2019-2020学年人教版高中英语必修三学练测精练:UNIT 2 HEALTHY EATING SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修三学练测精练:UNIT HEALTHY EATING SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Section Learning about Language & Using Language.七选五AlAzhar UniversityGoing to a university is an important part of a persons life. Today, many people go to a university to study and train for a future job in subjects like law, medicine, or education. 1 An important one started in Egypt over
2、one thousand years ago.The worlds oldest surviving university, AlAzhar, is in Cairo, Egypt. It was first built as a mosque (清真寺) in AD. 972. A few years later, learners and teachers began meeting in the mosque. They read and talked about the subjects of religion (宗教) and law. 2 Leaders in the city o
3、f Cairo decided to create a school for higher learning and soon after that, AlAzhar University was started. 3 For these teachers at AlAzhar, they needed to think about what courses to teach and how to teach them. The earliest courses were in law and religion. In a course, students read and studied w
4、ith the teacher, but there was also free discussion. Often, students and teachers had interesting discussions, and there was no “correct” answer. In the years that followed, the new university interested scholars (学者) from around the world. 4 At AlAzhar, people studied the past, but it was also a pl
5、ace for sharing new ideas.Over a thousand years later, AlAzhar is still an important university in the world. 5 Today, many of the worlds most important universities such as Oxford and Harvard still follow the same traditions as they do at AlAzhar.AA university was a new idea at that time.BThere are
6、 many reasons to study in Egypt.CThey came here to teach and do research.DAround the year 988, a new decision was made.EHowever, the university is not a modern invention.FThe cost of university education is increasing year by year.GIts library contains many of the worlds oldest and most valuable boo
7、ks.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了世界上最古老的大学之一爱资哈尔大学。1解析:选E由该空前的“Today”和空后的“An important one .one thousand years ago.”可知,该空与上文是转折关系,又引出下文,E项内容符合此处语境。2解析:选D由该空前的“A.D. 972” “A few years later”和空后的“Leaders .decided to create a school”可知,此处应填D项。3解析:选A由该空后的“For these teachers at AlAzhar, they needed to think about
8、 what courses to teach and how to teach them.”可知,由于当时大学还是一个新事物,所以老师需要考虑教什么课程、怎样教的问题,故选A项。4解析:选C由该空前的“the new university interested scholars (学者) from around the world”可知,C项内容符合此处语境。5解析:选G由该空前的“AlAzhar is still an important university in the world”可知,G项说法是对前面内容的补充。.完形填空Not many people can say theyve
9、been hit by a vehicle, but I can.I rode my bike to my daily 1 practice in a gym last summer.I crossed the street as the light 2 ; however, a young woman 3 me with her fancy racing car.Like James Bond in a very 4 situation, I rolled across the hood (引擎盖) onto the other side of the car.You may wonder
10、5 a woman driver could be so careless.The truth is that the woman was on her phone while driving, so her 6 was clearly drawn away from driving, which caused the accident.After assessing my 7 and believing that all my bones were undamaged in any way, I 8 and talked to the woman driver.I could tell sh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435157.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
