创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一(浙江专用人教版)课时作业UNIT 2 PERIOD ONE WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一浙江专用人教版课时作业UNIT PERIOD ONE WORD版含答案 创新 设计 学业 水平 考试 2016 2017 高中英语 必修 浙江
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Period OneWarming Up & Reading.阅读理解Dear Editor,Im a Senior 1 student in a middle school.This term,my favorite teacher,Miss Gao,no longer teaches us.I want to see her,but Im afraid that she no longer likes me and I dont want to trouble her.I really miss her.What should I do?Yours,Li M
2、ingDear Li Ming,Im sorry to hear that you have lost your favorite teacher.However,if she is still in your school,nothing can stop you going to see her.When she isnt busy,ask her if she minds having a quick chat.You can then tell her she was your favorite teacher.Everyone is happy to know they are li
3、ked!If she has left the school,it will be more difficult to meet her.It will be hard,but remember people always come and go in our lives.We cant depend on them being with us all the time.You may be sad to say goodbye to her,but we can remember and learn from her.Think of her best qualities(品质)You co
4、uld also try looking for the same qualities in your other teachers.Study hard and give your new teacher a chance.In time,you might start to see that he or she has different qualities to learn from.Finally,you can not entirely depend on other people getting you through your studies,or even your life.
5、Editor1Why does Li Ming write to the editor?ABecause he has entered a new school.BBecause he cant get on well with others.CBecause he wants to get some advice.DBecause he wants to make friends with Miss Gao.答案C通过信的内容及最后一句“What should I do?”可知,Li Ming是想寻求建议。2The underlined phrase “in time” in the pas
6、sage means_Aon time Ba long time agoCafter a period of time Dlong before答案C联系上下文,由努力寻找,好好学习,给老师机会,到下文你想法的开始变化,可知此处的time为“一段时间后”。3According to the passage,students can make progress in their studies_Aentirely by their favorite teachersBentirely by their classmatesCmainly by their parents and teachers
7、Dmainly by themselves答案D由最后一段,不能完全靠别人,可知应“主要靠自己”。4From the passage,we can learn that the editor is_Acool BhelpfulCpolite Dfoolish答案C从信中所使用的语气、情态动词以及所给建议等,都能看出the editor是有礼貌的(polite)。.完形填空Where do you go when you want to learn something?School?A friend?A tutor?These are all_1_places of learning.But i
8、t may well be that the learning you really want_2_ somewhere else instead.I had the_3_of seeing this first hand on a_4_My daughter plays on a recreational soccer team.They did very well this season and so_5_a tournament,which normally was only for more skilled club teams.This led to some_6_experienc
9、es on Saturday as they played against teams_7_trained.Through the first two games,her_8_did not get one serious shot on goal.As a parent,I_9_seeing my daughter playing her best,_10_ still defeated.It seemed that something clicked with the_11_between Saturday and Sunday.When they _12_ for their Sunda
10、y game,they were _13_ different.They had begun to integrate (融合)the kinds of play and teamwork they had _14_ the day before into their _15_They played aggressively and _16_ scored a goal.It _17_ me that playing against the other team was a great _18_ moment for all the girls on the team.I think it i
11、s a general principle._19_ is the best teacher.The lessons they learned may not be_20_what they would have gotten in school,but are certainly more personal and meaningful,because they had to work them out on their own.【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文。作者女儿所在的球队因为这个赛季表现突出而入围锦标赛。虽然与强手角逐的前两场比赛中失利,但是善于吸取教训的孩子们在周日的比赛中进球了。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393584.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
