2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE 1 LIFE IN THE FUTURE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE LIFE IN THE FUTURE SECTION WORD版含答案 2020 年外研版 高
- 资源描述:
-
1、Module 1Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1At 7 oclock this evening we will be celebrating(celebrate) Toms birthday.2(2019吉林一中期末)Many scientists make predictions that there will be(be) more natural disasters.3I will be flying(fly) from Miami to New York to meet the other members of the group at th
2、is time tomorrow.4When you arrive at 9 tomorrow, your brother will be meeting(meet) you at the station.5Our manager is leaving(leave) for Shanghai in a few days and he has asked me to find out when the earliest plane takes off next Wednesday.6Mr.Smith will not be able to attend the meeting tonight b
3、ecause he will be giving(give) a report.7Look! The light is still on at noon.Sorry.I will turn(turn) it off.8By the middle of this century, more people will be living(live) in the city than in the country.9The train leaves(leave) at seven.Lets hurry.10He describes what houses will look(look) like in
4、 thirty years.阅读理解ALife will probably be very different in 2050.First of all, it seems that TV channels will have disappeared by 2050.Instead, people will choose a programme from a “menu” and a computer will send the programme directly to the television.Today, we can use the World Wide Web to read n
5、ewspaper stories and see pictures on a computer thousands of kilometers away.By 2050, music, films, programmes, newspapers and books will come to us in this way.In many places, agriculture is developing quickly and people are growing fruit and vegetables for export.This uses a lot of water.Therefore
6、, there could be serious shortages.Some scientists predict that water could be the cause of war if we dont save now.In the future, cars will run on new, clean fuels and they will go very fast.Cars will have computers to control the speed of them and there wont be any accidents.Today, many cars have
7、computers that tell drivers exactly where they are.By 2050, the computer will control the car and drive it to your destination.Also, by 2050, space planes will fly people from Los Angeles to Tokyo in just two hours.Some big companies now prefer to use robots that do not ask for pay rises or go on st
8、rike, and work 24 hours a day.By 2050, we will see robots everywherein factories, schools, offices, hospitals, shops and homes.By 2050, we will be able to help blind and deaf people see again and hear again.Nowadays, scientists have discovered how to control genes and have already produced clones of
9、 animals.By 2050, scientists will be able to produce clones of people and decide how they look, how they behave and how much intelligence they have.Scientists will be able to do these things, but should they?【解题导语】本文主要介绍了到2050年,高科技在信息来源、农业、汽车、太空飞机、机器人及克隆方面带给人们的影响。1By 2050, people will get informatio
10、n mainly by _.Awatching TVBreading newspapersClistening to the radioDturning to a website解析:选D细节理解题。根据第一段末句“By 2050, music, films, programmes, newspapers and books will come to us in this way.”可知,到了2050年, 人们了解信息的方式将会主要依靠网络。2From the second paragraph, we learn that _.Athe need for water in the future
11、 will increase a lotBfuture wars will lead to an increasing need for waterCthere can be no agriculture without enough waterDthe population will decrease for lack of water解析:选A推理判断题。根据第二段中的“In many places, agriculture is developing quickly and people are growing fruit and vegetables for export.This u
12、ses a lot of water.”可知,农业发展迅速, 因而会增加用水量, 所以答案为A项。3Which of the following is NOT a reality at the present time?AScientists have found out how to control genes.BCars have computers which tell drivers their positions.CPeople can learn about what has happened anywhere on the Internet.DRobots have comple
13、tely replaced humans in some factories.解析:选D推理判断题。根据第四段中的“Some big companies now prefer to use robots that do not ask for pay rises or go on strike, and work 24 hours a day.”可知,虽然有些大公司喜欢使用机器人代替人工作, 但并不意味着机器人已经完全代替人类。而文中也说大规模广泛使用机器人要到2050年, 故D项表述不是事实。4What will play the biggest part in the quality of
14、 future life?AMedicine.BTechnology.CEducation.DAgriculture.解析:选B推理判断题。根据第一、三、四、五段中提到的网络、车速的提高、未来的太空飞机、机器人以及克隆,可以判断,人们生活质量的提高是基于科技的发展。BA funny thing happened on the way to the communications revolution: we stopped talking to one another.I was walking in the park with a friend recently, and his cell p
15、hone rang, interrupting our conversation. There we were, walking and talking on a beautiful sunny day and.I became invisible, absent from the conversation.The telephone used to connect you to the absent. Now it makes people sitting next to you feel absent.Why is it that the more connected we get, th
16、e more disconnected I feel? Every advance in communications technology is a tragedy to the closeness of human interaction.With email and instant messaging over the Internet, we can now communicate without seeing or talking to one another. With voice mail, you can conduct entire conversations without
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439334.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
