2019-2020学年人教新课标版高中英语必修三:UNIT 4 ASTRONOMY课后作业10 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教新课标版高中英语必修三:UNIT 4ASTRONOMY课后作业10 WORD版含答案 2019 2020 学年 新
- 资源描述:
-
1、课后作业(十).单句语法填空1Do you believe that there is the _(exist) of Ghost?2With the table _(lay), we began to take dinner.3Dont worry. Im sure things will get better _ time.4As we all know, bad eating habit is _(harm) to ones health.5The local villagers have planted many trees on both sides of the river to
2、prevent the soil from _(wash) away.6_ you said at the meeting describes a bright future for the company.7Is there always a conflict between science and _(religious)?8When did the world come _ existence?9Mikes father is so _(violence) that Mike is afraid of telling him he has failed.10This was the th
3、ird time that I _(consult) with my lawyer.答案1.existence2.laid3.in4.harmful5being washed6.What7.religion8.into9.violent10had consulted.短语填空lay eggs,in ones turn,give birth to,there exist, prevent. from,in all directions,be fundamental to,at no time1. _ the custom of arranged marriages in many parts o
4、f this country.2In this skit(滑稽短剧) the main character says that his cock can _.3After graduation, my classmates were sent _ .4We must at all costs _ them _ finding out about the plan.5Soil _ the growth of the plants.6. _ should we give in to difficulties.7They, _, made some advice for the plan.8His
5、wife _ a baby girl last week, which gave him great pleasure.答案1.There exists2.lay eggs3.in all directions4prevent; from5.is fundamental to6.At no time7in their turn8.gave birth to.单句改错1It never occurred to him that his carelessness could do such great harm on himself._2It exist two possible explanat
6、ions on how the fire broke out._3What makes me puzzling is why he left the country without telling anyone._4We were prevented going out by the heavy rain._5His mother is so violently that he was scared to death._6Some policemen should be sent to stop them from cut down the trees._7Late last night, f
7、ighting was broken out between rival gangs of football fans._8I find strange that she doesnt want to go._9Cheer up, young man! Things will come right on time._10This exam was such difficult that many students failed._答案1.onto2.ItThere3.puzzlingpuzzled4going前加from5.violentlyviolent6.cutcutting7was br
8、okenbroke8.find后加it9.onin10.suchso.阅读理解AOf all the planets, none has captured(吸引) the worlds imagination like Mars. Its reddish(淡红的) color and changes in brightness over time make the planet an unforgettable sight.In Cosmos, the television science series from the 1980s, scientist Carl Sagan talked a
9、bout some traditional ideas about Mars. Some of these ideas are from the English science fiction writer H. G. Wells The War of the Worlds. Others are from the mistaken science of Percival Lowell, the American astronomer who believed intelligent beings lived on Mars. Wells described Martians as threa
10、tening. Lowell imagined them as the hopeful engineers of great works. Carl Sagan said that both ideas influenced the public deeply.Today, Mars continues to excite humansnot as the object of science fiction but of scientific study. Space scientists have collected a wealth of information from spacecra
11、fts that have orbited(沿轨道运行), landed on and dug into the Martian surface.The Smithsonians “Mars Day” offered a chance for people of all ages to touch Mars, or at least a piece of it. Allison and Alycia from Silver Spring, Maryland, brought their children, Grace, Sam, Ryan and Emma. They heard about
12、Mars and its geology from experts. They could see a test version of the Viking landers that reached Mars in July of 1976. They also saw meteorites(陨星) known to have come from the red, or reddish planet. Eightyearold Sam learned that the ancient description of Mars as red is not exactly right. He sai
13、d, “Its actually orangish more than red and its also kind of brown.” Emma is six. She learned about the volcanic activity that has shaped the surface of Mars. She said,“The closest thing to Marsthe stuffis from volcanoes mostly.”“Mars Day” offered Allison and Alycias children a chance to learn more
14、about a world that they are very likely to set foot on within their lifetimes.语篇解读:在“火星日”,人们可以对火星有更好的了解和认识。1What is Paragraph 2 mainly about?AWhy Martians were considered threatening.BWhy Mars has captured the worlds imagination.CWhat people generally thought of Mars in the past.DHow H. G. Wells got
15、 the idea for his science fiction.解析考查段落大意。通读第二段可知主要是讲人们关于火星的一些传统认识,故选C。答案C2It is implied in Paragraph 3 that _.Atodays space scientists still know nothing about MarsBtodays space scientists are very interested in MarsCscience fiction films are no longer set in MarsDspace scientists havent made any
16、progress in knowing Mars解析考查推理判断。根据第三段的“Today, Mars continues to excite humansnot as the object of science fiction but of scientific study.”以及后一句“Space scientists have collected a wealth of information.”可推断现在的航天科学家们对火星很感兴趣。答案B3What is the writers attitude toward the idea that humans will set foot on
17、 Mars?AHe thinks it may happen in this year.BHe thinks it will always remain a dream.CHe thinks it will come true within hundreds of years.DHe thinks it may happen in the following decades.解析考查观点态度。根据末段的“a world that they are very likely to set foot on within their lifetimes”可知作者认为人类在接下来的几十年内就有可能登上火
18、星。答案D4The Smithsonians “Mars Day” might NOT offer people a chance to _.Alearn about the surface of MarsBsee a test version of some Viking landersCsee meteorites known to have come from MarsDsit in a spacecraft to experience the life of an astronaut解析考查细节理解。通读全文,可知作者并没有提到在火星日前往参观的人可以坐在宇宙飞船里体验宇航员的生活,故
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433832.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
