2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT 9 WHEELS SECTION Ⅴ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT WHEELS SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、A卷 单句语法填空1Those cats _(scream) for hours答案:have been screaming2We _(wait) for him for two hours答案:have been waiting3The dollar _(climb) steadily all week答案:has been climbing4He _(help) himself to my stationery答案:has been helping5The children _(enjoy) themselves for a day答案:have been enjoying6She is
2、very tiredShe _(work) all morning答案:has been working7Tom _(apply) a work permit for you答案:has been applying8The tobacco industry _(try) to improve its image答案:has been trying9It has come to our knowledge that you _(cheat) the company答案:have been cheating10The group _(live) in a remote corner of the
3、Cambodian jungle答案:has been living 阅读理解AMy folks bought their first house in the early 1940s after Dad got a better job in Marquette, Michigan We lived just inside the city limits in what was still a rural areaIn the spring of 1948, when I was 6 years old, my parents bought a calf(小牛) to replace our
4、 cow, which had been killed the year before So one day we drove to a local farm and returned with a white and brown calf we named TubbyWe didnt own a truck, so Tubby rode home in the backseat of Dads car with my 9yearold brother, Steve, and me As you can imagine, the trip was a lot of fun for us kid
5、sLater that summer, Mom thought it would be cute to take a picture of me sitting on Tubbys back All went well until the snap of the camera shutter sent Tubby charging off on a run, with me holding on for dear lifeI lasted for about 30 feet before I hit the ground Mom was quick enough to shoot a foll
6、owup picture, so we had photos of me both on and off Tubby!When summer had passed, the day arrived for poor Tubby to fill our freezer I must have been somewhere else with my Mom on the fateful day, because I have no memory of how it happened All I knew was that the barn was empty, and that we had pl
7、enty of meat for dinnersI hadnt lived on a farm like my mother, so I didnt understand that what happened to Tubby was not unusual Livestock(家畜) arent meant to be pets, and most farm kids know and accept that truthWhenever we had beef for dinner, I would tearfully ask,“Is this Tubby?”This went on for
8、 a couple of weeks until Dad had finally had enough and declared,“No more cows!”That made me feel a little better about poor Tubby【解题导语】作者的父母买了一头小牛,叫做Tubby。作者和哥哥跟小牛一起玩得很开心。可是后来小牛被父母宰杀吃肉。作者很难过。直到父亲宣布,不再养奶牛,作者才感觉稍微好些。1The writers parents bought Tubby so that _Athey would have more cows in the futureBi
9、t would provide their children with milkCthe family would have enough meat to eatDthey would no longer feel lonely on the farmC解析:推理判断题。根据文中的my parents bought a calf(小牛) to replace our cow, which had been killed the year before可知,买这头小牛是为了养大了吃肉。2Which word can be used to describe the authors mom?ASer
10、iousBStrongwilledCCareless DQuickmindedD解析:推理判断题。根据第五段的Mom was quick enough to shoot a followup picture, so we had photos of me both on and off Tubby!可知,母亲是反应很快的。3We learn from the passage that _ASteve was not so fond of Tubby as his younger brotherBthe author had much trouble with Tubby in the summ
11、erCthe authors mom thought it natural to kill a cow for meatDthe author was pleased to see their freezer filled with beefC解析:推理判断题。根据第七段的I hadnt lived on a farm like my mother, so I didnt understand that what happened to Tubby was not unusual(我没有像妈妈那样在农场中生活过,所以我不明白宰杀Tubby为什么是很正常的。)可知,妈妈认为杀掉牛吃肉是很正常的。
12、4We can most probably read the text above in a website on _Apets BeducationCdiet DanimalsA解析:文章出处题。作者在本文中表达了对小牛的爱和思念。应该是出自宠物板块。BOne day while shopping in a small town in southern California, it was my misfortune to be approached by a clerk whose personality conflicted with mine He seemed most unfrie
13、ndly and not at all concerned about my intended purchase I bought nothing, and marched angrily out of the store My hostility toward that clerk increased with each stepOn the outside, standing by the road, was a darkskinned young man in his early twenties His expressive brown eyes met and held mine,
14、and in the next instant a beautiful, dazzling smile covered his face I gave way immediately The magnetic power of that smile dissolved all bitterness within me, and I found the muscles in my own face happily responding “Beautiful day, isnt it?” I remarked, in passing Then, I turned back “I really ow
15、e you a debt of gratitude,”I said softly His smile deepened, but he made no attempt to answer A Mexican woman and two men were standing nearby The woman stepped forward and eyed me inquiringly “Sir, but he doesnt speak English,” she volunteered“You want I should tell him something?”At that moment I
16、felt transformedThe young mans smile had made a big person of me“Yes,” my reply was enthusiastic and sincere, “tell him I said Thank you!”“Thank you?” The woman seemed slightly puzzledI gave her arm a friendly pat as I turned to leave “Just tell him that,” I insisted“Hell understand; I am sure!”Oh,
17、what a smile can do! Although I have never seen that young man again, I shall never forget the lesson he taught me that morning From that day on, I became smileconscious, and I practice the art diligently, anywhere and everywhere, with everybody 【解题导语】作者在一次对别人充满了怨恨的时候, 从一位迎面而来的小伙子那里感悟到了微笑的巨大能量。5The
18、author left the store angrily because _Ahis intended purchases were of poor qualityBtheres nothing he wanted in the shopCthe clerk didnt speak EnglishDthe clerk didnt treat him kindlyD解析:细节理解题。由第一段第二句He seemed most unfriendly and not at all concerned about my intended purchase 可知答案。6The underlined w
19、ord “hostility” in the first paragraph probably means “_”AattitudeBhatredCidea DopinionB解析:词义猜测题。由前面的描述可以看出, 由于售货员的不和善, 我很生气, 由此可以看出四个选项中只有hatred(怨恨、讨厌)的逐渐增加符合语境。7What does the author mean by saying “I found the muscles in my own face happily responding” in Paragraph 2?AHe did not want to smile BHe
20、would thank the young man CHe smiled back at the young man DHe was happy to meet the young man C解析:句意理解题。该句中的最后一个词意为: 回应。由此可以看出, 对于对方的微笑, 我同样以微笑来回应。8The passage tells us that we should _Ahelp people in trouble Bsmile at othersCpractice smiling every day Dbe generous to strangersB解析:主旨大意题。作者通过自己的经历告诉
21、我们微笑的重要意义, 因此B项正确。 语法填空Mr Brown liked taking photos He dreamed of becoming a 1_ (photograph) one day But he had no time for his dream 2_ his work kept him too busyOne day, he made a big mistake at work His boss was so angry that he fired 3_(he) Mr Brown came back home with a broken heart When his wi
22、fe noticed he was upset, she asked him the reason Mr Brown told her that he 4_(lose) his jobHe thought his wife would be sad to hear that But she didnt look sad at all5_, she smiled and said, “You are lucky, my dear Now you finally have time for your dream” But Mr Brown wasnt happy He asked, “What s
23、hall we live 6_while Im taking photos around the city?” 7_(surprising), his wife opened a drawer and pulled out a big sum of money “How did you get that?” Mr Brown asked“I have always known you are good at 8_(take) photos I knew that someday youd succeed, so Ive been saving money all these years for
24、 you 9_(follow) your dream”Hearing that, Mr Brown 10_(move) deeply He felt lucky to have married a woman who supported his dream【解题导语】Mr Brown失业了,他妻子不但不难过,反而鼓励他去追求他的梦想。1photographer解析:考查名词。photograph后面加er表示做摄影的人,此处表示摄影师。2 because解析:考查连词。his work kept him too busy是在解释原因,故填because。3him解析:考查代词。him指代Mr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435903.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
