2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 2 课时跟踪检测(一) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测一 INTRODUCTION 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(一)Introduction & Reading Prereading阅读理解AIn the later half of the 13th century, a new trend of fine arts appeared in the central part of Italy with Florence as its centre, representing the change from fine arts of Middle Ages to Renaissance art.At that time, Florence school became the main str
2、eam of fine arts.The 14th century saw the birth of a great artist Giotto.His art bore a striking tendency of Realism.For most people Giotto_is_the_first_name_in_European_painting_since_antiquity_(古代)That he had breathed fresh life into painting was recognised by people of the day, and later by Ghibe
3、rti and Vasari.Before Giotto, painting was still considered a “mechanical” art.Giotto came to occupy a position of great respect in Florence.Though he was employed by the Bardi and Peruzzi families, owners of the most important European banking houses of the day, he never limited his activity to Flo
4、rence, and prestigious (声望很高的) commission in other parts of Italy kept him on the move frequently.At a time when Italys flourishing economy made every Italian city an independent cultural and artistic centre, Giotto went beyond regional barriers and the effect of his art was felt throughout the peni
5、nsula (半岛)In his lifetime Giotto has raised painting to a prestigious level among the arts, to such a high level that it influenced sculpture.Italian painting can be said to have changed greatly with the appearance of Giotto than ever before.The motivation Giotto gave to the arts was so great that i
6、t determined the fate of European painting.By the middle of the fourteenth century Europe had already become aware of Giottos new ideas, which agreed with the growing secular tendency in European society.语篇解读:乔托,意大利杰出的画家,被认定是意大利文艺复兴时期的开创者,被誉为“欧洲绘画之父”。1Before the later half of the 13th century_.Afine
7、 arts of Middle Ages was the main streamBRenaissance art was the main streamCFlorence school began to disappearDGiotto became a great artist解析:选A细节理解题。根据第一段可知,13世纪后半期,美术发生了很大的变化,从中世纪美术向文艺复兴美术转变。由此可判断出在13世纪前半期,中世纪美术为主流。故答案为A。2What does the author mean by saying “Giotto is the first name in European p
8、ainting since antiquity” in Paragraph 2?AGiotto is the artists first name.BGiotto is the man who started European painting.CGiotto is the most important painter in Europe since antiquity.DGiotto is the name of a most famous European painting.解析:选C句意理解题。从第二段看出,本段讲述这位艺术家的巨大成就,而题目中的这句话正好支持这段的主题。所以这句话就是
9、为了表明他在绘画界的地位。3From the third paragraph we can learn_.AGiotto thought painting was a “mechanical” artBGiotto didnt get great respect in FlorenceCGiotto owned European banking housesDGiottos art affected the whole Italy解析:选D细节理解题。根据本段最后一句话“.the effect of his art was felt throughout the peninsula (半岛)”
10、可知,他的艺术作品影响了整个意大利半岛。4The main theme of the passage probably is_.Athe Renaissance in ItalyBGiotto, a great artistCFlorence schoolDfine arts of Middle Ages解析:选B主旨大意题。纵览全文可以看出本文是一篇人物介绍的文章,所以主题应是B项“乔托一位伟大的艺术家”。BThe late, great producer Phil Ramone worked with many famous popular singers. However, one of
11、 his albums is a little different. Its classical music, made for children.“He actually started as a child violinist,” said Marc Neikrug, a famous classical composer who worked together with Ramone on the album, “Sunken Cathedrals,” after being introduced by Rock Positano, a doctor with a special int
12、erest in musics value to medicine. “The three of us all want to promote classical music to children.”In the digital age when children develop surrounded by constant distractions (使人分心的事物), however, Neikrug sees a very particular value in classical music. “Im concerned about a world in which there is
13、 an almost aggressive move to lower peoples attention spans (持续时间),” he said. “Thats terrifying. How do you even absorb and learn things? How do you expect kids to do well in school?”“I think its really important to let kids build some kind of ability to focus,” Neikrug said. “Great music can do tha
14、t, because youre drawn into what youre listening to. A two or threeminute music may not seem so long to concentrate on, but its a good attention span for kids,” he said. “We picked the pieces very deliberately to be not too long.”All of the pieces on the twopart album are unadapted, complete works o
15、f classical music. “Phil, Dr. Rock and I were all completely convinced that we need little, short, beautiful pieces for kids. They happen to be really good for adults too,” he pointed out, though the words “Classics for Kids” on the cover might scare some grown people off.This doesnt mean you should
16、 toss all of your popular music albums away or trash all the screen devices (设备) in your home. “Im not an advocate for disregarding the reality of living in this world,” Neikrug said. “I would say someone who grows up able to focus for an hour and equally able to use the smartphone with one hand, is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436737.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
