2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:UNIT 3 单元检测A WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:UNIT 单元检测A WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第三单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:The doctor said if I kept smoking,I would increase my chance of having a heart attack.W:Didnt he suggest you lose some weight?1What do w
2、e know about the man?A.He is overweight.B.He wont give up smoking.C.He is suffering a heart attack.答案:AM:Im having a party tonight.Mike will buy food and drinks and I need something different.W:How about some roses?M:Oh,roses!How wonderful!2What is the man going to buy?A.Food. B.Drinks. C.Flowers.答案
3、:CM:Is there anything wrong,madam?W:There certainly is.This fish is not fit to eat.To start with,its overcooked,and then its cold,too.M:Im sorry about that.Ill have it changed.3Why is the woman unsatisfied with the fish?A.It tastes terrible.B.It is served too late.C.Its not what she ordered.答案:AM:Wo
4、uld you like to go to the mountain with us on Friday?W:I would enjoy that very much if I didnt have to take an exam on Saturday.I think Id better stay home and study.4What is the woman going to do on Friday?A.Take an exam.B.Study at home.C.Go to the mountains.答案:BM:When does the next bus leave for N
5、ew York?W:Buses leave for New York every thirty minutes.You just missed the nine-thirty bus by five minutes.5What time does the next bus leave for New York?A.At 9:30.B.At 10:00.C.At 10:30.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每
6、小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Everyone seems to be on a diet.Have you noticed that?M:At least everyone is talking about it.A neighbour of mine is on a banana diet.She eats a banana for breakfast,one for lunch,and two for dinner.W:Thats bad for the teeth and health.Has she lost
7、 any weight?M:She doesnt look any thinner.My sister eats eggs to lose weight.Only eggs for breakfast,for lunch,and for dinner.W:Thats bad for the heart!Something in eggs is good for losing weight,but too many eggs are bad for the heart.M:Ive read that,too.Then what about a steak diet?One of my cousi
8、ns doesnt eat anything but steak,even for breakfast.W:Thats bad for the bank account.The best way to lose weight is to eat less and exercise more.So,look,Im on the way to the tennis court.6Who is on a banana diet?A.The mans sister.B.The mans cousin.C.The mans neighbour.答案:C7How does the woman know t
9、oo many eggs are bad for the heart?A.She learned it on TV.B.She read that before.C.She was told by the man.答案:B8What does the woman think of a steak diet?A.Its bad for the teeth.B.Its bad for the heart.C.It costs too much money.答案:C听第7段材料,回答第9至11题。W:Well,theres nothing seriously wrong with you,Im gl
10、ad to say.Youre working too hard and worrying too much.Do you often take exercise?M:No,doctor.I never have time for exercise.I go to work very early in the morning and come back very late.Then I cant go to sleep.Can you give me some medicine to help me sleep?W:I can,but Im not going to.You dont need
11、 medicine.You need advice.Dont work so hard,because too much is bad for you.And its no use worrying about your work.Take exercise every day.M:But I may lose my job,doctor!Its hard to get a job like mine.W:Then find an easier one,even if you can make less money.Which do you think is more important,he
12、alth or wealth?9What are the two speakers mainly talking about?A.Work.B.Health.C.Wealth.答案:B10What is the mans trouble?A.He cant go to sleep at night.B.He doesnt like his work.C.He will lose his job.答案:A11What does the woman advise the man to do?A.Find an easy job.B.Make less money.C.Take some medic
13、ine.答案:A听第8段材料,回答第12至14题。W:Can I help you?Are you looking for something?M:No,I havent lost anything,but Im not sure of the way.W:Where are you going?M:Im going to the town.Am I going the right way?W:Im afraid not.This way takes you out to the hospital.Youll go the right way if you turn back.Let me s
14、how you the way.M:I hope Im not making you late.W:Oh,no.Im not hurrying anywhere.Are you a stranger here?On a visit perhaps?M:Yes.Im a secretary in a company in London.Im on holiday now.W:But Im sure you are not here to see the sights.This town is full of industry.The buildings are very ugly.M:I wor
15、k in the city,but I come from the country.I miss the life on the farm and the animals.12What do we know about the man?A.He is getting lost.B.He has lost something.C.He is going to the hospital.答案:A13Why is the man here?A.To go to a business trip.B.To help to do some farm work.C.To take a vacation in
16、 the country.答案:C14What kind of work does the man do?A.Office work.B.Farm work.C.Medical work.答案:A听第9段材料,回答第15至17题。W:May I help you?M:I hope so.Im looking for the shoe department.W:Womens or mens?M:Uh,childrens actually.Im here with my son.W:OK,the childrens shoe department is on the third floor.And
17、 right now were on the fourth floor.Oh,youll also find childrens shoes in the sporting goods department right over there.See the tennis bats on the wall?M:Oh,OK,I see.Now,wheres my son?Is the toy department over there too?W:No,its on the fifth floor,next to the restaurant.M:Hmm,maybe hes in the rest
18、room.W:Oh,thats on the fifth floor,too.Just by the mens is the department.M:OK,great.Thanks.15What is the relationship between the man and the woman?A.Husband and wife.B.Sportsman and saleswoman.C.Customer and clerk.答案:C16Where are the sporting goods?A.On the 3rd floor.B.On the 4th floor.C.On the 5t
19、h floor.答案:B17What does the man want to buy?A.Shoes.B.Toys.C.Sporting goods.答案:A听第10段材料,回答第18至20题。We settled back in deep armchairs and enjoyed an unusual and breathtaking view of the world.We went there because the cost was lower out of season.We stayed at a hotel on the beach.We slept late every m
20、orning and then had breakfast outdoors near the pool.When the weather was not too hot,we used to go sightseeing in the morning.We visited the campus of the University of Miami and the Everglades.In the afternoon,we used to go swimming in the ocean or the pool,lie in the sun,or go waterskiing.After d
21、inner in the evening,we used to go dancing in a discotheque to enjoy ourselves in the nightclubs.The weather was very good every day,and the two weeks passed by too quickly.We were both very sorry when we had to leave.18Where did the speaker and her friend go last summer?A.Tokyo.B.Miami.C.New York.答
22、案:B19How long did they stay there?A.About two hours.B.About half a day.C.About two weeks.答案:C20What was the weather like during their stay there?A.Wet and cool.B.Very nice.C.Hot and dry.答案:B第二部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ABehaviours such as smoking,poor eat
23、ing habits,and physical inactivity(静止) greatly increase a childs risk of getting cancer in adulthood.For many kids,these and other harmful habits are already well established by the age of 13.In America,almost two-thirds of cancers could be prevented if these behaviours never started.The earlier chi
24、ldren learn how to prevent illness,the healthier they will be.The ways to make healthy decisions are learned during childhood.Its far more important to practice a good habit from the beginning than it is to quit an unhealthy one!School health isnt just about whats taught in the classroom.Its about c
25、reating policies and programs that increase healthful living.Its about forcing healthy habits every day and every year when kids are in school.Childrens health and education are harmed by risky behaviours such as using tobacco and drugs,failure to use seat belts,carrying weapons,lack of physical act
26、ivity,and poor diet.A good school health program includes:Health education in the classroom.Healthy choices in the school cafeteria(自助餐厅) and vending(自动销售) machines.Physical education that promotes regular exercise,heart fitness,and sun safety.Family and community involvement.21.What is the passage
27、mainly about?A.School health.B.Less acting.C.Eating habit.D.Growing.答案:A解析:主旨大意题。从整篇文章来看,本文主要介绍了学校的健康教育问题。22.What does the underlined word “quit” mean in the first paragraph?A.convinceB.startC.get rid ofD.enrich答案:C解析:词义猜测题。由词后的“an unhealthy one”可以推断出对于不健康的习惯应该是“摆脱”。23.In a good school health progra
28、m, should be included.A.no health education given in the classroomB.less exerciseC.parents careD.more drugs答案:C解析:推理判断题。从第二段的“A good school health program includes.”及最后一段“Family and community involvement.”看出父母的参与也是其中一部分。involvement“插手;参与”。BToo much TV-watching can harm childrens ability to learn and
29、 even reduce their chances of getting a college degree,new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children.One of the studies looked at nearly 400 northern California third-graders.Those with TVs in their bedrooms scored about eight points lower on math and lang
30、uage arts tests than children without bedroom TVs.A second study,looking at nearly 1,000 grown-ups in New Zealand,found lower education levels among 26-year-olds who had watched lots of TV during childhood.But the results dont prove that TV is the cause and dont rule out that already poorly motivate
31、d youngsters(年轻人) may watch lots of TV.Their study measured the TV habits of 26-year-olds between ages 5 and 15.Those with college degrees had watched an average of less than two hours of TV per weeknight during childhood,compared with an average of more than 212 hours for those who had no education
32、 beyond high school.In the California study,children with TVs in their rooms but no computer at home scored the lowest,while those with no bedroom TV but who had home computers scored the highest.While this study does not prove that bedroom TV sets caused the lower scores,it adds to accumulating fin
33、dings that children shouldnt have TVs in their bedrooms.24.According to the California study,the low-scoring group might .A.have watched a lot of TVB.not be interested in mathC.be unable to go to collegeD.have had computers in their bedrooms答案:A解析:推理判断题。第二段中描述的对加利福尼亚北部接近400名三年级学生的研究发现,卧室里有电视的学生要比卧室里
34、没有电视的学生考试分数低8分左右。据此推断考试分数低的原因可能是看电视太多。故选A项。25.What can we learn from the last two paragraphs?A.More time should be spent on computers.B.Children should be forbidden from watching TV.C.TV sets shouldnt be allowed in childrens bedrooms.D.Further studies on high-achieving students should be done.答案:C解析
35、:细节理解题。倒数第二段提到卧室里有电视机但家里没有电脑的孩子考试得分最低,而卧室里没有电视机但家里有电脑的孩子得分最高;最后一段的研究结论是:这项研究虽然不能证明是卧室内的电视导致了孩子考试分数低,但为孩子卧室内不应该放电视机增加了证据。据此判断不能在孩子卧室里放电视机。故选C项。26.What would be the best title for this text?A.Computers or TelevisionB.Effects of Television on ChildrenC.Studies on TV and College EducationD.Television an
36、d Childrens Learning Habits答案:B解析:主旨大意题。第一段指出,几项有关电视对孩子的影响的研究结果表明:看电视过多会对孩子的学习能力造成危害,甚至会减少孩子升入大学的机会。随后几段分别对几项具体调查研究进行陈述,并针对观看电视与考试成绩、教育水平之间的因果关系分别得出几个不同的结论。概括全文可知本文主要讲述的是电视对孩子的影响。故选B项。C(2015福建高考)Group exercise is one of the most effective ways to improve physical fitness and sustain(保持) a healthy li
37、festyle.Group exercise is challenging,yet fun and empowering!Of course everyone knows that exercise is good for the body.However,studies have shown that when exercise is performed in groups,its not only great for improving physical health but for psychological health.Its an opportunity to be social,
38、release endorphins(内啡肽),and improve your strength.Additionally,group exercise creates a community feel and the shared common goal motivates participants to work hard.The instrumental support of taking on a fitness journey with others proves more effective than going to the gym alone.Another benefici
39、al aspect of group exercise is the informational support participants receive from the instructor.Many people fear the gym because they feel lost and dont want to embarrass themselves.If you feel you can relate,then group training is an even better option for you.Its a great opportunity to learn mor
40、e about fitness through the clear instruction and supervision(监管)of a fitness instructor.If youre tired of wandering around the gym wasting time and becoming bored,you can attend an upbeat group fitness class thatll keep your workout on track.Dont let fitness frighten you!If youre serious about want
41、ing to live a healthy lifestyle,its extremely important to surround yourself with people wholl provide you with the proper emotional support.I wouldnt scold anyone for deciding to party on weekends and in turn I wouldnt expect anyone to give offence to me for focusing on my health.Surround yourself
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434380.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
