分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2019-2020学年英语北师大版必修4习题:第十单元检测 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:435458
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:47.41KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年英语北师大版必修4习题:第十单元检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 北师大 必修 习题 第十 单元 检测 WORD 解析
    资源描述:

    1、第十单元检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIn ancient Egypt,a shopkeeper discovered that he could attract customers to his shop simply by making changes to its environment.Modern businesses have been following his lead,with more tactics(策略).One

    2、tactic involves where to display the goods.For example,stores place fruits and vegetables in the first section.They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品) later in their trip.In department stores,the womens shoe section is genera

    3、lly next to the womens cosmetics(化妆品) section:while the shop assistant is going back to find the right size shoe,bored customers are likely to wander over and find some cosmetics they might want to try later.Besides,businesses seek to appeal to customers senses.Stores notice that the smell of baked

    4、goods encourages shopping,so they make their own bread each morning and then fan the bread smell into the store throughout the day.Music sells goods,too.Researchers in Britain found that when French music was played,sales of French wines went up.When it comes to the selling of houses,businesses also

    5、 use highly rewarding tactics.They find that customers make decisions in the first few seconds upon walking in the door,and turn it into a business opportunity.A California builder designed the structure of its houses smartly.When entering the house,the customer would see the Pacific Ocean through t

    6、he windows, and then the pool through an open stairway leading to the lower level.The instant view of water on both levels helped sell these $10 million houses.1Why do stores usually display fruits and vegetables in the first section?A.To save customers time.B.To show they are high quality foods.C.T

    7、o help sell junk food.D.To sell them at discount prices.答案C解析细节理解题。由第二段第三句可知,把水果蔬菜摆放在第一购物区会使顾客非常开心,促使他们在接下来的购物行程中购买垃圾食品。故选C项。2According to Paragraph 3,which of the following encourages customers to buy?A.Opening the store early in the morning.B.Displaying British wines next to French ones.C.Inviting

    8、 customers to play music.D.Filling the store with the smell of fresh bread.答案D解析细节理解题。第三段讲述了第二个营销策略,抓住顾客的感官,分别讲述了用烤面包的香味吸引顾客和用音乐促销的例子。故选D项。3What is the California builders story intended to prove?A.The house structure is a key factor customers consider.B.The more costly the house is,the better it se

    9、lls.C.An ocean view is much to the customers taste.D.A good first impression increases sales.答案D解析推理判断题。由最后一段第二句可知,顾客买房的决定在刚进门的几秒钟之内就做好了,建筑师巧妙设计刚进门的布局就是要给顾客留下良好的第一印象,提高楼房销售量,故D项正确。4What is the main purpose of the passage?A.To explain how businesses turn people into their customers.B.To introduce how

    10、 businesses have grown from the past.C.To report researches on customer behavior.D.To show dishonest business practices.答案A解析主旨大意题。通读全文可知,本文从三个方面介绍了现代营销策略。B项“介绍商业是如何从过去发展而来的”,C项“对顾客行为的研究进行报道”,D项“展示不诚信的商业行为”,均不符合主旨。BThomas Edison was one of ten said to be the greatest genius of his age.There are only

    11、 a few men in all of the history,who have changed the lives of other men as much as the inventor of the first useful electric light.But Edison could never be happy only because someone said he was a genius.“There is no such thing as genius,” Edison said.He said that what people called genius was mos

    12、tly hard work.But Edison was a dreamer as well as a worker.From his earliest days as a child he wondered about the secrets of nature.Nature,he often said,is full of secrets.He tried to understand them;then,he tried to learn what could usefully be done with them.Edison enjoyed thinking.He knew that m

    13、ost people will do almost anything instead of the difficult work of thinking,especially if they do not think very often.But he knew,too,that thinking can give men enjoyment and pleasure.Edison could not understand how anyone could be uninterested in life.As he loved to think,he also loved to work.On

    14、 the day he became 75 years old,someone asked him what ideas he had about life.“Work,” he answered.“Discovering the secrets of nature and using them to make men happier.” He said he had enough inventions in his mind to give him another 100 years of work.5Which of the following is NOT true according

    15、to the passage?A.Edison invented the electric light.B.Many other people have changed Edisons life.C.Edison has changed the life of many other people.D.Only a few men in history can change other peoples life.答案B解析根据第一段可以判断A、D项正确。爱迪生的发明改变了人们的生活,故C项也正确,B项说法是错误的。6Edison thought.A.he could be happy if he

    16、 was a geniusB.genius plays the most important part in ones successC.hard work could do better than geniusD.genius could do better than hard work答案C解析根据第一段最后一句话,爱迪生认为努力比天赋更重要,所以C项正确。7Edison was.A.very much interested in natureB.interested in discovering the secrets of natureC.interested in changing

    17、peoples ideasD.uninterested in making people happier by discovering the secrets of nature答案B解析从第二段可知,爱迪生总是想了解大自然的秘密,并想用它们服务于人类,因此,B项正确。8In Edisons opinion,.A.thinking can supply people with enjoyment and pleasureB.peoples success lies mostly in geniusC.hard work is the second important thing in maki

    18、ng people successfulD.there are few secrets for him to discover later答案A解析根据倒数第二段,爱迪生认为思考可以给人带来愉悦。B、C两项观点和本文不符,根据最后一段可知,D项说法错误。CThe first day of school we were challenged to get to know a new classmate.I looked around when a gentle hand touched my shoulder.I found a little old lady with a warm smile

    19、.She said,“Hi!Im Rose.Im 87 years old.Can I give you a hug?” I laughed and heartily responded,“Of course!”“Why are you in college at such a young,innocent(天真无邪的) age?” I asked.She jokingly replied,“Im here to meet a rich husband,get married,have children,and then travel around.”“Not serious?” I aske

    20、d.I was curious why she took on this challenge at this age.“I always dreamed of having a college education and now Im getting one!” she told me.We became friends instantly.Over the year,Rose became a campus icon(偶像) and she easily made friends wherever she went.She loved to dress up and she enjoyed

    21、the attention from the other students.At the end of the semester(学期),we invited Rose to speak at our football banquet.Ill never forget what she taught us.“We do not stop playing because we are old;we grow old because we stop playing.Here are the secrets of staying young.You have to laugh and find hu

    22、mour every day.Youve got to have a dream.When you lose your dreams,you die.Unfortunately we have many people like this walking around!” she said.“There is a huge difference between growing older and growing up.Anybody can grow older.That doesnt take any talent or ability,” she added,“but growing up

    23、requires finding the opportunity in change.Have no regrets.The elderly usually dont regret what they did,but rather things they did not do.”One week after graduation that year,Rose died peacefully in her sleep.She taught us by example that its never too late to be all you can possibly be.9Why was Ro

    24、se in college at 87?Because.A.she wanted to meet a rich husbandB.she wanted to get married and have childrenC.she wanted to travel aroundD.she dreamed of having a college education答案D解析根据文章第四段可知A、B、C三项是Rose开的玩笑。由第六段可知D项正确。10According to the passage,Rose loved to do the following EXCEPT.A.dressing up

    25、B.enjoying the attention from the other studentsC.playing footballD.making friends答案C解析根据第七段可知A、B、D三项正确。C项在文章中未提及。11According to what Rose said,we can know that to stay young you must not.A.laugh B.be humourousC.have a dreamD.lose your dream答案D解析根据文章倒数第三段中的“When you lose your dreams,you die.”可知梦想是保持

    26、生命活力的关键因素。12According to the last paragraph but one we know .A.growing older is quite different from growing upB.growing older needs talentC.growing up doesnt require abilityD.the elderly usually have no regrets答案A解析根据倒数第二段第一句可知A项正确。DThank you for shopping with usChanged your mind?If you bought your

    27、 product in one of our stores and have now changed your mind,we will exchange or refund it within seven days of purchase.The product must be:unopenedunusedreturned completely with any free gifts you received with the productGet in touch with your local store with your receipt(收据) details to arrange

    28、your refund or exchange.Your guaranteeThe following are guidelines.We treat each case in its own circumstances.We will always offer you the choice of an exchange or refund if your product develops a fault within 28 days of delivery.To receive a refund,the product must be in an “as new”condition comp

    29、lete with free gifts supplied with it.If possible,please return the product in its original packaging.If your product develops a fault within 12 months of purchase,we will offer a repair service.To obtain a repair for your product,call the relevant helpline number on the back page of this leaflet(传单

    30、).This guarantee does not cover faults caused through accident,misuse or normal wear and tear.Our price promiseIn the unlikely event that you find a cheaper identical product or offer immediately available from another retail(零售) store within 10 miles of your local store we will not only match their

    31、 price but also give you an extra 10% of the difference.Our price promise also applies for up to seven days after you make your purchase with us;just bring your receipt to claim your refund.13If you are not satisfied with what you bought,you may exchange it within .A.10 daysB.12 daysC.one weekD.two

    32、weeks答案C解析细节理解题。根据第一项条款中的“If you bought your product in one of our stores and have now changed your mind,we will exchange or refund it within seven days of purchase.”可知,这家连锁商店承诺在满足条件的情况下,一周内可退换商品。14What should you bring when you demand a refund on faulty goods?A.Free gifts.B.The leaflet.C.Quality ce

    33、rtificates.D.The original packaging.答案A解析细节理解题。根据第二项条款中的“To receive a refund,the plete with free gifts supplied with it.”可知答案。15How much may you receive if you bought something for $100 while it is sold for $50 in other stores?A.$50.B.$55.C.$100.D.$155.答案B解析推理判断题。根据最后一项条款中的“.we will not only match t

    34、heir price but also give you an extra 10% of the difference.”可知,如果你购买的商品比方圆10英里内其他商店的贵,那么这家连锁店不但补差价,而且还额外支付差价的10%。由此不难计算,如果你用100美元买的东西,其他商店只卖50美元,那么你会收到差价50美元以及50美元的10%,共计55美元。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2017全国卷)Interruptions are one of the worst things to deal wit

    35、h while youre trying to get work done.16,there are several ways to handle things.Lets take a look at them now.17.Tell the person youre sorry and explain that you have a million things to do and then ask if the two of you can talk at a different time.When people try to interrupt you,have set hours pl

    36、anned and let them know to come back during that time or that youll find them then.18.It can help to eliminate(消除) future interruptions.When you need to talk to someone,dont do it in your own office. 19 ,its much easier to excuse yourself to get back to your work than if you try to get someone out o

    37、f your space even after explaining how busy you are.If you have a door to your office,make good use of it.20.If someone knocks and its not an important matter,excuse yourself and let the person know youre busy so they can get the hint(暗示) that when the door is closed,youre not to be disturbed.A.If y

    38、oure busy,dont feel bad about saying noB.When you want to avoid interruptions at workC.Set boundaries for yourself as far as your time goesD.If youre in the other persons office or in a public areaE.Its important that you let them know when youll be availableF.It might seem unkind to cut people shor

    39、t when they interrupt youG.Leave it open when youre available to talk and close it when youre not答案1620 BAEDG第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。(2018全国卷)During my second year at the city college,I was told that the education department was of

    40、fering a “free” course,called Thinking Chess,for three credits.I 21 the idea of taking the class because,after all,who doesnt want to 22 a few dollars?More than that,Id always wanted to learn chess.And,even if I werent 23 enough about free credits,news about our 24 was appealing enough to me.He was

    41、an international grandmaster,which 25 I would be learning from one of the games 26.I could hardly wait to 27 him.Maurice Ashley was kind and smart,a former graduate returning to teach,and this 28 was no game for him;he meant business.In his introduction,he made it 29 that our credits would be hard-e

    42、arned.In order to 30 the class,among other criteria,we had to write a paper on how we plan to 31 what we would learn in class to our future professions and,32,to our lives.I managed to get an A in that 33 and learned life lessons that have served me well beyond the 34.Ten years after my chess class

    43、with Ashley,Im still putting to use what he 35 me:“The absolute most important 36 that you learn when you play chess is how to make good 37.On every single move you have to 38 a situation,process what your opponent(对手) is doing and 39 the best move from among all your options.”These words still ring

    44、 true today in my 40 as a journalist.21A.put forwardB.jumped atC.tried outD.turned down答案B解析根据上文提到的“a free course”和下文的“who doesnt want to 22 a few dollars”可知,作者也想省钱,所以急于接受这个主意。jump at“急于接受”符合语境。put forward“提出”;try out“试验”;turn down“拒绝”都与语境不符。22A.wasteB.earnC.saveD.pay答案C解析根据上文提到的“offering a free cou

    45、rse”可知,此处应填save,意为“节省”。23A.excitedB.worriedC.movedD.tired答案A解析上文作者提到他总是想学棋,结合前面表达让步关系的连词词组even if可知,此处填excited。be excited about“对感到兴奋”。24A.titleB.competitorC.textbookD.instructor答案D解析根据下文的“He was an international grandmaster”可知,此处指的是作者的指导老师,所以选D项。25A.urgedB.demandedC.heldD.meant答案D解析指导老师是国际大师,这就“意味着

    46、”作者会跟着下棋最好者之一学习,所以选D项。26A.fastestB.easiestC.bestD.rarest答案C解析见上题解析。fastest“最快的”;easiest“最容易的”;rarest“最罕见的”都不符合语境。27A.interviewB.meetC.challengeD.beat答案B解析此处表达作者当时的急切心情:迫不及待想见到那位老师,所以选B项。28A.chanceB.qualificationC.honorD.job答案D解析根据上文的“a former graduate returning to teach”以及下文的“.no game for him; he me

    47、ant business”可知,此处指的是他的这份工作。29A.realB.perfectC.clearD.possible答案C解析make it clear that.“说明白;讲明白”,可看作是固定句式。30A.attendB.passC.skipD.observe答案B解析根据下文的“we had to write a paper.(我们必须要写一篇论文)”可知,此处指的是“通过这门课程”,所以选B项。attend“上(课)”;skip“逃(课)”;observe“观察”都不符合语境。31A.addB.exposeC.applyD.compare答案C解析根据下文的“to our fu

    48、ture professions”可知,此处为“apply.to.”短语,意为“把应用到上”。32A.eventuallyB.naturallyC.directlyD.normally答案A解析句意:我们需要写一篇如何计划把课上学到的东西应用到未来的职业中,最后应用到我们的生活中。根据句意可知选A项。eventually“最后”;naturally“自然地”;directly“直接地”;normally“正常地”。33A.gameB.presentationC.courseD.experiment答案C解析文章第一句中的“I was told that the education depart

    49、ment was offering a free course”中有提示。此处为原词复现。34A.criterionB.classroomC.departmentD.situation答案B解析根据上文“.learned life lessons that have served me well beyond the.”中的“life lessons”可知,所以选B项。35A.taughtB.wroteC.questionedD.promised答案A解析根据指代关系可知,此处的he指的是作者的指导老师Ashley,所以选A项。36A.factB.stepC.mannerD.skill答案D解

    50、析根据下文提到的“when you play chess”可知,此处指下棋的技巧,所以选D项。37A.gradesB.decisionsC.impressionsD.comments答案B解析make decisions“做决定”。此处意为“下棋最重要的技巧是做决定”。grade“分数”;impression“印象”;comment“评论”。38A.analyzeB.describeC.rebuildD.control答案A解析根据空格后面的宾语“a situation”可知,此处指“分析局势”。analyze“分析”符合语境。39A.announceB.signalC.blockD.eval

    51、uate答案D解析上文提到要分析局势,判断对手在做什么,因此要在你所有的选择中评估出最佳的一步。evaluate“评估”符合语境。40A.roleB.desireC.concernD.behavior答案A解析根据下文的“as a journalist”可知,作者现在是记者。由此判断,此处填role,意为“角色”。desire“欲望;愿望”;concern“关心”;behavior“行为”都与语境不符。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。There was once a young shepherd boy who t

    52、ended his sheep at the foot of a mountain near a dark forest.It was lonely and 41.(bore) for him to watch the sheep all day.No one was near 42. the farmers he could sometimes see working in the fields in the valley below.One day the boy thought of a plan by 43. he could get a little company and have

    53、 some fun.He ran down toward the valley 44.(cry),“Wolf! Wolf!”The men ran to meet him,and after they found out there was no wolf at all,they complained and 45.(return) to their work.However,the boy was very happy when he saw the men come running.The boy enjoyed the company so much that a few days la

    54、ter he tried 46. same trick again,and again the men ran to help him.A few days later,a wolf really came from the forest and was heading for the sheep.The boy ran toward the valley,and more 47.(loud) than ever he cried,“Wolf! Wolf! A wolf has really appeared.”But the men,who had been 48.(fool) twice

    55、before,thought that he was tricking them again.No one came 49.(help)the boy.The 50.(lie) shepherd boy was eaten up by the wolf with all his sheep.答案41.boring42.except/but43.which44.crying45.returned46.the47.loudly48.fooled49.to help50.lying第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修

    56、改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。After he married with Portia,Henry had bad luck in business,so he was very upset all day long.Portia felt very puzzling and

    57、wanted know what was the matter with him.Having known that had happened to him,Portia looked so calm but tried to comfort him.And meanwhile,she encouraged him to overcome the trouble she met with and wanted to wait for Henry to make some more money,what made him very happy.Portias actions made Henry so confident for himself that he promised that he would work twice as harder as he could to earn a lot of money because he loved her so much and hoped Portia will live a better life.答案After he married with Portia,Henry had bad luck in business,so he was very upset all day long.Portia felt very

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年英语北师大版必修4习题:第十单元检测 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435458.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1