2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT 4 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 新
- 资源描述:
-
1、.阅读理解We all agree, surelymemorizing poetry is a good thing, and children ought to do it. But people do object. At least, they object to the idea that children should be forced to learn poetry. They tend to be people like Michael Rosen. Rosen has more practical objections to children having to learn
2、poetry by the governments order. Actually, Rosen is all for learning poetry, “when it feels right”, which is, he says, “one of those vague phrases much hated by people in authority and yet it is at the heart of good teaching”Hes onto something about the timing, but that doesnt mean policymakers are
3、wrong to insist on pupils learning poetry. The problem is that some influential educationists have come to see learning by heart as a waste of time when tomorrows adults will want skills more than information.Lets come to the most important objectorschildren. Their objection tends to come in the lea
4、st offensive form. It comes in the question: “Why are we doing this?” Its a worthwhile inquiry. I teach at Sherborne School, where boys do learn poetry; and luckily theres time in our lessons to answer that question.Heres one of the answers I give. Therell be one time when your good friend is going
5、to introduce you to someone with whom he wants to spend the rest of his life. Therell be a ceremony to honour this union, and words will be very important. Youre likely to be the one who has to stand up and say, “Let me not to the marriage of true minds/Admit impediment.” And when you do that, youre
6、 going to be speaking for everyone in the room. Now, everybody breathes sigh of relief.Learning poetry and reciting poetry forces us to think of it in this public way. However mysterious and intimate poetry seems, we need to remember its something we also share, and offer each other. So take some, a
7、nd pass it on.这是一篇议论文。文章介绍了人们对孩子是否应该被要求背诵古诗词的不同观点。1What does the underlined word “it” in the first paragraph refer to?AThe right timing.BThe poetry with vague phrases.CThe governments order.DThe natural way to learn poetry.解析:词义猜测题。由第一段“when it feels right”和第二段“Hes onto something about the timing”可知
8、,Rosen认为正确的时机是良好教学的核心。故此处it指代正确的时机。答案:A2Which of the following would be favored by some influential educationists?ATo guide children how to recite poetry.BTo instruct children on how to get information.CTo teach students real life skills for the future.DTo force children to obey the government polic
9、y.解析:细节理解题。由第二段“The problem is that some influential educationists have come to see learning by heart as a waste of time when tomorrows adults will want skills more than information.”可知,问题是,一些有影响力的教育家已经开始把背诵看作是浪费时间,因为明天的成年人需要的是技能而不是信息。故选C。答案:C3As for the childrens question, the teacher should _.Acon
10、sider it offensiveBtake it seriouslyCdismiss it as worthlessDdiscuss it after class解析:细节理解题。由第三段可知,孩子的反对意见往往是最不具有攻击性的。“我们为什么要这样做”这是一个值得研究的问题。作者在学校教书,那里的男孩子们学习诗歌,幸运的是,我们的课上有时间回答那个问题。说明老师应认真对待孩子的问题。故选B。答案:B4Whats the writers attitude towards poetry learning?AObjective.BSupportive.CCritical.DDisapprovi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439761.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高中军训开营仪式学生代表发言稿(精选3篇).pdf
