2020版新教材高中英语 课时素养评价十六 Unit 6 Disaster and hope Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新教材高中英语 课时素养评价十六 Unit Disaster and hope Starting out 2020 新教材 高中英语 课时 素养 评价 十六
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十六 Unit 6 Disaster and hope Starting out & Understanding ideas. 单句语法填空1. Many people were surprised by the governments announcement (announce) that there will be a cut in taxes. 2. The later eruptions (erupt)were less violent and caused no significant damage. 3. What is occurring (occur) today
2、 is only a repeat of yesterday. 4. When she asks you to do something, you do it immediately (immediate). 5. It was one of the greatest sea disasters (disaster)in human history. . 选词填空pick up, look through, react to, in the face of, after all1. They are my friends, after all. 2. The students were loo
3、king through a microscope at plant cells. 3. We wondered how he reacted to the news. 4. We should have a broad heart in the face of life. 5. He picked up some English when traveling in America. . 完成句子1. Its possible that we may often fly up into space in future. 今后, 我们有可能经常飞上太空。2. Now that youve pas
4、sed the test, you can drive on your own. 既然你通过测试了, 你可以自己开车了。3. Whats more/In addition, I havent done enough practice for them. 而且, 我也没做充分的训练和准备。. 阅读理解AMaggie had never experienced an earthquake before, only prepared for it. As long as she could remember, preparing for an earthquake was routine(常规的)
5、at school. Her family as well had made plans in the event of a natural disaster. Earthquakes are so much more common on the West Coast of the United States. Today Maggie was at home alone. Maggie knew her mom would be driving home on the busy freeway, thinking about preparing supper for Maggies dad.
6、 Maggies dad would arrive at the airport. He was coming home from a two-week business trip. Maggie arrived home from school at the regular time. She was taking some biscuits from the kitchen cupboard, when she felt it. First just a tremor(微震), then the violent shaking. Maggie quickly ran under the l
7、arge, wooden table in the dining room. The sounds of breaking glass and the crashing(坠落) of many things were frightening. But the table remained undamaged, and Maggie hid herself in fear. After what seemed like a century the earthquake appeared to be over. Maggie could hear the sound of water rushin
8、g below her in the basement. The smell of natural gas was present in the air. Maggie knew where the main water valve(阀门) was located. Dad had shown her where it was and how to turn it off. Slowly and carefully she came out from under the table. The once tidy home was now almost unrecognizable. As Ma
9、ggie reached the open basement door she could see the steps were still in good condition. She carefully made her way down into the dark basement. While still on the steps she felt the water rising and rising. Suddenly Maggie felt a lot of pain as a large ceiling beam (天花板梁) hit her head and shoulder
10、. She fell onto some storage boxes. . . 【文章大意】本文是一篇记叙文。叙述了主人公Maggie的第一次遭遇地震的经历。1. What do we know about Maggie and her family? A. They lived in earthquake country. B. They seldom prepared for an earthquake. C. They had experienced an earthquake before. D. They got an earthquake warning that morning.
11、 【解析】选A。推理判断题。由第一段第二句中的. . . preparing for an earthquake was routine at school以及最后两句Her family as well had made plans. . . on the West Coast of the United States可知在学校, 为地震做准备是惯例, 她的家人也制订了应对自然灾害的计划。地震在美国西海岸更为常见。所以Maggie 和她的家人住在地震带国家。2. What was Maggie doing when the earthquake took place? A. She was
12、about to clean her home. B. She was about to enter her home. C. She was looking for something to eat. D. She was preparing supper for her family. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段第二句She was taking some biscuits from the kitchen cupboard可知, Maggie正从厨房的碗橱里拿饼干。所以地震发生时, Maggie正在找吃的东西。3. Why did Maggie go to the baseme
13、nt? A. To close the basement door. B. To find some storage boxes. C. To turn off the main water valve. D. To check where the rising water came from. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段Maggie knew where the main water valve was located. Dad had shown her where it was and how to turn it off可知, Maggie 知道主水阀的位置。爸爸告诉过她它在
14、哪儿, 怎么关掉它。所以Maggie去地下室是为了关闭主水阀。4. Whats the text mainly about? A. Maggies first trip to the West Coast. B. Maggies first earthquake experience. C. How Maggie survived a natural disaster. D. How Maggie prepared for an earthquake. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, 本文主要讲了关于Maggie的第一次遭遇地震的经历。B世纪金榜导学号(2019南通高一检测)On t
15、he day the tornado hit, there was no indication severe weather was on its waythe sky was blue and the sun had been out. The first alert my husband, Jimmy, 67, and I, 65, got came around 9 p. m. , from some scrolling text on the TV Jimmy was watching. He ran upstairs to find me in our third-floor bed
16、room, and we changed the channel from the presidential primary debate I had been watching to our local Pensacola, Florida, station. No sooner had we found coverage of the tornado than it was on top of us. It was the loudest thing I have ever heard. The bones of the house shook, and the power went ou
17、t. Pink insulation flew into the room from a trapdoor to the attic, and the wind began to roar through the house. I didnt know how or if we would make it down the steps. It felt as if there were no floor underneath me as the wind lifted me off my feet. I gripped the banister (栏杆) and tried to move f
18、orward, but this intense pressure held me in place. By the time I reached the closet, the tornado had been over us for about a minute. Jimmy pushed me down to the closet floor, but he couldnt get inside himself because of the wind. I gripped Jimmys arm. My knees and scalp were full of glass, but in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440067.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
