2019-2020学年北师大版高中英语选修八同步作业:UNIT 23 CONFLICT课后限时作业5 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语选修八同步作业:UNIT 23 CONFLICT课后限时作业5 WORD版含答案 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(五)语言知识练 .单句语法填空1I just wonder what it is _that_ makes him so excited.2Young _as/though_ she is,she is quite experienced in the work.3_Classified_(classify) by size and color,the apples are put into boxes and shipped abroad.4The soil was washed away by the flood,_exposing_(expose) bare rock.5R
2、emember never _to_betray_(betray) the peoples trust in you whatever happens.6No sooner _had_ they _settled_(settle) themselves in their seats than the curtain went up.7She wanted the comfort of a large car and the low cost of a small one,and finally she made _a_ compromise and bought a mediumsized c
3、ar.8What a naughty boy he was! Down he _jumped_(jump) from the desk.课文语法填空Drummer hits the roadYang Ming,a drummer and bachelor,held parties every night,1._which_ has caused many complaints from his neighbours about 2._loss_(lose) of sleep.They say they were being driven mad 3._exposed_(expose) to s
4、uch noise.Since they moved into the building,they have 4._rarely_(rare) got a full nights sleep.They even couldnt get 5._relaxed_(relax)or read without plugging their ears.Moreover,one neighbour thinks Yang is 6._an_ alcoholic and had a bad influence 7._on_ his son.Finally,the local council took act
5、ion.Yang Ming had to leave his 8._furnished_(furnish) apartment.His 9._departure_(depart) has made his neighbours life return 10._to_ normal.高考题型练.阅读理解As the world becomes more connected,the number of people living outside their home country is on the rise.To find out what makes expats(移民) happy in
6、their new hometown,the global community network InterNations recently conducted their annual Expat Insider survey.In Malta,warm weather and nearness to Europe are the big draws for this Mediterranean nation.The climate leads to a slower pace of life.“Some shops have a siesta early in the afternoon,a
7、nd many people notice slow service at the restaurants,” said an InterNations Consul from Rome.“I remember sitting at a table around 8:00 pm. once and leaving at midnight! We only had a starter and one main.”In Ecuador,friendly people,affordable healthcare and tasty,cheap food are just a few reasons
8、as to why expats love living in Ecuador.Plus,the countrys diverse cities give expats a lot of choices.“The beauty of Ecuador is the variety,”said an InterNations ambassador.“The people who come to retire in Ecuador often look for a lower cost of living,so the coastline,the southern part of Ecuador a
9、nd Ambato will fit this type of expat.In the case of businessminded or outgoing expats,Quitc,Guayaquil and Cuenca are the cities to live in.” The bigger cities do come at a cost,he warned,with higher prices for rent and eating out.In New Zealand,the countrys natural beauty draws people from across t
10、he world,and with easy access to both cities and beaches,expats usually adopt the local relaxed lifestyle.An InterNations Ambassador from Hong Kong notes that a typical Kiwi works 8:30 am. to 5:00 pm.,never overtime,and enjoys meals and weekend activities,like house parties,road trips or hiking,with
11、 their family.语篇导读本文为说明文,主要介绍了关于是什么使移民人士在新家乡感到快乐的调查研究。1What is InterNations survey for?ATo study why the number of expats is on the rise.BTo make clear what the exact number of expats is.CTo look into how expats adopted their new hometown.DTo discover what pleases expats in their adopted countries.解
12、析 D细节理解题。根据第一段第二句可知,InterNations的调查是为了弄清楚是什么令移民人士对他们移民的国家感到满意,故选D项。2What does the underlined word “siesta”in Paragraph 3 probably mean?ASale.BBreak.CPromotion. DExhibition.解析 B词义猜测题。根据上文中的slower pace of life可知,这些地方的生活节奏很慢,饭店的服务也很慢,由此可推知,这里表示商店在下午早早就打烊了。“siesta”应意为“休息”,与B项意思最为接近,故选B项。3What do we know
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435861.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
抛珠滚玉与源远流长.pdf
