2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 2 课时跟踪检测(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 课时跟踪检测三 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 译林版 高中英语 必修 四培优新 方案 练习 UNIT 课时
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(三) Grammar & Writing.单句语法填空1I hear youve got a set of valuable Australian coins.May I have a look?Of course.2It is important to know about the cultural differences that may cause problems.3Is John coming by train?He should, but he may not. He likes driving his car.4“Attention, please. Whoever
2、 can answer one of my questions shall receive a prize,” the teacher said in class.5You might just as well tell the manufacturer that male customers may not like the design of the furniture.6Boy, which website are you surfing on the Internet now?Oh, Mum . Must I tell you everything I do?7Why are you
3、figuring out these figures by hand?Oh, my computer has crashed. It wont work.8Its really strange that they should have left without saying goodbye to us.完成句子1Even though Id hurt my leg, I was_able_to_swim_back (能够游回) to the river bank.2Why didnt he go to the airport to pick you up?Oh, he didnt_need_
4、to (不用去), for the airport had a bus to send us back to the centre of the city.3My grandma is well over eighty, but she_can_read_without_glasses (她看书仍不需要眼镜)4When Harry was at college, he would_go_to_the_reading_room (总是会去阅览室) after supper every day.5Who told you my email address?I dont remember clear
5、ly. It_may_have_been (可能是) Karen.6It is usually warm in my hometown in March, but it_can_be_rather_cold (天气会相当冷) sometimes.7Now that you have made thorough preparations, there_shouldnt_be_any_difficulty (应该不会有困难) in passing the road test.阅读理解AFor a while, my neighborhood was taken over by an army of
6、 joggers (慢跑者). They were there all the time: early mornings, noons, and evenings. There were little old ladies in gray sweats, young couples in Adidas shoes, middleaged men with red faces. “Come on!” My friend Alex encouraged me to join him as he jogged by my house every evening. “Youll feel great.
7、” Well, I had nothing against feeling great and if Alex could jog every day, anyone could. So I took up jogging seriously and gave it a good two months of my life, and not a day more. Based on my experience, jogging is the most overvalued form of exercise around, and judging from the number of the p
8、eople who left our neighborhood jogging army, Im not alone in my opinion.First of all, jogging is very hard on the body. Your legs and feet take a real pounding running down a road for two or three miles. I developed foot, leg, and back problems. Then I read about a nationally famous jogger who died
9、 of a heart attack while jogging, and I had something else to worry about. Jogging doesnt kill hundreds of people, but if you have any physical weaknesses, jogging will surely bring them out, as they did with me. Secondly, I got no enjoyment out of jogging. Putting one foot in front of the other for
10、 fortyfive minutes isnt my idea of fun. Jogging is also a lonely pastime. Some joggers say,“I love being out there with just my thoughts.” Well, my thoughts began to bore me, and most of them were on how much my legs hurt. And how could I enjoy something that brought me pain? And that wasnt just the
11、 first week; it was practically every day for two months. I never got past the pain level, and pain isnt fun. What a cruel way to do it! So many other exercises, including walking, lead to almost the same results painlessly, so why jog?I dont jog any more, and I dont think I ever will. Im walking tw
12、o miles three times a week at a fast pace, and that feels good. I bicycle to work when the weather is good. Im getting exercise, and Im enjoying it at the same time. I could never say the same for jogging, and Ive found a lot of better ways to stay in shape.语篇解读:不知从何时起,慢跑已经悄然成为一种时尚,然而,并不是每个人都适合做这种运动
13、。两个月的慢跑锻炼让作者深受其害、苦不堪言,由此他永远告别了这种痛苦而又枯燥的运动。1From the first paragraph, we learn that in the writers neighborhood _.Ajogging became very popularBpeople jogged only during the daytimeCAlex organized an army of joggersDjogging provided a chance to get together解析:选A推理判断题。第一段中提到作者所在的街区到处都是形形色色的慢跑者,由此可推断A项正
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436836.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
