2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 4 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Module 4 单元加餐练.阅读理解Climate change will force exhausted birds migrating (迁徙) to Europe from Africa to travel further, according to a new study.The annual voyage of some species, which fly north in search of food and suitable habitats, could increase by as much as 400 kilometres, the research found. “
2、Marathon migrations for some birds are set to become even longer,” said Stephen Willis, a professor at Durham University in Britain and the main architect of the study. “This is bad news for birds like the Whitethroat, a common farmland bird. The added distance is a great threat. As temperatures ris
3、e and habitats change, birds will face their biggest challenge since the Pleistocene era, which ended 11,000 years ago,” he said in a statement.About 500 million birds migrate each year from Africa, some weighing as little as nine grams. To complete a voyage that can be thousands of kilometres long,
4、 birds have to fatten themselves up to twice their normal weight. Some even shrink (收缩) their internal organs (内脏) to become more fuelefficient, so any additional distance may be dangerous.The study, which is published in a journal, finds that from 2071 to 2100, 9 out of 17 species examined are goin
5、g to face longer migrations, particularly birds that cross the Sahara Desert. Some birds traverse the Sahara and the Mediterranean Sea in one go, while others have a break in northern Africa before crossing. Many fly at night, when temperatures are cooler.A few birds such as the Blackcap have starte
6、d to adapt by spending winters in Britain, but such behaviour is rare, the study says. The study predicts that the migration distance of the Orphean Warbler will jump from 2,700 kilometres to between 3,050 and 3,350 kilometres, with even longer increases for the Subalpine and Barred Warblers.语篇解读:研究
7、显示,由于全球变暖等气候的变化,一些候鸟被迫迁徙得更远。1. Some birds migrate to Europe from Africa to .A. find food and suitable habitatsB. avoid being caught by huntersC. build new homes for their babiesD. escape from the crowded Africa解析:选A细节理解题。根据第二段中的“fly north in search of food and suitable habitats”可知,一些鸟迁徙是为了寻找食物和合适的栖息
8、地。2. To complete the marathon migrations, some birds have to do all of the following things EXCEPT .A. becoming smallerB. putting on more weightC. reducing the size of their internal organsD. flying at night when temperatures are cooler解析:选A细节理解题。根据第三段中的“birds have to fatten themselves up to twice t
9、heir normal weight. Some even shrink their internal organs to become more fuelefficient”和第四段中的“Many fly at night, when temperatures are cooler”可知,一些候鸟为了完成马拉松式的迁徙路程需要做的事包括B、C、D三项,只有A项不符合。3. Which of the following statements is TRUE according to the passage?A. About 500 million birds migrate each year
10、 from Africa.B. 9 out of 17 bird species examined will face longer migrations in the next decade.C. Most birds have started to spend winters in Britain except for the Blackcap.D. The migration distance of the Subalpine and Barred Warblers will increase by 650 kilometres.解析:选A细节理解题。根据第三段中的“About 500
11、million birds migrate each year from Africa”可知应选A。4. The underlined word “traverse” in the fourth paragraph probably means “ ”. A. live inB. leave forC. cross D. visit解析:选C词义猜测题。根据画线词前的“particularly birds that cross the Sahara Desert”可以猜测出traverse意为“横穿,横跨”。.阅读七选五Everyone knows English is one of the
12、most important subjects in middle schools. And we always know learning English is very important, but few students know how to learn English well. 1 I think if we have a right way to learn English, and we work hard, then we must learn English well. But what is the right way? 2 Second, everyone knows
13、 remembering new words is important, but how to remember them?I think we can copy new words on pieces of paper, and take them with us. When we are free, we can read them. Third, how to improve our listening and speaking? 3 And we can answer the questions in class;dont be afraid of making mistakes. I
14、 think its useful to us. Finally, its about reading and writing. 4 And try our best to retell them. We can also keep a diary every day, and spend an hour practicing English. 5 If necessary, we can turn to our classmates and teachers for help instead of giving up. If we dont study hard, its difficult
15、 to learn English well.A. To begin with, you can recite as many words as you can.B. First, we must be confident enough to learn English and be interested in it.C. Whenever we meet difficulties in our English study, we shouldnt lose heart.D. We can sing English songs, listen to the radio and listen t
16、o tapes every day.E. Then how can we make rapid progress and learn English well?F. In a word, we will make rapid progress.G. When we are free, we can read articles in English.语篇解读:人人都知道学习英语的重要性,但是很少有人知道如何学好英语。本文中作者就此问题给出了四条建议,并告诉我们学习英语遇到困难的时候,该怎么办。1. 选E根据前句“And we always know learning English is ver
17、y important, but few students know how to learn English well.”可知我们都知道学习英语很重要,但是很少学生知道如何学好英语。接下来就应该是过渡句:我们如何才能够学好英语呢?故E项符合上下文。2. 选B根据横线后面的“Second .”可知横线上叙述的是第一条学习英语的方法。故B项:“First, we must be confident enough to learn English and be interested in it.”和上下文一致。3. 选D前面一句“Third, how to improve our listenin
18、g and speaking?”提出如何提高我们的听说技能。本句应该回答这个问题。D项“We can sing English songs, listen to the radio and listen to tapes every day.”我们可以听歌、听收音机和录音机,通过这些方法来练习听说技能。4. 选G前句“Finally, its about reading and writing.”可知接下来叙述阅读和写作技能的技巧。G项“When we are free, we can read articles in English”当我们有空的时候,我们可以多阅读英语文章。这属于提高阅读技
19、能。5. 选C根据后句“If necessary, we can turn to our classmates and teachers for help instead of giving up.”讲述的是当我们遇见困难的时候,可以向同学和老师求助。那么本段中继续的是如何面对学习英语的困难,所以C项“Whenever we meet difficulties in our English study, we shouldnt lose heart”与本段主题一致。.完形填空It was the last day of the final examination in a large east
20、ern university. On the steps of one building, a group of engineering seniors gathered, discussing the exam due to begin in a few 1 . On their faces was confidence (自信). This was their last exam then on to 2 and jobs.Some talked of jobs they already had; others talked of jobs they 3 get. With the cer
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436729.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一(浙江专用人教版)课件 UNIT 4 PERIOD FOUR .ppt
