2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后限时作业8 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后限时作业8 WORD版含答案 20
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(八)限时/40分钟(见课时作业P15).单句语法填空(建议用时:7分钟)1Dont have the lights _burning_(burn) all night. It will waste too much electricity.2It was _astonishing_(astonish) that the shy girl stood up and answered the question.解析句意:令人惊奇的是,那个害羞的女孩站起来回答了那个问题。astonishing令人惊讶的。3With the temperature _rising_(rise), the
2、 leaves and grass began to appear.4There is a lot of evidence _showing_(show) that staring at the computer for a long time does harm to our eyes.解析句意:有很多证据表明长时间盯着电脑对我们的眼睛有害。evidence与show之间为主谓关系,故用现在分词形式作后置定语。5When I was on my way to school this morning, I saw two women _arguing_(argue)解析句意:今天早上在去上学的
3、路上,我看到两个妇女在争论。see sb doing sth看见某人正在做某事。6When the little girl found so many people _surrounding_(surround) her, she felt very nervous.7They should not leave us _wondering_(wonder) what they will do next.解析此处为“leave宾语宾补”结构,wonder与us为主谓关系,故用现在分词形式作宾补。8They are planning to build a _swimming_(swim) pool
4、 for the kids.9When I saw the dog _being beaten_(beat) by several boys, I came up to stop them.10His favorite sport is _playing_(play) basketball.阅读理解(建议用时:7分钟)Some of the worlds most famous musicians recently gathered in Paris and New Orleans to celebrate the first annual International Jazz Day. UN
5、ESCO(United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) recently set April 30 as a day to raise awareness of jazz music, its significance, and its potential as a unifying(联合的) voice across cultures.Despite the celebrations, though, in the US. the jazz audience continues to shrink and
6、grow older, and the music has failed to connect with younger generations.Its Jason Morans job to help change that. As the Kennedy Centers artistic adviser for jazz, Moran hopes to widen the audience for jazz, make the music more accessible, and preserve its history and culture.“Jazz seems like its n
7、ot really a part of the American appetite,” Moran tells National Public Radios reporter Neal Conan. “What Im hoping to accomplish is that my generation and younger start to reconsider and understand that jazz is not black and white anymore. Its actually color, and its actually digital.”Moran says on
8、e of the problems with jazz today is that the entertainment aspect of the music has been lost. “The music cant be presented today the way it was in 1908 or 1958. It has to continue to move, because the way the world works is not the same,” says Moran.Last year, Moran worked on a project that arrange
9、d Fats Wallers music for a dance party, “Just to kind of put it back in the mind that Waller is dance music as much as it is concert music,” says Moran. “For me, its the recontextualization(语境重构). In music, where does the emotion lie? Are we, as humans, gaining any insight(感悟) on how to talk about o
10、urselves and how something as abstract as a Charlie Parker record gets us into a dialogue about our emotions and our thoughts? Sometimes we lose sight that the music has a wider context,” says Moran, “so I want to continue those dialogues. Those are the things I want to foster(促进)”语篇导读本文为说明文,讲述了联合国教
11、科文组织为了挽救爵士乐,把4月30日定为国际爵士日以及Moran为重振爵士乐所做的努力。1Why did UNESCO set April 30 as International Jazz Day?ATo remember the birth of jazz.BTo protect cultural diversity.CTo encourage people to study music.DTo recognize the value of jazz.解析D细节理解题。根据第一段第二句可知,联合国教科文组织把4月30日定为国际爵士日是为了让人们认识到爵士乐的重要性和潜力,故选D项。2What
12、 does the underlined word “that” in Paragraph 3 refer to?AJazz is becoming more accessible.BThe production of jazz is growing faster.CJazz is becoming less popular with the young.DThe jazz audience is becoming larger. 解析C代词指代题。根据第二段可知,美国的爵士乐听众依然在减少,并且年龄在趋向老化,爵士乐没能与年轻一代人连接起来,据此可推测that指代的是上文中爵士乐在年轻一代人
13、中失去吸引力的现象,故选C项。3What can we infer about Morans opinion on jazz?AIt will disappear gradually.BIt remains black and white.CIt should keep up with the times.DIt changes every 50 years.解析C推理判断题。根据第五段第二句中Moran所说的话可知,Moran认为世界运转的方式不同,爵士乐必须继续前进才行,即爵士乐也要跟上时代,故选C项。4Which can be the best title for the passage
14、?AExploring the Future of JazzBThe Rise and Fall of JazzCThe Story of a Jazz MusicianDCelebrating the Jazz Day解析A标题归纳题。通读全文可知,本文主要探索爵士乐的未来,故选A项。.七选五(建议用时:8分钟)By keeping your daily habits healthy, you can add years to your life. Here are some tips for living longer.Keep daily habits healthy.Many of u
15、s are set in our daily habits. We eat the same meal, wear the same clothes, take the same route to work and do the same old job. But what we sometimes fail to recognize is the huge influence that our daily habits can have on our health. It is very important for us to keep our daily habits healthy. _
16、1_ Take some exercise every day.Daily exercise does improve our health. In fact, studies show that daily exercise can add three years to our life. Opportunity for exercise is everywherejust be creative. Whenever we can, walk to work. _2_ Its really that simple.Eat a healthy breakfast.Researchers hav
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435180.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
教材帮九年级下册物理北师版封面.pdf
