2019-2020学年人教版高中英语选修七同步作业:UNIT 2 ROBOTS课后限时作业4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修七同步作业:UNIT ROBOTS课后限时作业4 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(四)限时/40分钟(见课时作业P7).单句语法填空(建议用时:7分钟)1It is a great satisfaction to know that our plans will be put into effect in one month.解析 此处satisfaction为抽象名词具体化,表示“令人满意的事情”,此时可以用不定冠词修饰。2Everybody was alarmed at/by the news that war might break out.解析 句意:大家都因战争可能爆发的消息而恐慌。be alarmed at/by对感到惊恐。3People coul
2、d hear children singing(sing) merrily out in the street at Christmas.解析 句意:人们能听到他们在外面的街道上欢快地唱歌。此处是hear sb doing sth 结构,现在分词作宾语补足语。4Mr Brown is a tall, elegantly(elegant) dressed man with a moustache.解析 句意:Brown先生是一位衣着讲究、蓄着胡子的高个男士。空处作状语修饰形容词dressed,故用副词。5Its the old ladys desire that all the members
3、of her family (should)_get(get) together at least once a year.6The family was forced to split in half, with her mother accompanying(accompany) her and her father staying at home. 解析 句意:这一家被迫一分为二,她的妈妈陪伴她,而父亲留在家里。此处为with的复合结构,her mother与accompany为主谓关系,故用现在分词作伴随状语。7The project is certainly good for the
4、 old people, but it remains to_be_seen(see) whether they will benefit from it.解析 句中it是形式主语,真正的主语是由whether引导的主语从句。remain是一个系动词,其后常用不定式结构表“有待做”;see与it之间存在逻辑上的动宾关系,故此处用不定式的被动语态表将来。8We wont start the work until all the preparations have_been_made(make)解析 在时间状语从句中,应用现在完成时代替将来完成时;make与preparations之间是逻辑上的动
5、宾关系,故用被动语态。9Her good grades are the envy of the whole class.解析 句意:她的好成绩令全班同学羡慕。be the envy of成为羡慕(或忌妒)的对象。10It is obvious that people call failure a ladder of success because you need to climb it in order to get somewhere.解析 本句为“It beadj.that”结构,it作形式主语,that从句是真正的主语。.阅读理解(建议用时:14分钟)ASomeone recently
6、 put the question to me, which is the most “human” machine I own. This got me thinking: After all we use machines every day in our modern life.It took me a long time to consider this, about five seconds actually, and the answer? I blame my mother.My father was a mechanic(技工) before he retired. My mo
7、ther was a homemaker and a terrific cook, but mechanically challenged. She perfected learned helplessness. Whenever anything mechanical went wrong, she asked my father for help. Unfortunately, this learned helplessness was passed on to me. I unconsciously accepted the fact that women called for men
8、to fix things, and men fixed things. It was one of the basic laws of nature. Then I married a man, who, like my father, was in my eyes, a mechanical genius. It was the normal thing for me to yell out “Peter, the oven wont go!” Then he would walk in and in a short time the oven would then happily run
9、 along doing its job.Today, machines know things. They have a sense of who is using them. They can tell the difference from a woman carefully lifting it out of the cupboard and onto a tidy bench to use, and a man pulling it off the shelf and throwing it down somewhere. And they will not work for a w
10、oman.I have had so many experiences with machines, where I tried to use something, and it sat there, showing passive resistance(反抗), not talking, just refusing to turn on. If you are a woman, how many times has the man in your life come to “fix” a machine, only to find that it works perfectly the fi
11、rst time he tries it? Frequently, I am sure.So, after this rather lengthy(冗长的) explanation I have to say that I do not own any “soulful” or “humanlike” machines. I am the product of my parenting, and have gradually developed the necessary female art of learned helplessness, and I blame my mother for
12、 this.语篇导读本文为记叙文,作者以自己和父母为例告诉我们,女性基本都有“习得性无助”,在机器方面都求助于男性。1What would the author do when a machine went wrong?ALeave it alone.BCall her husband for help.CHelp her husband to fix it.DManage to repair it by herself.解析 B细节理解题。根据第三段最后三句可知,作者使用的机器出毛病时,她会习惯性求助自己的丈夫,故选B项。2To whom does the author owe her le
13、arned helplessness in terms of machinery?AHer mother. BHer husband.CHer teacher. DHer father.解析 A细节理解题。根据第三段第五句和文章最后一句可知,作者把自己面对机器故障时的“习得性无助”归咎于她的母亲,故选A项。3Which of the following is the best title for the passage?AStupid Machines BSoulful MachinesCSpecial Machines DSmart Machines解析 B标题归纳题。作者通过自己的事例表明
14、像她这样的女性面对机器故障时,普遍都有习得性无助这种问题,因而作者觉得自己没有所谓的有灵性的、人性化的机器,B项为最佳标题,故选B项。BThere is an old joke among pilots that says the ideal flight crew is a computer, a pilot and a dog. The computers job is to fly the plane. The pilot is there to feed the dog. And the dogs job is to bite the pilot if he tries to touc
15、h the computer.Handing complex tasks to computers is not new. But recent progress in machine learning, a subfield of artificial intelligence (AI), has enabled computers to handle many problems which were previously beyond them. The result has been an AI boom, with computers moving into everything fr
16、om medical diagnosis and insurance to selfdriving cars.There is a problem, though. Machine learning works by giving computers the ability to train themselves, which adapts their programming to the task at hand. People struggle to understand exactly how those selfwritten programs do what they do. Whe
17、n algorithms(计算机程序) are doing small tasks, such as playing chess or recommending a film to watch, this “black box” problem can be safely ignored. When they are deciding who gets a loan, or how to drive a car through a crowded city, it is potentially harmful. And when things go wrong, then customers,
18、 regulators and the courts will want to know why.For some people this is a reason to hold back AI. Frances digitaleconomy minister, Mounir Mahjoubi, has said that the government should not use any algorithm whose decisions cannot be explained. But that is an overreaction. The difficulties caused by
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435228.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
部编版一年级语文下册教学课件:18小猴子下山(课课练).pptx
