2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题4 必修三 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题4 必修三 UNIT FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题 部分
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AIn the tiny village of Angelica,New York,the post office is more than a place to get mail or send packages.There youll find the heart of this lovely community.Its where villagers meet and greet friends.When Angelicas post office was threatened with being closed in the 1980s,a villager,Pat,came
2、 up with a plan to save it.“At Christmas time I would hear on the news about towns named Snow or Bethlehem having celebrations,”says Pat.“Why couldnt we do the same thing with Angelica?”Pat,who is an artist,created a postal cancellation(邮戳)design featuring an Angelica angel.She drew her angels in a
3、traditional fashion and submitted her suggestion to the US.Postal Service.Once approved,the drawing was carved into a stamp cancellation that could be used for one day only.The postmistress(女邮局局长) then had another idea to make the day even more specialcalling the post office Angel Station.The large
4、increase in mail amount saved Angelicas post office from being closed and keeps the doors open today.Now its tradition that on the first Friday in December,people come to Angelica to mail their Christmas cards.Each year the amount of mail going through the Angelica Post Office increases during late
5、November and early December.Stamp collectors from around the world have accepted the Angel Station cancellation,some sending mail from as far away as France.Because the stamp is destroyed each season,Pat draws a new angel that conveys seasons greetings from Angel Station every year.Post offices may
6、close in other parts of the country,but this tiny one continues.语篇解读纽约的一个小村庄Angelica的邮局即将被迫关闭,艺术家Pat提出新的想法,女邮局局长也给邮局更换了名字,从而使邮局正常运营下去。1What did Pat do to save the post office?AShe invented a new cancellation.BShe hosted Christmas celebrations.CShe gave the office a better name.DShe designed a specia
7、l set of stamps.解析:细节理解题。根据文章第三段第一句“Pat,who is an artist,created a postal cancellation(邮戳)design featuring an Angelica angel.”可知,Pat创造了一个邮戳,邮戳上是一个Angelica天使,故选A。答案:A2Which of the following can best describe Pat?ACurious and friendly.BStubborn and determined.CCreative and warmhearted.DHumorous and in
8、telligent.解析:推理判断题。通读文章可知,Pat为了Angelica的邮局不被关闭,创造一个新的邮戳来帮助邮局增加邮件数量,由此可知她是一个热心且具有创造性的人。答案:C3What can we learn about Angelicas post office from the passage?AIt was completely closed in the 1980s.BIt is also the center of local social life.CIts name has been changed many times.DIts stamps remain the sa
9、me each season.解析:推理判断题。根据第一段最后一句“Its where villagers meet and greet friends.”可知,Angelica的邮局是村民会见朋友的地方,这说明Angelica的邮局是当地社交活动的中心,所以B项正确。答案:BBHelsinki is offering young people the chance to rent a cheap apartment in an old peoples home, if they agree to spend time socializing with the elderly resident
10、s.The city council is seeking applications from renters under the age of 25 who will commit to spending between three and five hours each week with their older neighbours, at a care home in the eastern Laajasalo district.In exchange,theyll get a studio flat measuring 23 square meters with a private
11、kitchen,bathroom and balcony for 250 euros per month.Currently only three flats are available,but the scheme is part of a wider effort to deal with a lack of accommodation for young people in the capital.Ordinarily a studio costs about 600 euros a month,depending on the area,one local university adv
12、ises.Those who apply dont need any specific care experience.“There are staff to look after the elderly,”project manager Miki Mielonen tells Yle.“We are looking for young people who maybe have a different perspective on everyday life,who will bring variety and recreation to the elderly residents.”Mor
13、e than 60 people have applied for the spaces in less than a week,and the idea has also been widely recognized by Finns on social media.“Great project, hopefully it will spread to other areas,”writes one person on Facebook,while another applauds the scheme for bringing different generations together.
14、But some wish it were open to more people,with one user saying:“Its a shame the flats are so small.It would have been nice if the elderly had a small family with children or a single parent as their neighbour.”And one person has a different opinion about the cutoff age,writing:“Shame Im too old for
15、thisI would have surely applied.”语篇解读本文为一篇新闻报道。在芬兰赫尔辛基市,愿意在养老院陪伴老年人的年轻人可以很便宜地租到养老院的公寓楼。4One can probably get the cheap apartment if he .Areaches the age of 25Bhas financial problemsCpromises to accompany the elderlyDagrees to share it解析:细节理解题。根据第二段中“.who will commit to spending between three and fiv
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439538.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
