2019-2020学年人教版英语必修三抢分教程能力提升:UNIT 5 CANADA-“THE TRUE NORTH”-SECTION 3 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修三抢分教程能力提升:UNIT 5CANADA“THE TRUE NORTH”-SECTION WORD版含答
- 资源描述:
-
1、Unit 5Canada“The True North”Section Grammar & Writing随堂巩固.单句语法填空1.The news_we won the match is true.2.He asked a question_we should have the party.3.Li Ping repeated her request that we_(share) the cost.4.The question_we need more time to do the work is not clear.5.Theres no doubt_Taiwan belongs to
2、China.6.We all had no idea_would take the place of our former boss.7.I still have no idea_they came here quickly in such a short time.8.The news_you told us last night made us very happy.答案1.that2.where/when3.(should) share4.whether5.that6.who7.how8.that.完成句子1.I dont know the question_.对于她是否相信我们这个问题
3、,我不知道。2.A saying goes_.熟能生巧是谚语。3.He made a suggestion_.他提出建议我应该立刻动身。4.There is no doubt_in our class.毫无疑问他是我们班最好的学生。5.I dont like the idea_.我不喜欢“金钱就是一切”的观点。6.My father_(许下诺言) he would buy me a bike on my birthday.7.This is our only request_(这个问题应该尽快解决).8.People have no idea_(飞机上发生了什么事情) during the c
4、rash.9.News hasnt been known_(什么时候植树).10._(事实上她工作非常努力) is well known to us all.答案1.whether she will believe us2.that practice makes perfect3.that I (should) start right now4.that he is the best student5.that money is everything6.made a promise that7.that the problem should be settled as soon as poss
5、ible8.what happened on the plane9.when these trees should be planted10.The fact that she works hard.语法填空The news came 1._Mo Yan won the Nobel Prize in Literature.The reason 2._we are so happy is 3._Mo Yan is 4._first Chinese writer to win the Nobel Prize.5._is reported 6._Mo Yans books have been 7._
6、(sell) out in many bookstores recently.It can be imagined 8._more and more people will be interested 9._reading and writing.I believe 10._more Chinese people will be awarded the Nobel Prize in the future.答案1.that2.why3.that4.the5.It6.that7.sold8.that9.in10.that限时训练限时30分钟.阅读理解ABlue is the most attrac
7、tive eye color according to a new research.Blue eyes like those belonging to sexy star Angelina Jolie are the most appealing color according to a poll of 3, 000 1824yearolds by Fresh Look One Day Color.Angelina, her partner Brad Pitt and his exwife Jennifer Aniston all have blue eyes and have all be
8、en named in a top twenty of the worlds most desirable eyes.The survey found that young folks with blue eyes are generally seen as being more sexy and kind.And when asked if they would change the color of their eyes if they could, only one in ten blueeyed people wanted to, significantly less than peo
9、ple with other color eyes.One in three people who didnt have blue eyes wanted a change.One quarter of respondents have considered wearing colored contact lenses(隐形眼镜) to change their eye color temporarilyand blue is the most wanted color.Green was the second most popular color for those wanting a ne
10、w look, with respondents saying greeneyed people were usually mysterious and creative.People with brown or hazel eyes were perceived to be more trustworthy than people with other eye colors.People with grey eyes were generally thought to be more intelligent than other people, and they were also desc
11、ribed as usually being shy.Blue was the most common eye color among respondents, with 41 per cent of those who answered the survey having baby blue peepers and 39 per cent having brown or hazel eyes.The survey also found that 18 per cent of people dont know what color eyes their partner has!语篇解读一项调查
12、研究表明,蓝眼睛的人更具有吸引力。1.Which of the following stars doesnt have blue eyes?A.Angelina JolieB.Jennifer AnistonC.Brad Pitt D.Audrey Hepburn解析细节理解题。根据第二段信息“Angelina, her partner Brad Pitt and his exwife Jennifer Aniston all have blue eyes”可知:Angelina Jolie, Brad Pitt与Jennifer Aniston都有蓝色的眼睛。因此选D。答案D2.Accord
13、ing to the study result, if you were a manager and wanted to find a most reliable person, youd better hire one who has_eyes.A.blue B.greenC.brown D.grey解析细节理解题。第八段信息“People with brown or hazel eyes were perceived to be more trustworthy than people with other eye colors.”表明:有褐色眼睛的人被认为比有其他颜色眼睛的人更值得信任。
14、答案C3.According to the passage, which of the following statements is TRUE?A.All people dont know what colour eyes their partner has.B.About 30% people without blue eyes dont want a change.C.Blue eyes are considered as the best eyes in the world.D.People with grey eyes are thought to be less clever.解析
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434692.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022五年级语文上册 第三单元 习作:缩写故事教学课件 新人教版.pptx
