2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 1 课时跟踪检测(二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 课时跟踪检测二 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 译林版 高中英语 必修 四培优新 方案 练习 UNIT 课时
- 资源描述:
-
1、Unit 1 课时跟踪检测(二) Word power, Grammar and usage & Task.单句语法填空1The new suspension bridge had_been_designed (design) by the end of last month.2What do you think of the man I recommend to_take (take) charge of the sales department?3The reason why she couldnt come to the meeting was that she had not been
2、 invited.4My husband is senior to me by five years.5We were amazed by the amazing news that an eightyearold child went to college.(amaze).完成句子1他给了儿子一些钱购买学校的课本。He gave his son some money for_the_purchase_of his school books.2她自以为比我们聪明。She fancied_herself_to_be more clever than us.3虽然他比我年轻,但他地位比我高。He
3、is_senior_to_me,_though he is younger.4据报道实验的目的是试验新药。It is reported that the experiment is_designed_to_test the new drug.5中国人民受歧视的日子一去不复返了。Gone_are_the_days when Chinese people were looked down upon.6这座房子的价格是两年前的三倍。The price of this house is three_times_what_it_was two years ago.7他病得很严重,那就是他没参加会议的原因
4、。He was seriously ill, and that_is_why he didnt attend the meeting.阅读理解AThe regular editor (编辑) of the agricultural paper was going off for a holiday, and I took his place.It was an easy job since Ive been in the editorial business for fourteen years.I worked all week with untiring pleasure and wait
5、ed a day to see whether my effort was going to attract any notice.As I went to the office in the morning, a group of men stood outside, watching me with interest, and I heard one or two of them say: “Thats him!” I was naturally pleased.After a while, an old gentleman entered my office and asked me,
6、“Are you the new editor?”I said I was.“Have you ever edited an agricultural paper before?”“No,” I said.“This is my first try.”“Id like to read you this: Turnips (大头菜) should never be pulled; it injures them. It is much better to send a boy up and let him shake the tree.”“Now, what do you think of th
7、at?”“I think it is good.Every year millions and millions of turnips are damaged by being pulled.If they had sent a boy up to shake the tree .”“Shake your grandmother!Turnips dont grow on trees!”“Oh, they dont?Well, who said they did?The language was intended to be figurative (比喻的)”Then this old pers
8、on tore his paper into pieces, and went out.Pretty soon after this, the editor came in, looking sad and confused.He said, “What put it into your head that you could edit a paper of this nature?You talk of the moulting (换羽毛) season for cows; and you say that clams (蛤蜊) will lie quiet if music is play
9、ed to them.Nonsense!Clams always lie quiet and they care nothing whatever about music.Ah, heavens and earth, friend!Why didnt you tell me you didnt know anything about agriculture?”语篇解读:本文是记叙文。文章主要介绍了作者接下一份农业报代理编辑的工作并编出一份让人啼笑皆非的报纸的经历。1How did the author feel at the first sight of the men?AFrightened
10、.BConfused.CAngry. DHappy.解析:选D细节理解题。根据第二段末句“I was naturally pleased.”可知,作者看到很多人站在自己的办公室门外,理所当然地认为自己编辑的农业报大获成功,感到非常高兴。2What can we infer about the author?AHe was full of creative ideas.BHe was a newcomer to the editing business.CHe had no experience in editing agricultural papers.DHe couldnt tell th
11、e difference between certain plants.解析:选C细节理解题。根据文中作者和老先生的对话“Have you ever edited an agricultural paper before?No, I said.This is my first try.”可知,作者对于编辑农业报毫无经验。3Why did the old gentleman read the article to the author?ATo ask for the authors opinion.BTo point out the authors mistake.CTo find out if
12、 it was written by the author.DTo discuss the use of language with the author.解析:选B推理判断题。根据老先生在撕碎报纸前说的“Shake your grandmother!Turnips dont grow on trees!”可知,老先生给作者读那篇文章是想指出作者的错误。4What was the editors reaction to the author?AHe expressed thanks to the author.BHe was strongly dissatisfied with the aut
13、hor.CHe praised the author for his humorous language.DHe asked the author to improve his agricultural knowledge.解析:选B推理判断题。根据农业报编辑在最后一段一一指出作者的荒唐之处(牛换羽毛的季节、给蛤蜊奏乐就可以使它规规矩矩待着不动)并认为作者对农业一窍不通可知,他对作者非常不满意。BInternet dating has become one of the biggest and most successful business ventures on the Internet.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436834.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
