2019春高中英语人教版选修8练习:单元质量评估(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019春高中英语人教版选修8练习:单元质量评估三 WORD版含解析 2019 高中英语 人教版 选修 练习 单元 质量 评估 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元质量评估(三)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ATen years ago I used to be very fit.I rode a bike to work and I got a lot of exercise at weekends.I used to play tennis a lot and go for long walks.In those days I didnt earn very much.I had a job in
2、 an office.It wasnt a very good job but I had a lot of time to do the things I enjoyed.Then,about eight years ago,I got a much better job.The pay was better,but the hours were a lot longer.I bought a car and drove to work every day.I began to take people out to lunch.And I began to put on weight,too
3、.I stopped playing tennis and going for long walks at weekends because I just didnt have any time for things like those any more.Theres a lot of stress in my job.Perhaps thats why I started drinking more than I used to.For example,I used to have only half a glass of whisky when I got home,but then I
4、 started filling my glass to the top,and instead of having one glass,I would have several.I started smoking a lot,too.I never used to smoke at all.Two months ago I had a heart attack.At first I just couldnt believe it.Luckily it wasnt very serious.The doctor advised me to stop smoking and to eat les
5、s.He also advised me to work less and get more exercise.But I just havent any time!My job takes everything out of me!Sometimes I wonder if I should get another job.Perhaps I could do something as I used to.But if I do that,I wont earn as much.I have a family to support.I have to think of them,too.I
6、just dont know what I should do.What do you think?语篇解读本文通过讲述前后不同的工作给作者的健康带来了不同的影响的情况,告诉我们要更加关注自己的健康状态,保持身体健康。1According to the passage,when the author got the better job,which of the following is NOT true?AHe got higher pay.BHis working hours werent long.CHe found it very stressful.DHe had little fr
7、ee time at weekends.解析:细节理解题。由第二段中的“but the hours were a lot longer”可知,作者换了一份好工作后,工作时间比以前长了很多。答案:B2After the author had a heart attack,the doctor advised him_Anot to work any longerBto take a long vacation abroadCto stop smoking and take exerciseDnot to eat out any more解析:细节理解题。由倒数第二段中的“The doctor a
8、dvised me to stop smoking and to eat less.He also advised me to work less and get more exercise.”可知,“戒烟”和“做运动”是医生向作者提出的建议。答案:C3What can we learn about the author?AThe author is not sure what he should do now.BThe author has taken the doctors advice already.CThe author has got another new job.DThe au
9、thor feels much better now.解析:推理判断题。由最后一段,特别是其中的“I just dont know what I should do.”可知,作者现在无所适从,不知道该怎么办。答案:ABDo you have imagination? Do you like to solve problems? Can you? If so, you could be the next great inventor.“But Im just a kid”, you might be!Dont worry about a little thing like age.For exa
10、mple, one famous inventorBenjamin Franklingot his start when he was only 12.At that young age, he created paddles for his hands to help him swim faster.Finally his creation led to what we know is called flippers!So you dont have to be adult to be an inventor.One thing you do need, though, is somethi
11、ng that kids have plenty of: curiosity and imagination.Kids are known for looking at things in new and unique ways.So what should you do if you have what is a great idea for an invention? Talk to a friend or family member about it.Get input from others about your idea.Then ask them to help you creat
12、e a working modelcalled a prototype(原型) of your idea.Once you have a prototype, you can test it.Sometimes your idea turns out to be not as great as you thought.At other times, though, you realize it is a good idea and your prototype can help you figure out how to make it even better.If your idea is
13、really a good one, an adult can help you contact companies that might be interested in it.You will also want an adults help to get a patent for your idea, so that it is protected and cant be stolen by someone else.If you need some inspiration, consider these kids and their inventions:Jeanie Low inve
14、nted the Kiddie Stool when she was just 11.Its a folding stool that fits under the kitchen sink.Kids can unfold it and use it to reach the sink all by themselves.At the age of 15, Louis Braille invented the system named after him that allows the blind to read.Chelsea Lanmon received a patent when sh
15、e was just 8 for the “pocket diaper(尿布)”, a new type of diaper that includes a pocket for holding baby wipes and powder.语篇解读只要你有想象力,喜欢解决问题,孩子,你就可能成为下一位发明家。4By saying “But Im just a kid”, you probably mean you_Aare too young to achieve anything Bcan do anything though you are youngCare old enough to
16、become an inventor Dhave to learn knowledge from other people解析:细节理解题。 由第一段中“Dont worry about a little thing like age.”可知,你这么说是想表明你太小,还不能取得任何成就。答案:A5Kids are most likely to be inventors probably because they_Awould like to make friends with othersBusually work hard at their lessons at schoolClike pl
17、aying all kinds of toys at homeDthink about things in quite different ways解析:细节理解题。 由第二段最后一句“Kids are known for looking at things in new and unique ways.”可知,他们看待问题和思考问题的方式不同。答案:D6Who invented something that helps the blind to read?AJeannie Low.BBenjamin Franklin.CChelsea Lanmon. DLouis Braille.解析:细节
18、理解题。 由文章倒数第二段“At the age of 15, Louis Braille invented the system named after him that allows the blind to read.”可知答案。答案:D7Which of the following can be the main idea of this passage?AKids have curiosity and imagination.BThere are some world famous inventors.CKids are exactly like adults in a way.DI
19、t is possible for kids to be inventors.解析:主旨大意题。 本文通过举例说明了孩子成为发明家的可能性。答案:DCDear John,My name is Amber and I want to share my story with you because what youve shared about life and positive energy has changed my life.This past year has been one of the hardest for me.I felt I was stuck in a position
20、that had nothing to do with what I wanted to do with my life.In January, after two years of being together, my boyfriend left me.I read your blog every morning as I drink my coffee at work, but it wasnt until this March that I told myself“no more negativity”as you taught readers in your blog.Since t
21、hen Ive got into new habits at work to keep my energy positive.When people walk in the front door, Im the first face they see, so I smile big when I say “good morning” to them, especially on Mondays.Instead of waiting for someone to ask me for help, I offer it with an open mind.The CEO noticed my ch
22、ange and offered me the executive assistant position that I wanted.One of the biggest things Ive taken to heart from your blog is changing my opinions on my job.Yes, it was not an important position, but when I was passionate about it, I could make my life fulfilling.All in all, I have to thank you
23、somehow for having the passion to help others because it truly is inspiring to me.So thank you so much, John.My life has changed because your words pointed me in the right direction.Take care!Sincerely,Amber语篇解读本文是Amber写给John的一封信,感谢他在博客中所写的那些鼓励的话给她带来的积极影响,以此告诉我们积极的人生态度是可以给我们带来回报的。8Amber wrote the le
24、tter mainly to_Aintroduce herself to JohnBtalk about her bad yearCask for some advice Dexpress her thanks解析:细节理解题。根据文章最后一段“All in all,I have to thank you somehow for having the passion to help others because it truly is inspiring to me.So thank you so much,John.”可知Amber写这封信给John正是为了感谢他的博客给她带来的巨大帮助。故
25、D正确。答案:D9We can infer from the passage that Amber_Adidnt like her boyfriendBspent a lot of time onlineCwasnt satisfied with her jobDreceived very good education解析:推理判断题。根据第一段第三句“I felt I was stuck in a position that had nothing to do with what I wanted to do with my life.”可知过去这段时间里我一直在做一份和我喜欢的事情无关的工
26、作。这说明我对工作不满意。故C正确。答案:C10What is implied about John in the letter?AHe is a very famous writer.BHe used to live a very negative life.CHe doesnt like sharing his life stories.DHe likes helping others through writing positive blogs.解析:推理判断题。根据文章第二段“I read your blog every morning as I drink my coffee at
27、work, but it wasnt until this March that I told myselfno more negativity as you taught readers in your blog.”可知John在博客里让读者不再消极对待事物了,可知选D项。答案:D11What does Ambers change tell us?APractice makes perfect.BBad luck doesnt exist long.CA positive attitude is rewarding.DA friend in need is a friend indeed.解
28、析:推理判断题。根据文章第三、四段“The CEO noticed my change and offered me the executive assistant position that I wanted.”和“Yes,it was not an important position,but when I was passionate about it,I could make my life fulfilling.”可知正是因为改变了态度,所以我的生活有了很大的改变,我也获得了自己想要的工作。也就是说积极的态度是可以给我们的生活带来回报的。故C正确。答案:C DHow fit are
29、your teeth? Are you lazy about brushing them? Never fear: An inventor is on the case.An electric toothbrush senses how long and how well you brush, and it lets you track your performance on your phone.The Kolibree toothbrush was exhibited at the International Consumer Electronics Show in Las Vegas t
30、his week.It senses how it is moved and can send the information to an Android phone or iPhone via a Bluetooth wireless connection.The toothbrush will be able to teach you to brush right(dont forget the insides of the teeth)and make sure youre brushing long enough.“Its kind of like having a dentist a
31、ctually watch your brushing on a daytoday basis,” says Thomas Serval, the French inventor.The toothbrush will also be able to talk to other applications on your phone, so developers could, for instance, create a game controlled by your toothbrush.You could score points for beating monsters among you
32、r teeth.“We try to make it smart but also fun,” Serval says.Serval says he was inspired by his experience as a father.He would come home from work and ask his kids if they had brushed their teeth.They said “yes”,but Serval would find their toothbrush heads dry.He decided he needed a brush that reall
33、y told him how well his children brushed.The company says the Kolibree will go on sale this summer, from$99 to$199,depending on features.The US.is the first target market.Serval says that one day, itll be possible to replace the brush on the handle with a brushing unit that also has a camera.The cam
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
