2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 6 课时跟踪检测(三) OTHER PARTS OF THE MODULE WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测三 OTHER PARTS OF THE MODULE WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 6 课时跟踪检测(三) Other Parts of the Module.根据提示写出单词的正确形式1. The DCIO crashed (坠毁) shortly after takeoff.2. It is ridiculous (可笑的) that the old lady believed the two cheats.3. The team has made enormous (巨大的) effort to make the match a success.4. The man struck (划) a match to light the lamp.5. It wa
2、s said that the village was completely destroyed (毁掉) by the flood.6. It would have some effects on global (globe) welfare.7. You cant be careful enough to drive on frozen road in freezing weather. (freeze)8. It is difficult to travel through the city on a foggy (fog) day.9. The observatory (observe
3、) stood high, against the blue sky.10. He is a great poet (poem) living in the Middle Ages.选词填空below freezing, on the spot, crash into, in fact, bring an end to, make sense 1. This sentence doesnt make sense.2. His words brought an end to the meeting.3. A small plane crashed into a hillside.4. Tonig
4、ht the temperature will fall to 3 degrees below freezing.5. He had to make a decision on the spot.6. In fact, he is only joking.完成句子1. 汤姆不可能在如此短的时间内恢复健康。It is not possible for Tom to recover in such a short time.2. 下一场比赛你相信哪个球队会赢?Which team do you believe will win in the next match?3. 我们必须将实验进行到底,不要
5、中途放弃。We must carry the experiment through to the end, not giving it up half way.4. 你究竟能不能看懂这说明?Can you make any sense of the instructions at all?5. 坐在我旁边的男孩是我儿子。The boy sitting by me is my son.完形填空Once upon a time a teacher and his student lay down under a big tree near the big grass area. Then 1 th
6、e student asked the teacher, “Teacher, Im puzzled. How do we 2 our soul mate (知己)?Could you please 3 me?” 4 for a few seconds, the teacher then answered, “Well, its a pretty hard and easy question.” The teacher 5 , “Look that way. There is a lot of 6 .Why dont you walk there? But please dont walk 7
7、.On your way, try to find a blade (叶片) of beautiful grass and 8 it and then give it to me. But just one.”The student said OK and then he walked straight 9 to the grassy field. A few minutes later, the student came back 10 .When the teacher asked the 11 , the student said, “On my journey, I found qui
8、te a 12 beautiful blades of grass, but I 13 that I would find a better one, so I didnt pick it. 14 I didnt realize that I was at the 15 of the field, and I hadnt picked any because you told me not to go back, so I didnt go back.” Hearing this, the teacher said, “Thats 16 will happen in real life.”Wh
9、at is the 17 of this story? In the story, grass is the people around you; the beautiful blade grass is the people that 18 you and the grassy field is time.In looking for your soul mate, please dont always 19 and hope that there will be a better one.By doing that, youll 20 your lifetime. Remember “Ti
10、me Never Goes Back”. 语篇解读:该故事告诫我们,在寻找人生伴侣的时候,请不要总是比较,希望将来会有更好的选择。如果这样做的话,你就会浪费一生的时间,因为请记住:时间一去不复返。1. A. personallyB. absolutelyC. suddenly D immediately解析:选Cpersonally“就个人而言”;absolutely“绝对地”;suddenly“突然”;immediately“立刻,马上”。句意:一个老师和一个学生躺在一棵树底下,学生突然问。故选C。2. A. discoverB. treatC. search D. find解析:选Ddis
11、cover“发现”;treat“治疗”;search“搜查”;find“找到”。从后面的问句可知,该学生对寻找人生伴侣“感到困惑”。 根据下文的“On your way,try to find a blade (叶片) of beautiful grass”也可以得出答案是D。3. A. askB. helpC. beg D. order解析:选Bask“问”;help“帮助”;beg“乞讨,恳求(原谅)”;order“命令”。句意:请你帮助我好吗?故选B。4. A. SilentB. StillC. Quiet D. Calm解析:选Asilent“沉默的”;still“静止,不动”;qui
12、et“安静的”;calm“冷静的”。句意:老师想了几秒钟,然后说:“嗯,这是一个很难但又很简单的问题。”故选A。5. A. repeatedB. wavedC. charged D. continued解析:选Drepeat“重复”;wave“挥手”;charge“收费”;continue“继续”。老师上面讲了一句话了,然后接着说。所以选D。6. A. grassB. earthC. field D. leaves解析:选Agrass“草”;earth“泥土”;field“田,地”;leaves“叶子”。句意:看那条路,有许多草。故选A。7. A. straightB. forwardsC.
13、backwards D. directly解析:选Cstraight“直接”;forwards“向前”;backwards“向后”;directly“直接地”。由后文的“you told me not to go back”可知选C。8. A. observeB. pickC. arrest D. carry解析:选Bobserve“观察”;pick“摘”;arrest“逮捕”;carry“携带”。根据下文的“so I didnt pick it”可知老师让学生尽量寻找一棵美丽的草,然后把它摘下拿给他。可知选B。9. A. upB. backC. ahead D. along解析:选Cup“向
14、上”;back“回来”;ahead“在前面”;along“沿着”。句意:学生说好的,然后直接走向草地。故选C。10. A. greenhandB. emptyhandedC. singlehand D. secondhand解析:选Bgreenhand“新手,缺乏经验的人”;emptyhanded“空手的,一无所获的”;singlehand“独手的,只用一只手的”;secondhand“二手的”。句意:几分钟后学生空手回来。故选B。11. A. evidenceB. shapeC. reason D. purpose解析:选Cevidence“证据”;shape“形状”;reason“原因”;
15、purpose“目的”。根据下文学生的回答,可知老师问他为什么空手而回,所以选C。12. A. littleB. fewC. much D. many解析:选Blittle“几乎没有(修饰不可数名词)”;few“几乎没有(修饰可数名词)”;much“很多(修饰不可数名词)”;many“很多(修饰可数名词复数)”。句意:我在路上发现了许多漂亮的草。故选B。13. A. thoughtB. doubtedC. admitted D. attached解析:选Athink“想”;doubt“怀疑”;admit“承认”;attach“贴上,系”。句意:我在路上发现了许多漂亮的草,但是我觉得我会找到更好
16、的,于是就没有把它摘下来。所以选A。14. A. AndB. AlthoughC. While D. But解析:选Dand“和”;although“尽管”;while“然而”;but“但是”。句意:但是,我没意识到我已经走到了田野的尽头。故选D。15. A. endB. centerC. bottom D. top解析:选Aend“末端”;center“中心”;bottom“底部”;top“顶端”。根据下文“and I hadnt picked any because you told me not to go back”可知学生走到了田野的尽头,所以选A。16. A. howB. whyC
17、. when D. what解析:选Dhow“怎样”;why“为什么”;when“当时候”;what“什么”。句意:那就是在真正的生活中将要发生的事情。故选D。17. A. resultB. contentC. limit D. message 解析:选Dresult“结果”;content“内容”;limit“限制”;message“信息”。根据下文的“In the story, grass is the people around you; the beautiful blade grass is the people that you and the grassy field is ti
18、me.”可知这是这个故事的启示,所以选D。18. A. attractB. hateC. form D. upset解析:选Aattract“吸引”;hate“讨厌”;form“影响”;upset“使不安”。根据上文的“How do we our soul mate (知己)?”可知这里指的是吸引你的人,所以选A。19. A. forgiveB. compareC. appreciate D. complain解析:选Bforgive“原谅”;compare“比较”;appreciate“欣赏”;complain“抱怨”。根据下文的“that there will be a better on
19、e”可知在寻找灵魂伴侣的时候,不要比较,所以选B。20. A. runB. inspectC. waste D. save解析:选Crun“跑”;inspect“视察”;waste“浪费”;save“拯救”。根据上下文可知,如果这样做的话,你就会浪费一生的时间。故选C。.阅读理解AIm a skeptic when it comes to the benefits of taking vitamins and other supplements. We swallow far more vitamins than any other country yet were not the healt
20、hiest folks by far, nor do we live the longest. Theres more bad news for vitamins this week:Taking folic acid (维生素B) and vitamin B12 supplements doesnt prevent heart attacks or death, according to a major new study in the Journal of the American Medical Association. It was hoped they would, since th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436734.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
