人教英语八年级上册Unit7Section B 2a —2e(共21张PPT).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教英语八年级上册Unit7Section 2a 2e共21张PPT 英语 年级 上册 Unit7Section 21 PPT
- 资源描述:
-
1、Unit 7Will people have robots?Section B 2a 2ePage 21 2 3 4 5side astronaut apartment rocket fall downspace station human servant dangerous alreadyfactory over and over again impossible believe disagreeeven agree hundreds of shape fallspace inside look for possible Japan 1 2 3 4 5一方宇航员公寓套房火箭跌倒太空站人仆人有
2、危险的已经工厂反复地不可能的相信不同意甚至同意许多形状掉落太空在里面寻找可能的日本1 2 3 4 5side astronaut apartment rocket fall downspace station human servant dangerous alreadyfactory over and over again impossible believe disagreeeven agree hundreds of shape fallspace inside look for possible JapanPage 6Page 7Page 86.In movies,robots usu
3、ally work in _ places.A.clean or safe B.dirty or safe C.clean or dangerous D.dirty or dangerous7.According to the passage,there are already robots working in _.A.schools B.hospital C.factories D.libraries8.Scientist James White thinks that robots will never be able to _ and know where they are.A.go
4、to bed B.have lunch C.go shopping D.wake up9.When buildings fall down with people inside,well need robots like _ to help.A.humans B.animals C.snakes D.birds10.Which countries are mentioned in this passage?A.China and Japan B.India and Japan C.American and India D.China and America16.Paragraph 1 A.Wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435003.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年英语外研版选修6课件:MODULE 5 SECTION Ⅳ WRITING——正反观点类议论文 .ppt
