cat tree for climbing.”可知,购买“a carpeted cat tree”是为了防止猫儿在家具上攀爬。11Seeing your cat up a tree,you are sup
31、posed to Ajust take it easyBlead it down slowlyCfeed some food to it at onceDkeep an eye on it all the timeA推理判断题。由最后一段“Either way,a cat up a tree is usually nothing to panic about unless it is injured”可知,猫儿爬树是很自然的事情,没有必要担心。DHow many times a day do you check your email?When you wake up?Before bed?A
32、dozen limes in between?The technology that was supposed to make our lives simple has taken up too much time.The average teen spends more than seven hours a day using technological devices,with an additional hour just textmessaging friends.The advantage of technological devices is connectedness.Email
33、 lets us respond on the go,and we are in touch with more people during more hours of the day than at any other time in history.But is it possible that were lonelier than ever,too?Thats what MIT professor Sherry Turkle observes in her new book,Alone Together,which clearly describes our changing relat
34、ionship with technology.For Turkle,the biggest worry is the effect the weak connections have on our development.Technology isnt offering us the lives we want to live.“Were texting people at a distance” says Turkle.“Were using lifeless objects to convince ourselves that even when were alone,we feel t
35、ogether.And then when were with each other,we put ourselves in situations where we are alonealways on our mobile devices.Its what I call a perfect storm of confusion about whats important in our human connections.”Moreover,communicating online is not equal to facetoface communication.Online,you can
36、ignore others feelings.In a text message,you can avoid eye contact.A number of studies have found that this generation of young people is less sympathetic (有同情心的) than ever.“That doesnt lead to disaster,” says Turkle,“but the disadvantages still cannot be ignored.”【语篇解读】本文主要讲了科技在给人们带来方便的同时,也带来了许多不利因
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋七年级英语上册 Unit 1 My names Gina Period 3 Section B (1a-2e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt
