优课高中英语人教版BOOK7 UNIT 5 TRAVELLING AB 课件 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优课高中英语人教版BOOK7 UNIT TRAVELLING AB 课件 高中英语 人教版 BOOK7
- 资源描述:
-
1、Welcome Warming upEgypt The PyramidsAmerica The Grand Canyon Japan(Mount Fuji)Britain Cambridge UniversityThe Great Barrier Reef AustraliaKEEP IT UP,XIE LEIChinese student fitting in wellWhat are the advantages and disadvantagesof studying in a foreign country?Advantages DisadvantagesIt is easier to
2、 learn a foreign language.We can learn a lot aboutforeign customs and broaden our horizons.We can have valuable experiences.It is difficult to communicate with others.It is tiring.It costs much money.We must look after ourselves.1.What is Xie Lei in Britain for?How long has she been there?She is in
3、Britian to study at a university.Shes been there for six months.A.Her classmates.B.Her tutors C.Her host family D.Her familyI.Skim the text and answer the questions.2.Which two types of people have helped Xie Lei most since she came to England?3.What is the main idea of the passage?It mainly tells u
4、s Xie Leis study experience in the UK.Task 2 Answer the following questions:1.Was she nervous before going?Why?(para.1)They must complete the preparation year.3.What are some of difficulties she faced when she first came to England?(para.3)Study;get used to a new way of life like using a phone,pay a
5、 bus fare,ask a passerby for directions,understand English in real life2.What do most foreign students have to finish before applying for a degree course?(para.2)Yes,she was nervous.Because she didnt know what to expect.4.Why does Xie Lei have such a decision that she would like to board with a host
6、 family while studying in England?(para.4)A.She feels lonely while staying in a foreign country.B.She is afraid to get used to a new life in a new country.C.She can make good preparations for her courses.D.She can have opportunities to learn more about the new culture and idioms in a new country.7.D
7、id Xie Lei have time for social life in England?How did she manage to strike the balance?(para.6)5.Why was she doing a preparation course first?(para.5)Xie Leis preparation course can help her to get used to academic requirements of a Western university.So she first finished the course.6.What was Xi
8、e Leis tutors opinion on her essay?(para.5)She should acknowledge other people if she wrote what they said.Besides,what other people thought was not the most important.She should give her own opinion and explain it.No.Because she had been so occupied with work.She struck the balance between study an
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436869.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020一年级语文下册课文2语文园地三课件新人教版.ppt
