2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 2 课时跟踪检测(二) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测二 INTRODUCTION 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(二) Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1Please store the bottle of medicine in the shade (阴凉处)2The Olympic Games will have good and bad effects (影响) on the host city.3But they looked forward, too, by opening new frontiers (领域) in the arts.4I like to read the works (作品) of Shak
2、espeare.5Life in a small town could be deadly dull (枯燥的)6He took a subjective (subject) view of the problem.7It is said that the new company is in great need of skilled(skill) workers.8Basically (basic), I agree with your suggestion, but there are still a few points Id like to discuss with you.9A lo
3、ud and disturbing (disturb) noise came from upstairs.10It seems to me that money is a strong motivation (motivate) for people.选词填空in short, hand in hand, contrast with, for all time, compared with/to, wake up, as well as, in the shade 1.The children walked down the street hand_in_hand.2In_short,_I a
4、m interested in all of the sports.3Tom as_well_as his friends is dying to visit China.4The incident woke_up memories of his past sufferings.5During outdoor activities, keep younger children in_the_shade as much as possible.6This white peak contrasts_with the blue sky finely.7Friends you meet in the
5、school days will hold you for_all_time.8I think your prices are much too high, compared_with/to those of other suppliers.完成句子1这肉尝起来似乎已经坏了。This meat tastes_as_if it has already gone bad.2据说他已写了一本有关工人的新书。He is_said_to_have_written a new book about workers.3这个计划旨在激励员工更加卓有成效地工作。The plan is designed to m
6、otivate_employees_to_work more efficiently.4我非常乐意用我的车带你去那儿。Im more_than_happy to take you there in my car.5父母对孩子的行为有最深远的影响。Parents have_the_greatest_effect_on their childrens behaviour.阅读理解ALocal officials in Beijing promised to further protect the citys cultural heritage (遗产), in particular the nar
7、row streets known as Hutong. Hutongs are commonly found in the cities of North China, but they are at risk. Beijing is currently believed to have fewer than 1,000 Hutongs, most of which are near the Forbidden City. Only 60 years ago, the number was 3,250. In the old districts of Dongcheng and Xichen
8、g, some people will be asked to move from Hutong houses to avoid further damage to the ancient architecture.“On average more than 100,000 people visit the Forbidden City during the National Day holidays. The visits put pressure on the protection of cultural relics,” said the director of the Beijing
9、Municipal Commission of Urban Planning, adding that Hutongs should be protected from human damage.The government focused on how the protection plans were carried out and how the management of cultural heritage worked. The head of the Xicheng district government, said the area has 182 cultural relics
10、, many of which were built as far back as the Yuan Dynasty (12711368). “The most efficient way is to decrease the local population to reduce the possibility of causing harm to the heritage.”“Each community has been required to report the status of its cultural heritage, especially Hutongs, and any a
11、ctions to damage the heritage will be punished.”No one knows for sure how many Hutongs will be left in the coming 100 years.语篇解读:北京的胡同已不再是小小的街道,它承载着北京几百年的历史和文化。本文主要介绍了北京胡同的历史、现状及政府的保护措施。1How many Hutongs have disappeared in the past sixty years in Beijing?AFewer than 1,000.BAbout 2,000.CMore than 3,
12、000. DOver 4,000.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“Beijing is currently believed to have fewer than 1,000 Hutongs, most of which are near the Forbidden City. Only 60 years ago, the number was 3,250.”可知,北京胡同的数量由60年前的3 250 条减少至现在的不到1 000条,共减少了大约2 000条。故选B项。2According to Paragraph 3, which of the following is the mai
13、n reason for the damage to cultural relics?APeoples activity.BResidents attitude.CCommunities behavior.DThe governments policy.解析:选A推理判断题。根据第三段中的“The visits put pressure on the protection of cultural relics”和“Hutongs should be protected from human damage”可知,文化遗迹遭到破坏的主要因素是人们的活动。3Which of the followin
14、g is a useful way to protect Hutongs?ATo attract more visitors.BTo forbid everyone from getting close to it.CTo increase the local population.DTo punish anyone damaging it.解析:选D细节理解题。根据倒数第二段中的“. any actions to damage the heritage will be punished.”可知,加大对破坏胡同行为的惩罚是保护胡同比较有用的措施,故选D项。4What is the author
15、s attitude toward Hutongs?AOptimistic. BPessimistic.CUninterested. DAppreciative.解析:选B推理判断题。根据最后一段“No one knows for sure how many Hutongs will be left in the coming 100 years.”可知,作者对胡同未来的命运深感担忧,持悲观态度。BThe French word renaissance means rebirth.It was first used in 1855 by the historian Jules Michelet
16、 in his History of France, then adopted by historians of culture, by art historians, and eventually by music historians, all of whom applied it to European culture during the 150 years spanning 14501600.The concept of rebirth was appropriate to this period of European history because of the renewed
17、interest in ancient Greek and Roman culture that began in Italy and then spread throughout Europe.Scholars (学者) and artists of the fifteenth and sixteenth centuries wanted to restore the learning and ideals of the classical civilisations of Greece and Rome.To these scholars this meant a return to hu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436738.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年高中新教材语文人教版必修上册课件:第二单元 课时优案4 喜看稻菽千重浪 心有一团火温暖众人心“探界者”钟扬 .ppt
