2019-2020学年人教版高中英语选修九同步作业:UNIT 2 SAILING THE OCEANS课后限时作业4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修九同步作业:UNIT SAILING THE OCEANS课后限时作业4 WORD版含答案 2019 20
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(四)限时/50分钟.阅读理解A 17yearold US. seaman steered(驾驶) his battered sailboat into a Southern California harbour on Thursday to complete a hard 13month voyage and become the youngest person to sail around the world alone.Zac Sunderland arrived in Marina Del Rey aboard, driving his 36foot sloop(单桅纵帆船
2、) Intrepid at about 10 am. local time.During his 28,000nauticalmile journey, he braved storms, equipment failures, suspected pirates and narrowly escaped from the crash with freighters(货船)“Its awesome to be back.” Sunderland, of Thousand Oaks, California, said after he was welcomed home by many well
3、wishers.Fewer than 250 people have sailed alone around the globe, with three times that many climbing the peak of Mount Everest, according to the American Sailing Association, which certified Sunderlands achievement.Sunderland left Marina Del Rey, just south of Los Angeles, on June 14,2008, and cele
4、brated his 17th birthday at sea while off Africas Cape of Good Hope.His return was delayed near the end of his voyage when his sloop sustained a broken bulkhead(隔板) in roaring seas off Mexico, forcing him to stop at Puerto Vallarta long enough for his father to fly in to make repairs.Another tense m
5、oment occurred in the Indian Ocean off Indonesia, where the Intrepid was approached by a suspected pirate boat.A plane flew overhead and Sunderland climbed onto his deck with a gun to threaten them and then the intruders fled, said Charlie Nobles, executive director of the association.Sunderland, wh
6、o remained in satellite telephone contact with his father during the voyage, dumped_the gun before entering Mexican waters, where it is illegal to carry private firearms.He becomes the first person under 18 to sail the globe alone, and the youngest to date.The previous recordholder was David Dicks o
7、f Australia, who completed his voyage in November 1996 at age 18.语篇导读本文为记叙文,讲述了17岁的美国少年Zac Sunderland驾驶着他的帆船历时13个月,航行28 000海里的故事。1When did Sunderland finish his global sailing?AIn June 2009.BIn July 2009.CIn August 2009. DIn September 2009.解析 B数字计算题。根据第一段中的complete a hard 13month voyage和第四段中的Sunderl
8、and left Marina Del Reyon June 14, 2008可以计算出,Sunderland是在2009年7月完成他长达13个月的环球航海的,故选B项。2How many people climbed the peak of Mount Everest according to the data of the American Sailing Association?AAbout 250. BAbout 500.CAbout 750. DAbout 1,000.解析 C数字计算题。根据第三段可知,美国航行协会的数据显示,曾独自驾船环游地球的人不到250个,而登上珠穆朗玛峰顶峰
9、的人数却是它的三倍,故选C项。3What can we know from the passage?AZac Sunderland is the first young people who sailed the globe alone.BZac Sunderland didnt get in touch with his family during the voyage.CZac Sunderland had a gunfight with the pirates.DZac Sunderland had to wait for his father to repair the boat at
10、 Puerto Vallarta.解析 D细节理解题。根据第五段第一句可知,在Sunderland行至墨西哥附近的海域接近旅途结束的时候,帆船的隔板断了,所以他不得不停靠在瓦亚塔港口,直到他的父亲乘飞机赶到为他修理帆船,故选D项。4Which of the following words can replace the underlined word in the sixth paragraph?AAbandoned. BCollected.CAdjusted. DDevoted.解析 A词义猜测题。根据第六段可知,Sunderland在进入墨西哥水域前把那支枪扔了,因为在那里私带枪支是违法的
11、。abandon遗弃,抛弃;collect收集,募捐;adjust调整;devote致力于,奉献,故选A项。.完形填空Downtoearth means someone or something that is honest, practical and easy to deal with. It is _1_ to find someone who is downtoearth. A person who is downtoearth is easy to talk to and _2_ other people as equals. A downtoearth person is just
12、 the _3_ of someone who acts importantly and proudly.Downtoearth persons _4_ be important members of society. _5_ they dont let their importance “go to their heads”. They do not _6_ themselves to be better persons than others of less importance. Someone who is filled with his own importance and prid
13、e, often without cause, is _7_ to have “his nose in the air”. There is _8_ way a person with his nose in the air can be downtoearth.Americans _9_ another expression that means almost the same as downtoearth. The expression is “bothfeetontheground”. Someone with bothfeetontheground is a person with a
14、 good _10_ of reality. He _11_ what is called “common sense”. He may have _12_, but he does not allow them to _13_ his knowledge of what is real. The opposite kind of _14_ is one who has hid “headintheclouds”. A man with his headintheclouds is a dreamer whose _15_ is not in the real world._16_, such
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435271.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
