2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT 9 WHEELS SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT WHEELS SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、 品句填词1I had a headache; _(因此) I could not go to your party答案:therefore2People generally quarrel because they cant _(辩论)答案:argue3We shall get lots of _(好处) from reading good books答案:benefit4If you _(插入) a coin into the mouth,the machine will work答案:insert5The hotel combines comfort with _(方便)答案:conve
2、nience6A policeman has the right to _(逮捕) anyone who breaks the law答案:arrest7In this _(平坦的) country,people grow wheat and corn and raise cattle答案:flat8Many believe that poverty is a direct _(结果) of overpopulation答案:consequence9We are proud of our achievements and _(有希望的) for the future答案:hopeful10Th
3、e group placed them in lots of _(邻近地区) around Amsterdam答案:neighbourhoods 单句改错1If he is convenient, please ask him to come to see me_答案:heit2The poor in this area will beneficial to the new centre_答案:will后加be3The woman fed up with such TV plays, so she turned off the TV set_答案:fed前加was4She managed to
4、 argue the old man into buy her goods_答案:buybuying5The young man tried to escape arrested, but failed_答案:escape后加being 完成句子1你想坐哪儿就坐哪儿。You can sit _答案:wherever you like2无论去哪儿,他都会带把伞以防下雨。_, he will take an umbrella with him in case答案:Wherever he goes3他们是20世纪30年代后期或40年代初期结婚的。They got married _答案:in the
5、 late 1930s or early 1940s4他三十多岁时成为了教授。He became a professor _答案:in his thirties5不是这个男孩而是那个外国人被警察逮捕了。_ was arrested by the police答案:Not the boy but the foreigner 课文语法填空People 1_(enjoy) the benefits of cycling in Amsterdam for years It is a good city for cycling because it is flat and therefore is 2_
6、(convenience) for bikes In the 1960s,a group of cycling fans had an idea They thought 3_ would be better if cars werent allowed in the city centre and only bicycles were They painted hundreds of bicycles white and placed them in lots of neighbourhoods for people 4_(use)Wherever someone finished a jo
7、urney they would leave the bike there 5_ someone else to use But the problem was that 6_(thief) took all the bicycles within weeksMore than thirty years 7_(late),the“white bike”is back in town The new“white bike”is not 8_(actual) white but is an 9_(usual) design with bright colours Now there is alre
8、ady less traffic in central Amsterdam Indeed,thanks to the ideas,like the cycling fans in the 1960s,many people around the world have been enjoying city centre streets 10_ cars for many years答案:1have been enjoying2convenient3it4to use5for6thieves7later8actually9unusual10withoutA卷 单句语法填空1I know he ge
9、ts fed up _ people pestering(纠缠) him for money答案:with2Its convenient for me _(walk) to school答案:to walk3Thanks _ your help, we accomplished the task ahead of schedule答案:to4It can be _(benefit) to share your feelings with someone you trust答案:beneficial5We argued with the waiter _ the price of the mea
10、l答案:about/over6I have become the young and _(hope) man, and you are the old and unbelieving one答案:hopeful7It will probably work _ cheaper to hire a van(厢式货车) and move your own things答案:out8Some people enjoy themselves _ they are答案:wherever9They _(actual) moved down from upstairs because the rents th
11、at expensive答案:actually10You are _ arrest for attempted escape答案:under 阅读理解As a music teacher for twentyseven years, I have always known that music touches the soul It can break through all kinds of barriers(障碍) to reach students in a very special way It can be the means for each child to find their
12、 lightA few years ago, I was blessed with the opportunity to teach preschool students one afternoon a week One of my most memorable students was Vanessa She was five years old, had difficulty walking, and could not speak We mostly sat on the floor for our music lessons and Vanessa liked to sit on my
13、 lap One of her favorite songs was John the Rabbit It was a call and response song where I sang the call and the students clapped two times while singing the repeating phrase,“Oh, yes!” Vanessa liked to put her hands together with mine and clap with me We performed that song during every class, Vane
14、ssa and I clapping together She never said or sang a wordOne day late in the school year, when the song was finished, Vanessa turned around, looked me in the eye, clapped her tiny hands two times and said the words“Oh, yes!”I opened my mouth and could not speak Through music, we had made a connectio
15、nSeveral years later, I came across Vanessa on the street in town I stopped my car and waved to say hello She waved back with a big smile on her face and then clapped her hands two times, mimicking(模仿) the song we had performed in our music class This precious little girl, through her connection wit
16、h music, left an impression on me that will last foreverEvery child has the ability to learn and grow It is up to us educators to discover the way to reach each and every one of our students We all must find each childs light【解题导语】作者是音乐老师。音乐课上一位走路困难,不会说话的小女孩的表现让作者很是感慨。音乐竟能让女孩开口说话了。作者明白了一个道理:每个孩子都有学习
17、的能力,教育者应该发现适合每个孩子的教育方法,使孩子们各得其所。1The author thinks music_Acan make children calm downBcan connect heart to heartCis difficult for preschool studentsDis a good means to find a jobB解析:推理判断题。根据文中第三段的Through music, we had made a connection可知,音乐使我们心心相通。2According to the second paragraph, Vanessa_Agot use
18、d to singing songsBwas too shy to speakCwas the youngest in the classDenjoyed the authors classesD解析:细节理解题。根据文中第二段倒数二、三句的Vanessa liked to put her hands together with mine and clap with me We performed that song during every class, Vanessa and I clapping together可知,小女孩很喜欢作者的音乐课。3When Vanessa spoke th
19、e words“Oh, yes!”, the author felt_AsurprisedBhappyCfrightened DsatisfiedA解析:推理判断题。根据文中第三段第二句的I opened my mouth and could not speak可知,当听到女孩开口说话时,作者是很吃惊的。4What can we infer from the last two paragraphs?AThe author has been in touch with Vanessa for several yearsBVanessa became as healthy as other chi
20、ldrenCThe song made a deep impression on VanessaDBeing a good educator became Vanessas dreamC解析:推理判断题。根据文中第四段的She waved back with a big smile on her face and then clapped her hands two times, mimicking(模仿) the song we had performed in our music class可知,多年以后,小女孩还记得那首歌,说明整首歌给她留下了深刻印象。 完形填空Every year I
21、 write a letter to my daughter on her birthdayI fill it with _1_ things that happened to her on unpleasant days or happy daysI add to the letter photos and report cards that would have _2_ as the year passedI have a small _3_ in which I keep the things that I want to send my daughterEvery week, I _4
22、_ short notes of what I can think of from the weeks eventsWhen her birthday approaches, I _5_ that box and find it full of beautiful cards and _6_ memories_7_ the letter is written and all the treasures are put into the envelope, I seal (密封) itIt then becomes that years _8_ letterOn the envelope I a
23、lways write: A letter to Ann from Daddyto be opened when youre twentyone years oldIt is a gift of _9_ from Dad to her daughterIt is a lasting _10_ of her life written as she was actually living itThat tradition of _11_ her birthday letters is now one of my dutiesAs Ann grows _12_, I can see that it
24、is a growing and _13_ part of her life, tooOne day, we were talking about life in the _14_It went like this: I jokingly told Ann that on her 61st birthday, she will be _15_ with her grandchildren and having fun with them; on her 31st birthday, she will be taking her own kids to school; on her 21st b
25、irthday, she will be _16_ university and will be offered a good job soon“No,” she said, “I will be too busy _17_” One of my greatest _18_ is to be alive and present to _19_ that wonderful time in the future when those letters are _20_ and the accumulated(积累) love walks into her life1AstrangeBunforge
26、ttableCterrible DnaturalB解析:Astrange奇怪的; Bunforgettable难忘的; Cterrible可怕的; Dnatural自然的。根据下文的: that happened to her on unpleasant days or happy days可知我在信中写一些在不愉快的或愉快的日子发生的难忘的事情, 所以选B。2Aarrived BincreasedCdisappeared DremainedC解析:Aarrived到达; Bincreased增加; Cdisappeared消失;Dremained仍然, 留下。根据as the year pa
27、ssed可知我也在信中加上一些随着时间流逝会消失的照片和报告单。所以选C。3Abag BboxCbasket DpocketB解析:Abag包; Bbox盒子; Cbasket篮子; Dpocket口袋。根据下文: When her birthday approaches, I _ that box and find it可知作者有一个盒子,里面装的是想送给女儿的东西, 所以选B。4Amake BsendCleave DgetA解析:Amake制作; Bsend派, 送; Cleave留下; Dget得到。每个星期我都会记录一些我能想到的一星期的事情。词组“make notes of记下”,
28、所以选A。5Alook for Bbreak downCfill in Dtake outD解析:Alook for寻找; Bbreak down崩溃; Cfill in填写;Dtake out拿出。根据下文: find it full of beautiful cards and _ memories可知当生日临近的时候, 我就会将盒子拿出来, 所以选D。6Asweet BshortCmagical DpainfulA解析:Asweet甜美的; Bshort短的; Cmagical神奇的;Dpainful痛苦的。根据上文的: Every week, I _ short notes of wh
29、at I can think of from the weeks events可知我打开盒子发现它装满了美丽的卡片和甜蜜的记忆。所以选A。7AWhile BOnceCBefore DUnlessB解析:AWhile然而; BOnce一旦; CBefore在前面;DUnless除非。一旦这个信写好了, 所有的宝贝被放进了信封, 我就将它们密封。所以选B。8Abusiness BthankyouCChristmas DbirthdayD解析:Abusiness生意; Bthankyou谢谢; CChristmas圣诞节; Dbirthday生日。根据下文的句子: when youre twenty
30、one years old可知是生日卡片, 所以选D。9Acourage BhopeClove DartC解析:Acourage勇气; Bhope希望; Clove爱;Dart艺术。根据下文的It is a lasting _ of her life written as she was actually living it可知这些信是爸爸对女儿的爱的表示, 所以选C。10Apeace BfriendshipCrecord DimpressionC解析:Apeace和平; Bfriendship友谊; Crecord记录;Dimpression印象。这是她生活的永久的记录。所以选C。11Awr
31、iting BpostingCreceiving DansweringA解析:Awriting写;Bposting邮寄; Creceiving接受;Danswering回答。根据上文: On the envelope I always write: A letter to Ann from Daddy可知写生日卡片的传统现在是我的责任之一, 所以选A。12Aolder BstrongerCcleverer DwilderA解析:Aolder年长的;Bstronger更强大的; Ccleverer更聪明的;Dwilder更野蛮的。根据下文的句子: I can see that it is a g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435901.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
