分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 1 单元检测(B) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:434371
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:18
  • 大小:48.05KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 单元检测B WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
    资源描述:

    1、第一单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Did you receive my application?W:I did,but I have not had a chance to look it over yet.1.How does the man feel about the womans response

    2、?A.Disappointed.B.Scared.C.Happy.答案:AM:I had my bike stolen.Last night I put it at the gate but I cant find it now.W:It was in my way when I went to the garden.So I put it under the stairs.Its still there.2.Where is the mans bike now?A.Under the stairs.B.At the gate.C.In the garden.答案:AM:Is your lug

    3、gage ready,madam?W:Yes,it is.M:Shall I call someone to bring it down for you?W:Oh,theres no need.My suitcase is quite light.3.Whats the probable relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Service man and guest.C.Employer and employee.答案:BM:Hurry up.Its time for the English news progr

    4、am.W:Dont worry.There is a little time to go.Lets finish watching Animal World first.M:All right.But dont forget it.W:OK.4.Which program are they watching now?A.Sports News.B.Animal World.C.English News.答案:BW:Whens the next train to New York?M:Youve just missed the ten oclock one.Theres a slow one i

    5、n five minutes,at ten fifteen,or a fast one at ten twenty,which gets to New York at eleven ten.W:Thank you.Ill get the fast one.5.How long will it take to go to New York by the fast train?A.70 minutes.B.55 minutes.C.50 minutes.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出

    6、最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Would you please prepare the medicine for me according to this prescription?W:Certainly,sir.How much do you want?For two days or four days?M:For three days,please.W:Here it is,sir.Do you want anything else?M:

    7、Can you sell me cocaine?W:Yes,if you have got a doctors certificate.6.How much medicine does the man want to have?A.For two days.B.For three days.C.For four days.答案:B7.What do you infer from the last sentence of the conversation?A.The man wont get cocaine until a certificates given by a doctor.B.The

    8、 man can get cocaine from any doctor he knows.C.The man can get cocaine from the woman before he has doctors certificate.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。M:Well,Betty,how was your shopping trip with Laura this afternoon?W:Dont ask me.M:What do you mean?Did something go wrong?W:Laura thought I had said I would mee

    9、t her at Wallaces department store at 2:30 when I had really said 2 oclock.Then she thought I had said the main entrance in front when I had really said the east entrance on 14th Street.M:Well,did you ever get together?W:Yes,but,it was a wonder that we did.I had given up waiting and had gone inside

    10、to the womens clothing department.She had done the same thing.We met by accident.By the time,it was 3:00.8.When should the two women meet?A.At 2:00.B.At 2:30.C.At 3:00.答案:A9.Where did the women actually meet?A.In the main entrance in front.B.In the womens clothing department.C.In the east entrance o

    11、n 14th Street.答案:B听第8段材料,回答第10至12 题。M:Anna,come in,please.W:OK,Mr.Green.What would you like me to do?M:I need a bus ticket to Seattle.W:What time do you want to leave,Mr.Green?M:Well,tomorrow morning,as early as I can.I have an appointment before noon.W:Theres a bus every thirty minutes starting at

    12、5:30 a.m.M:In that case,Id like to leave then.Wait.My wifes going to drop me off here on her way to work.Could you book me a 6:30 ticket instead?W:Sure.Will it be one-way or round-trip?M:Oh,I probably should buy a round-trip ticket now,since Ill be coming back tomorrow evening.Uh,is there a bus arou

    13、nd 6?W:Yes,theres one at 5:45.Youd get back before 8 oclock.M:Okay,Ill take that one.I told my wife wed see a movie at 9:30.10.Which bus will the man take tomorrow morning?A.The 5:30 one.B.The 6:00 one.C.The 6:30 one.答案:C11.When will the man get back?A.Around 6 p.m.B.At about 5:45 p.m.C.Before 8 p.m

    14、.答案:C12.What will the man do with his wife tomorrow evening?A.Eat outside.B.Watch a movie.C.Listen to a concert.答案:B听第9段材料,回答第13至16题。M:Good morning!How are you feeling today,Mary?Did you have a good nights rest?W:Yes.Thank you.Im feeling much better.M:Our head,Mr.Ford,sends his best regards.He is ve

    15、ry sorry to hear youre ill and hopes you will have a speedy recovery.W:Thats very kind of him.John,please tell him its nothing serious and I will be up and at work in about three days.M:Hes also very sorry for not being able to come to see you this morning as he has an important engagement.Hell try

    16、to find time to come tomorrow.W:I feel so sorry to give you so much trouble.I havent been able to thank him yet for all those lovely flowers he sent me last time.M:Well,I mustnt tire you too much.If theres anything you want,dont hesitate to let me know.W:Thank you,John.Youve thought of everything al

    17、ready.M:I will be going then.I will be around again with Mr.Ford.See you tomorrow.W:Bye and thank you for coming.13.How is Mary?A.She is fine.B.She has been ill for some time.C.She is the head of the office.答案:B14.By whom were the flowers sent to Mary?A.Mr.Ford.B.Marys workmates.C.Someone Mary doesn

    18、t know.答案:A15.Why is Mr.Ford not able to come to see Mary today?A.Because he will come tomorrow.B.Because he has an important business meeting.C.Because he has an appointment.答案:C16.Who will come to see Mary tomorrow?A.Mr.Ford.B.John.C.John and Mr.Ford.答案:C听第10段材料,回答第17至20题。W:Well,Mr.Smith,we have h

    19、ad an interesting discussion about your work.Now,tell us something about your after-work activities.M:I guess not much different from everyone else.Im interested in sport,and I run about 3 miles every day.I particularly enjoy cross-country running.While Im running,I think about all sorts of things,a

    20、nd at the end of a run Im sometimes surprised to find that Ive managed to solve a problem that was on my mind.As a matter of fact,Im interested in climbing as well as running.Ill never become an expert climber,but I know what Im doing in the mountains.I successfully completed a course in snow and ic

    21、e climbing when I was younger,and Ive done a series of easy climbs in the Alps during the last few years.W:You certainly seem to enjoy various types of recreation.All right,Mr.Smith.Thanks for your interesting talk.17.What is the speakers main topic?A.Training for a professional athlete.B.The mans a

    22、fter-work activities.C.How to do cross-country running.答案:B18.What is the man most interested in?A.Cross-country running.B.Snow and ice climbing.C.Mountain climbing.答案:A19.What additional benefit does the man get from running?A.Earning some money at the same time.B.Making friends with other joggers.

    23、C.Solving some difficult problems.答案:C20.Where did the man complete his course when he was younger?A.In the ice.B.In the Alps.C.In the snow.答案:B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAs more and more people speak the global languages of English,Chinese,Spanish,a

    24、nd Arabic,other languages are rapidly disappearing.In fact,half of the 6,0007,000 languages spoken around the world today will likely die out by the next century,according to the United Nations Educational,Scientific,and Cultural Organization(UNESCO).In an effort to prevent language loss,scholars fr

    25、om a number of organizationsUNESCO and National Geographic among themhave for many years been documenting dying languages and the cultures they reflect.Mark Turin,a scientist at the Macmillan Center,Yale University,who specializes in the languages and oral traditions of the Himalayas,is following in

    26、 that tradition.His recently published book,A Grammar of Thangmi with an Ethnolinguistic Introduction to the Speakers and Their Culture,grows out of his experience living,working,and raising a family in a village in Nepal.Documenting the Thangmi language and culture is just a starting point for Turi

    27、n,who seeks to include other languages and oral traditions across the Himalayan reaches of India,Nepal,Bhutan,and China.But he is not content to simply record these voices before they disappear without record.At the University of Cambridge Turin discovered a wealth of important materialsincluding ph

    28、otographs,films,tape recordings,and field noteswhich had remained unstudied and were badly in need of care and protection.Now,through the two organizations that he has foundedthe Digital Himalaya Project and the World Oral Literature ProjectTurin has started a campaign to make such documents,found i

    29、n libraries and stores around the world,available not just to scholars but to the younger generations of communities from whom the materials were originally collected.Thanks to digital technology and the widely available Internet,Turin notes,the endangered languages can be saved and reconnected with

    30、 speech communities.21.Many scholars are making efforts to .A.promote global languagesB.rescue disappearing languagesC.search for language communitiesD.set up language research organizations答案:B解析:细节理解题。由第二、三段可知,许多组织和学者付出努力正是为了保持语言的多样性,即为了拯救那些正在消失的语言。22.What does “that tradition” in Paragraph 3 refe

    31、r to?A.Having full records of the languages.B.Writing books on language teaching.C.Telling stories about language users.D.Living with the native speakers.答案:A解析:推理判断题。第三段中的that tradition应指上文提到的传统,本句的上文就是第二段中的“documenting dying languages and the cultures they reflect”,即完全记录下正在消失的语言以及它们所反映的文化。故选A项。23.

    32、What is Turins book based on?A.The cultural studies in India.B.The documents available at Yale.C.His language research in Bhutan.D.His personal experience in Nepal.答案:D解析:细节理解题。由第三段最后一句中的“grows out of his experience living,working,and raising a family in a village in Nepal.”可知,Mark Turin的书籍是以他自己在尼泊尔

    33、的经历为依据的。24.Which of the following best describes Turins work?A.Write,sell and donate.B.Record,repair and reward.C.Collect,protect and reconnect.D.Design,experiment and report.答案:C解析:推理判断题。由短文最后一段中的“were originally collected”“the endangered languages can be saved and reconnected with speech communiti

    34、es.”可推知,C项正确。BAmerica is a mobile society.Friendships between Americans can be close and real,yet disappear soon.They dont feel hurt.If the same two people meet again,even years later,they pick up the friendship.This can be quite difficult for us Chinese to understand.Friendships between us develop

    35、more slowly but may become lifelong feelings,extending deeply into both families.There is another difficult point for us to understand.Although Americans treat friends warmly in their personal everyday lives,they dont show their politeness to them if it requires a great deal of time.But in China,we

    36、are usually generous with our time.We,as hosts,will appear at an airport even in the middle of the night to meet a friend.We may take days off from our work to act as guides to our friends.It is opposite in America.Americans cannot manage the time to do a great deal with a visitor outside their dail

    37、y plans.They will probably expect the visitors to get themselves from the airport to the hotels.And they expect the visitors will phone them from there.Once the visitors arrive at their homes,his welcome will be full,warm and real.For Americans,it is often considered more friendly to invite a friend

    38、 to their homes than to restaurants,except for business matters.Americans are ready to receive us foreigners at their homes,share their holidays,and their home life.So accept their hospitality(好客) at home and enjoy your visit in America!25.The underlined phrase “pick up” in Paragraph 1 may mean “ ”.

    39、A.keep outB.give upC.pay no attention toD.continue答案:D解析:词义猜测题。根据前文的意思可知,美国人的友谊即使暂时疏远的话,彼此并没有受到伤害,所以许多年后再次相遇时,他们仍能继续彼此的友谊。26.Which of the following is the typical way of American hospitality?A.Treating friends at home.B.Taking days off to be with friends.C.Meeting friends at the airport at midnight.

    40、D.Sharing everything they have.答案:A解析:细节理解题。根据最后一段内容可判断选A项。而B、C、D三项并不是美国人对待友谊的方式。27.Which of the following statements is TRUE according to the passage?A.Americans are always generous with their time.B.Americans dont feel hurt if their friendships disappear soon.C.American friendships develop more sl

    41、owly but may become lifelong feelings.D.Chinese friendships are more sincere than American friendships.答案:B解析:细节理解题。根据第二段第二句话可知A项错;由第一段的最后两句话可知C项错;根据整篇文意可知D项错。由第一段内容可知B项是正确的。28.This passage is most probably written for .A.American studentsB.Chinese studentsC.Chinese visitors to AmericaD.American vis

    42、itors to China答案:C解析:主旨大意题。根据整篇文意可知这是介绍美国人对待友谊的方式,并且最后一段最后一句也点明了这一点。C(2016四川高考)In the depths of the French Guianese rainforest,there still remain unusual groups of indigenous(土著的) people.Surprisingly,these people live largely by their own laws and their own social customs.And yet,people in this area

    43、 are in fact French citizens because it has been a colony(殖民地) of the French Republic since 1946.In theory,they should live by the French law.However,their remote locations mean that the French law is often ignored or unknown,thus making them into an interesting area of “lawlessness” in the world.Th

    44、e lives of these people have finally been recorded thanks to the efforts of a Frenchman from Paris called Gin.Gin spent five months in early 2015 exploring the most remote corners of this area,which sits on the edge of the Amazon rainforest,with half its population of only 250,000 living in its capi

    45、tal,Cayenne.“I have a special love for the French Guianese people.I have worked there on and off for almost ten years,” says Gin.“Ive been able to keep firm friendships with them.Thus I have been allowed to gain access to their living environment.I dont see it as a lawless land.But rather I see it a

    46、s an area of freedom.”“I wanted to show the audience a photographic record touching upon the uncivilized life,” continues Gin.“I prefer to work in black and white,which allows me to show different specific worlds more clearly.”His black-and-white pictures present a world almost lost in time.These pi

    47、ctures show people seemingly pushed into a world that they were unprepared for.These local citizens now have to balance their traditional self-supporting hunting lifestyle with the lifestyle offered by the modern French Republic,which brings with it not only necessary state welfare,but also alcoholi

    48、sm,betrayal and even suicide.29.Why does the author feel surprised about the indigenous people in French Guiana?A.They seldom follow the French law.B.They often ignore the Guianese law.C.They are separated from the modern world.D.They are both Guianese and French citizens.答案:A解析:细节理解题。根据文章第一段的第二句和第五

    49、句可知,作者之所以吃惊,是因为这些人在很大程度上靠自己的法律和社会风俗生活,经常忽视甚至不知道法国的法律,故选A项。30.Gin introduces the special world of the indigenous Guianese as .A.a tour guideB.a geographerC.a film directorD.a photographer答案:D解析:细节理解题。根据文章第四段中的“I wanted to show the audience a photographic record.”可知,Gin想给观众展示一个摄影记录。由此可以判断,他是以摄影师的身份向世人

    50、介绍土著圭亚那人。故选D项。31.What is Gins attitude towards the lives of the indigenous Guianese?A.Cautious.B.Doubtful.C.Uninterested.D.Appreciative.答案:D解析:推理判断题。根据文章第三段中的“I have a special love for the French Guianese people.”可知,作者对圭亚那人有着特殊的喜爱之情,故选D项。32.What does the underlined word “it” in the last paragraph re

    51、fer to?A.The modern French lifestyle.B.The self-supporting hunting.C.The uncivilized world.D.The French Republic.答案:A解析:指代关系题。根据上文可知,现在,圭亚那人不得不在传统生活方式和法国现代生活方式之间做出平衡,下文介绍了法国现代生活方式带来的利与弊,由此可知,it指代法国现代生活方式。故选A项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Sometimes willpower is a lot

    52、 like the television remote controlhard to find just when you want it most.33. But there are ways to increase your willpower.* Dont try to change your economic situation,win a promotion and lose weight all on the same morning.Set one clear,specific goal and make a realistic plan to achieve it.Extra

    53、willpower sometimes requires extra energy,so dont spread yourself too thin.34.* Whatever your goal is,dont expect to achieve it overnight.35. If you are trying to kick a coffee habit,start by replacing your morning cup of coffee with a glass of water,instead of promising never to drink coffee again.

    54、Congratulate yourself on the small achievements.These successes help your willpower grow.*36. Ask friends,family or colleagues for assistance and tell them exactly how they can help.If your credit card bills have risen,for instance,let friends know that you are cutting back on expenses.Suggest havin

    55、g a common dinner instead of meeting at an expensive restaurant.Find a support group or organization related to your goal and attend their meetings.You can get valuable advice,understanding and information.* If possible,change your environment to encourage positive behavior.Want to get in shape?Keep

    56、 an extra set of workout clothes in your office as a reminder to stop by the gym on the way home.Quitting smoking?37.A.Real success takes time.B.Focus on one goal at a time.C.Change your environment to change your life.D.Improve your willpower by a support network.E.Changing your behavior requires m

    57、ore than willpower.F.Avoid bars or restaurants where you might be attracted to light up.G.Breaking a bad habit or forming a new and healthy one can be difficult.答案:33.G34.B35.A36.D37.F第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。When I was a college st

    58、udent,I did a lot of travelling abroad.That was because a professor 38 me to do so.She said,“Now it is the time for you to travel around the world,39 your knowledge through actual experiences and have fun.” I 40 her.Since I started to work for a 41 company,however,I have done most of my travelling t

    59、hrough the Internet.By using the Internet,I have seen the 42 of many cities on my computer screen.And I have really made business 43,too.With the help of the Internet,I have also got 44 about food in different countries.Therefore,I was beginning to feel that actual trips were 45 necessary when I hap

    60、pened to read a famous chefs(厨师)comment on the Internet.He said,“It is very difficult to have real Italian food in a foreign country,because we enjoy food and the 46 around us at the same time.So why dont you fly over to Italy and enjoy real Italian 47?”Those words reminded me of my 48 advice.As inf

    61、ormation technology 49,you might be able to do without making some real trips.But this also means that you will miss the various 50 you can get from travelling.Today there are people who 51 direct communication with others and spend much of their time on the Internet.It is not surprising to see a gr

    62、oup of people 52 not with each other but into their microphones.It seems as if such people are 53 by an invisible wall.They seem to be losing out on a good chance to 54 and talk with other people.I do not think that they are taking good advantage of information technology.We should use information t

    63、echnology as a tool to make our daily 55 more fruitful.However,we should never let it 56 our time for face-to-face communication.Lets make use of information technology more 57,and have great fun in experiencing the actual world.38.A.promisedB.allowed C.hurried D.encouraged答案:D解析:由“She said,Now it i

    64、s the time.and have fun.”可知教授鼓励作者去旅行。39.A.build upB.useC.practiseD.exchange答案:A解析:build up指使某事物变得更大、更多、更强。此处指充实、拓展作者的知识。40.A.agreed withB.learned fromC.followedD.obeyed答案:A解析:agree with sb.“同意某人的观点”;learn from sb.“从某人处学的”;follow sb.“跟随某人”;obey sb.“服从某人(的命令)”。由文章可知,作者正是认同教授的观点才经常外出旅行的。41.A.computerB.

    65、foodC.clothingD.machine答案:B解析:由下文可知,作者工作的有关信息都是和食品相关的。42.A.lifeB.riversC.sightsD.houses答案:C解析:通过电脑看到的当然是许多城市的风景、景色。43.A.plansB.bargainC.progressD.trips答案:D解析:由前面的really一词可推断此处含义为:我也进行了几次业务上的实地旅行。 44.A.informationB.tasteC.cooksD.feelings答案:A解析:通过上网获得的只能是不同国家食品的相关信息。45.A.even moreB.no longerC.muchD.ac

    66、tually答案:B解析:由“Therefore”可看出上下文是因果关系。上文讲的是作者通过网络旅游的种种好处,因此下文就应该表示“我逐渐地感觉到实地旅行不再是必要的”。 46.A.peopleB.drinkC.atmosphereD.environment答案:C解析:因为我们享受的不仅仅是意大利美食同时还要享受我们周围的氛围,所以在异国他乡吃到真正的意大利食物是很难的。47.A.shoesB.dishesC.customersD.situations答案:B解析:这是出自厨师之口,谈论的当然是意大利的“饭菜”。 48.A.friendsB.parentsC.professorsD.boss

    67、s答案:C解析:这些话使我想起我的大学教授的建议。此处与第一段相呼应。49.A.producesB.advertisesC.formsD.advances答案:D解析:此处表示“随着信息技术的进步”。 50.A.newsB.pleasureC.troubleD.places答案:B解析:实地旅行给我们带来的是“乐趣”。51.A.avoidB.keepC.loseD.enjoy答案:A解析:由其后的“and spend much of their time on the Internet.”可知此处填avoid。 52.A.meetingB.talkingC.playingD.traveling

    68、答案:B解析:由后面的“but into their microphones”可知此处谈论的是“谈话”的方式。53.A.stoppedB.metC.surroundedD.hurt答案:C解析:这样的人好像是被一堵无形的墙给“包围”了。54.A.listenB.employC.travelD.meet答案:D解析:此处表示的是“他们失去了一个见面交流的好机会”。55.A.communicationB.studyC.workD.action答案:A解析:整段谈论的都是“交流”的问题。因此,此处表示的意思是“我们应该把信息科技当成一个使我们的交流更有收获的工具”。56.A.spareB.incre

    69、aseC.reduceD.use答案:C解析:我们不应该让信息技术“减少”我们面对面交流的时间。57.A.wiselyB.correctlyC.quicklyD.slowly答案:A解析:让我们更“明智地”利用信息技术。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。China is 58. country with many colourful days and festivals.The Dragon Head Raising Day is one of them.This special day is on the seco

    70、nd day of the second month in the Chinese lunar calendar.It 59.(stand) for the start of spring and farming.The dragon is important in China.We Chinese people call ourselves “the descendants of the dragon”.So people celebrate the Dragon Head Raising Day with many 60.(custom) about dragons.On the day

    71、in ancient times,people put ashes in the kitchen,which was used 61.(lead) the dragon into the house.People believed that 62. the help of the dragon,they could have a good harvest in autumn.Also,people eat 63.(specially) foods on that day.The foods are 64.(usual) named after dragons.For example,peopl

    72、e eat “dragon whisker” noodles and dumplings 65.(call) “dragon teeth”.Today,many customs have disappeared.But one 66. has remained is the cutting of hair.It was said that a haircut during the first lunar month may bring bad luck to the uncles of a familymothers brothers.67. people often have their h

    73、air cut on the Dragon Head Raising Day.答案:58.a59.stands60.customs61.to lead/for leading62.with63.special64.usually65.called66.that67.So第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。

    74、修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。It was my 18th birthday yesterday.As the age is special for us teenager,so my parents held a birthday party for me at home.With my parents and some of my good friends attend my birthday party,I really had unforgettable experience

    75、.We sang songs,dancing and played games together.We all enjoyed ourselves very much.During the party,my parent told me that from then on I was no longer a child and an adult.They also said I should be more independent and responsibly.Hearing their words,I was greatly encouraged.It was just in that m

    76、oment when I felt I was a grown-up.答案:第二句:teenagerteenagers;去掉so第三句:attendattending;unforgettable前加an第四句:dancingdanced第六句:parentparents;andbut第七句:responsiblyresponsible第九句:inat;whenthat第二节书面表达(满分25分)(2019全国高考)假定你是李华,暑期在伦敦学习,得知当地美术馆要举办中国画展览。请写一封信申请做志愿者,内容包括:1.写信目的;2.个人优势;3.能做的事情。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加

    77、细节,以使行文连贯;3.结束语已为你写好。_参考范文Dear Sir/Madame,I am Li Hua,a student from China who is pursuing further study in London this summer vacation.Learning that an art museum in London is going to hold an art exhibition of Chinese paintings and is in need of volunteers,I am writing to you to apply for this pos

    78、ition.First of all,coming from China,I have been completely involved in traditional Chinese culture including Chinese paintings since I was pretty young.Therefore,I am equipped with a wide range of knowledge in this aspect,which can help people in London have a deeper understanding of Chinese painti

    79、ngs.Besides,having participated in lots of voluntary activities and having a good command of English give me the confidence and privilege to serve as the bridge between China and Britain to enhance the mutual understandings between our two countries.I sincerely wish that you could offer me this precious opportunity.And I would be much obliged if you could reply at your earliest convenience.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 1 单元检测(B) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434371.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1