2019-2020学年外研版高中英语必修四学练测精练:MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修四学练测精练:MODULE UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLDSECT
- 资源描述:
-
1、Module 6Unexplained Mysteries of the Natural WorldSection Grammar.阅读理解AFor centuries,men at sea have told stories about their experiences of seeing sea monsters like sea snakes and big whales.These stories are often considered as folk tales(民间传说)rather than real experiences.However,the large number
2、of sightings and the use of modern technology are changing this attitude,making us wonder if those men were telling real experiences.The following are some of the most wellknown cases about sea monsters living in the oceans.On August 6,1848,in the Atlantic Ocean,seven men reported that they saw a cr
3、eature about 60 feet long.The creatures body was dark brown in color except for its white throat area.The creature was swimming at a speed of 15 miles per hour with its head above the water.In 1961,Mrs.Stoudt and her sister were walking with their children along a strait in Washington, DC.when they
4、saw something like a tree branch in the water.As the object moved closer to them,they saw a creature,which had a snakelike head and 3 humps(峰)They said it looked like some sort of dinosaur.Then it moved even closer to them.Its frightening look made one of Mrs.Stoudts children cry.On December 12,1964
5、,French photographer Robert Serrec was having a holiday in Queensland,Australia.He was out off the coast in small boats with his family and friends.Suddenly,they noticed a creature,about 7580 feet long.They described it as a tadpolelike(像蝌蚪的)creature with a snakelike head.They took pictures of the c
6、reature before it swam off.【语篇解读】数个世纪以来,有许多关于人们看到海怪的故事。这些故事经常被认为是民间传说,但大量的目击和现代科技的应用正在改变这种态度,使我们惊奇于这些故事可能是真的。1What does the underlined word “cases” in Paragraph 2 most probably mean? ABoxes.BExamples.CExplanations.DCreatures.解析:选B词义猜测题。文章第二、三、四段给出了三个目击实例,故cases意为“实例”。2Which of the following statemen
7、ts about the 1848 sea monster is NOT true? AIt was about sixty feet long.BIt kept its head above the water when it swam.CIts whole body was dark brown.DIt was found in the Atlantic Ocean.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“in the Atlantic Ocean,seven men reported that they saw a creature about 60 feet long.The creat
8、ures body was dark brown in color except for its white throat area.The creature was swimming at a speed of 15 miles per hour with its head above the water.”可知C项符合题意。3It can be inferred from the passage that_Athe 1848 sea monster swam faster than the 1961 and the 1964 sea monstersBthe three sea monst
9、ers mentioned in the passage each had a snakelike headCthe 1964 sea monster was longer than the 1848 sea monsterDRobert Serrec went to Australia in order to see a sea monster解析:选C细节理解题。根据第二段中的“about 60 feet long”和第四段中的“about 7580 feet long”可知,1964年目击的海怪比1848年的海怪更长,所以C项正确。4The writers purpose of writ
10、ing the passage is_Ato show people the danger of traveling by seaBto tell us that sea monster stories might be trueCto explain why people are afraid of sea monstersDto tell people where they can find sea monsters解析:选B细节理解题。根据文章第一段中的“the large number of sightings and the use of modern technology are
11、changing this attitude,making us wonder if those men were telling real experiences”可知,作者写这篇文章的目的是告诉读者那些关于海怪的故事可能是真的,故B项正确。BUnlike modern animal scientists,dinosaur scientists cannot sit on a hillside and use telescopes to watch dinosaurs in order to know how they lived and whether they were good par
12、ents.Instead,they have to search hard for information from dinosaurs fossils(恐龙化石)because dinosaurs died out millions of years ago.Its very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be got from the same fossils.Many fossils of the same kind of dinosaurs have be
13、en dug out from one place.They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck(陷入)all at once,or they might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries.Thus we can say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437096.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文课件-11.听鱼说话_鄂教版 (共32张PPT).ppt
