2019-2020学年人教版高中英语选修七培优练习:UNIT 4 SHARING 单元加餐练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修七培优练习:UNIT SHARING 单元加餐练 WORD版含解析 2019 2020 学年 人教
- 资源描述:
-
1、Unit 4单元加餐练.阅读理解I am a taxi driver. One Monday morning, I had stopped at New York Hospital when I spied a_welldressed_man dashing down the steps. He was hailing (招手) me. I waited until he jumped into the cab.“LaGuardia Airport, please,” he said.As always, I wondered about my passenger.“What do you d
2、o?”“Im in the neurology department (神经内科) at this hospital.” For some unknown reason, I decided to ask for his help.“Could I ask a favour of you?” He didnt answer.“I have a son, 16. Hes doing well in school. He wants a job this summer. Is there any possibility that you might get him a summer job?” A
3、fter a pause, he said,“The medical students have a research project. Maybe he could fit in. Have him send me his school records.” He searched his pocket and handed me a card.That evening, I pulled the card from my pocket.“Robbie,” I announced proudly,“this could be a summer job for you. Send him you
4、r school records.” He read it out loud, “Fred Plum, New York Hospital.”“Is this a joke?” he said in disbelief. After I yelled and threatened to cut off his allowance, Robbie promised to send off his grades the next morning.Two weeks later, when I arrived home, my son handed me a letter from Plum. He
5、 was to phone Plums secretary for an interview.Robbie got the job. The white coat he wore made him feel more important than he really was. As high school graduation neared, Plum was kind enough to write letters of recommendation for universities. To our delight, Robbie was admitted to New York Medic
6、al College.It never occurred to me that a stranger should transform my sons future.语篇解读:一名出租车司机向他的乘客求助,希望对方能为自己上高中的儿子提供一份暑期工作。正是这位陌生人的帮忙改变了出租车司机儿子的未来。1Who does the underlined phrase “a welldressed man” in the first paragraph refer to?AThe author.BPlum.CRobbie. DA patient.解析:选B推理判断题。由第一、二段可知,这位穿着体面的人
7、上了作者的出租车,作者想请他帮个忙;由第三、四段可知,该乘客同意帮忙并留下了自己的名片,名片上的名字为Fred Plum,由此推知,这个穿着体面的人就是Plum。2The author threatened to cut off Robbies allowance probably because _.Ahe was tired after a days workBhe didnt earn enough moneyCRobbie was unwilling to workDRobbie doubted what he said解析:选D细节理解题。根据第四段中的“Is this a joke
8、? he said in disbelief. After I yelled and threatened to cut off his allowance, Robbie promised to send off his grades the next morning”可知,作者威胁儿子Robbie说要断了他的零花钱,是因为Robbie不相信作者所说的话。3It can be inferred from the passage that Plum is _.Apatient and selflessBgenerous and respectfulCkind and helpfulDwealt
9、hy and handsome解析:选C推理判断题。Plum愿意帮助一个陌生人,给Robbie提供了一份暑期工作,又为Robbie写了推荐信,由此可推知,Plum心地善良且乐于助人,应选择C项。4What message does the passage convey?AA stranger may change your life.BOne must be friendly to strangers.CA father should be responsible for his son.DDoctors may have a great influence over people.解析:选A
10、主旨大意题。文章主要讲述了一个陌生人的帮忙改变了出租车司机的儿子Robbie的未来,因此选择A项。.阅读七选五Do you have a spare room in your house? Do you like to share your driveway in front of your garage with others? _1_ Many people are benefiting from this new business of renting.Perhaps the bestknown example of a company in this field is Airbnb a
11、n American web business which allows you to rent out your spare room to holidaymakers. It says it operates in 34,000 cities and it has 800,000 listings of rooms and apartments. _2_A British company is doing something with parking spaces. JustParks founder, Anthony Eskinazi, says,“When I had the orig
12、inal idea, I spotted a driveway close to a sports stadium. It would have been so convenient if I could have just parked in that driveway rather than in a commercial car park.”_3_ Around 20,000 people have advertised their spaces on the website, and he says around half a million drivers use it._4_The
13、y are people who run things like traditional hotels and commercial car parks. They are afraid of ending up losing money._5_Regulations for these new businesses are unclear. How will renting out your driveway affect your neighbour? Because this is a new business world, those rules arent there yet.ATh
14、ey seem to have occupied the majority of the market.BBoth of these can help you make money.CAnd there is another problem.DAnd his great idea has proved a success.EBut the new business of renting has its competitors.FThere are many ways to earn money.GA commercial car park is inconvenient.答案:15BADEC.
15、完形填空When the Egyptians built the pyramids (金字塔), they included mazes (迷宫) to catch thieves. Even if thieves managed to _1_ a pyramid, they would probably _2_ find their way out. In 1986 the Fulks family of Fredericksburg, Virginia, decided to create a maze in their _3_ on the Belvedere Plantation. D
16、onnie Fulks and his four sons cut some _4_ here and there through the tall corn. Soon this “Maize Maze” was so _5_ that the Fulkses found themselves _6_ a new maze each year as a new crop filled the field.Some people return each year. To make it _7_ for them, each corny maze is somewhat different fr
17、om the _8_ ones. In 1998 the Fulks family _9_ the worldfamous maze designer Adrian Fisher to create a huge maze _10_ 15 acres, or 650,000 square feet. Each new pattern was first _11_ on a computer, and the one used in 2001 had to be _12_ eighteen times before it was just right. After it was finished
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435257.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
