2020版新素养同步人教版高中英语必修四练习:单元检测卷(二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新素养同步人教版高中英语必修四练习:单元检测卷二 WORD版含答案 2020 素养 同步 人教版 高中英语 必修 练习 单元 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、单元检测卷(二)满分:150分时间:120分钟第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Which is the quickest way to the airport?A. By taxi.B. By bus.C. By underground.2Where are the two speakers?A. In a restaurant. B. In a hote
2、l. C. In the street.3What can be concluded about Judy?A. Judy came to the party. B. Judy planned the party. C. Judy hasnt appeared yet.4Who will pay for the dinner?A. The woman. B. The man. C. Both of them.5What is happening outside?A. It is raining slightly. B. It is raining heavily. C. It is shini
3、ng.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6How many bedrooms are there in the flat?A. One. B. Two. C. Four.7What will the woman do after the conversation?A. Shell see the flat hers
4、elf.B. Shell pay for the flat immediately.C. Shell have to look for another flat.听第7段材料,回答第8至10题。8Whats the probable relationship between the two speakers?A. Teacher and student. B. Doctor and patient. C. Husband and wife.9Why does the woman think she is ill?A. She couldnt sleep at night. B. She is
5、tired in the daytime. C. Both A and B.10Whats the woman worried about?A. Her exams. B. Her work. C. Her mother.听第8段材料,回答第11至13题。11What did the man look like when the woman came so late?A. He was calm. B. He was a bit angry.C. He was pitiful.12What day was it when the story took place?A. It was Satur
6、day. B. It was Sunday. C. It was Thursday.13When should the appointment be?A. More than an hour ago. B. Two hours ago. C. Half an hour ago.听第9段材料,回答第14至16题。14What will the girl do during the winter?A. She wont go anywhere for no money.B. She will have to stay at home to study English.C. She will go
7、to Egypt.15What do you suppose the boys sister is?A. She is a passenger on the plane. B. She is a queen. C. She may be a stewardess.16What do you think of the girls feeling?A. She was hurt by the boys words. B. The girl was happy. C. The girl cared nothing.听第10段材料,回答第17至20题。17Where does the speaker
8、give the talk?A. On a bus. B. In a university. C. At Bridgetown Castle.18How old is the Grange?A. 125 years. B. 200 years. C. 325 years.19How many points of interest has the speaker mentioned?A. 2. B. 3. C. 4.20What do we know about Sir Henry?A. He loved his young wife very much.B. He died before th
9、e castle was finished.C. He had the castle built in England.听力材料Text 1W: How can I get to the airport?M: You can go there by underground,by bus or by taxi. The underground is the quickest,but the bus is the cheapest.Text 2W: Front desk. Can I help you?M: Yeah,hi,this is Room 327. Is your dining room
10、 still open?Text 3W: I cant imagine what happened to Judy?M: Neither can I. Im sure she planned to come to the party.Text 4W: Im so happy that you enjoyed the food.M: Actually, youve ordered too much. We cant finish it all.W: Never mind. This dinner is on me.Text 5W: Is it raining outside, Bob?M: Is
11、 it raining? Cant you see that Im almost wet to the skin?Text 6M: Hello.W: Im calling to ask if you still have the flat.M: Yes, we have.W: Thats a twobedroom flat?M: Thats right. It has two bedrooms, a kitchen, a living room and the living room can also act as a dining room.W: How much for a month?M
12、: Its 450 dollars a month.W: Does that include the heat and electricity?M: No. You have to pay for them yourself.W: I see. I hope thats the flat I want and Ill come to see the house myself.Text 7M: Now whats the matter with you?W: I felt very ill.M: Im sorry to hear that. Why do you think so?W: I fe
13、lt tired in the daytime and clearheaded at night. And I have no desire to eat, even if the food is delicious.M: Are you worried about anything?W: Yes, Im very worried about the coming exams. If I fail, I cant win the scholarship.M: I see. Theres nothing seriously wrong with you. What you should do i
14、s not think too much and do more exercise.W: Should I take some medicine?M: Yes,Ill give you some medicine to help you sleep.Text 8W: Im terribly sorry I am late.M: Oh, thats all right. It doesnt really matter, does it? I havent got anything better to do, have I?W: Just let me explain,will you?M: I
15、have only been waiting for over an hour. Thats all.W: Yes. I know and I would have.M: After all,my time isnt really that important, is it?W: Please dont be like that. Just let me explain. I. I tried to get here in time but just after I left home, the car broke down.M: The car broke down?W: Yes and.
16、well. luckily. there was a garage near me. And. and it took them a while to repair it.M: Which garage?W: The one near my flat, you know. Lewis Brothers. Well, lets have something to eat. What about some.?M: I know the garage very well!W: Yes. Lets see now. Yes. I think Ill have some.M: A pity. Its S
17、unday. The garage is closed on Sunday!Text 9M: How time flies! The winter holidays are coming next week.W: Yes,do you have any plans?M: Certainly. I want to go to Egypt. What about you?W: Im afraid I can go nowhere. I failed my English exam. You know my parents are so strict with me.M: Bad luck!W: I
18、 say, is Egypt an African country? Is it far?M: Yes, its in Africa and quite far. But its not only the Pyramids that I want to see but the Aswan Dam.W: You want to see the Aswan Dam?M: Of course. Ill go there by boat on the Nile.W: Thatll be wonderful and interesting. How will you get there?M: By ai
19、rby flight No. CA808. My sister works on it. And then Ill be treated as a king!W: Dont be so proud. Ill be off now. I wish you a good trip.M: Oh,sorry. I didnt mean that. I dont want to hurt you.Text 10Good morning, ladies and gentlemen, and welcome to our tour. Now were on the way to some points of
20、 historical interest in the city. If you look out of the window on your right, youll see the Grange, one of the oldest buildings in the city. It was built 200 years ago, and still has most of the old furniture. Perhaps the most interesting thing is that every Saturday afternoon, you can come and wat
21、ch them bake bread the way it was done 200 years ago. On your left is a university building. This university building is just 125 years old. Well be stopping in a quarter of an hour at Bridgetown Castle. It was built by Sir Henry Pellat for his young wife. He brought almost all of the building mater
22、ials from England. Notice the beautiful glass windows. Unfortunately, Sir Henrys young wife became ill and died before the castle was completed. Sir Henry became so unhappy that he left the castle and returned to England. No family members have ever lived there.答案:15CBCAB610BABCA1115BBABC1620AABBA第二
23、部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe OrchardI had a very nice meal at the Orchard restaurant. The food was lovely and the service was quite good. We chose to eat in the garden which was full of beautiful flowers and very relaxing. The only disappointment was
24、 the dessert the apple pie was far too sweet and it was cold too. Apart from that it was an enjoyable evening. As for the price what a bargain, excellent value for money!Park InnThe best thing about Park Inn was the service it was excellent. There was a warm welcome when we arrived and the waiters w
25、ere very helpful all evening. However, the food wasnt as good. The menu looked interesting but the meals were rather tasteless. Its not a cheap restaurant and I wasnt happy to pay so much for boring food.Richards PlaceWhen we entered the restaurant, we were surprised by the lovely interior (内部的) des
26、ign of it. So stylish, so modern! This is one of the most popular restaurants in town and its very easy to see why. The food was great and excellent value for money but it was ruined by very, very poor service!The RiversideIt was lovely sitting outside and looking over the river. There were lots of
27、little lanterns (灯笼) and colored lights everywhere and it all looked very pretty. The food was good, nothing very special but quite tasty. The service was OK; we didnt have to wait too long for our food but the waiter never looked very happy! Its quite an expensive place but with the view I think it
28、s quite good value for money.【语篇解读】本文是应用文。文章为四家餐厅的顾客餐后评论。21In which restaurant can customers eat in the garden?APark Inn. BThe OrchardCThe Riverside. DRichards Place.答案与解析:B细节理解题。由The Orchard部分中的“We chose to eat in the garden which was full of beautiful flowers and very relaxing.”可知,在这家餐厅,顾客可选择在花园用餐
29、。22What makes the customers of Park Inn most satisfied?A. The food. B. The price.C. The service. DThe environment.答案与解析:C细节理解题。由Park Inn部分中的“The best thing about Park Inn was the service”可知,这家餐厅最好的方面是服务。23In Richards Place, customers can _.Areceive good serviceB. enjoy its modern designC. listen to
30、wonderful musicD. enjoy the beauty of a river答案与解析:B细节理解题。由Richards Place部分中的“we were surprised by the lovely interior design of it. So stylish, so modern”可知,这家餐厅内部装饰很好,顾客用餐时可欣赏其现代、时尚的装潢。BA man who spent nine months sleeping on the streets has turned his life around and now delivers two tonnes of fo
31、od to homeless people every week.Mark Harvey has set up City Harvest and collects unused food from restaurants and supermarkets that is then given to those in need.The life as a business owner is a world away from Marks_previous_(之前的)_life,_which saw his marriage break down after losing his job as a
32、 successful cameraman. The 51yearold soon found himself homeless and was forced to sleep on the streets for nine months in 2006.Mark soon realised he didnt have the strength to spend another cold night sleeping in the open and he knew it was time to get help and rebuild his life.Soon after being hel
33、ped into a hostel he was introduced to a man who ran a soup kitchen that collected food to make meals for the homeless. Mark is a good driver so he helped collect wasted food and redistribute (重新分配) it to the soup kitchen.When the service came to a stop 8 years later, Mark had built up the contacts
34、he needed to run his own business. He said:“I was hiring a van and doing my own redistribution. I would ask some of the charities I dropped off at to make a small donation (捐款) as well to cover some of the costs.”Slowly, Marks Actonbased charity has grown from strength to strength and he now has a b
35、oard of directors and a team of 21 volunteers. The team collect food from Nandos, Morrisons, Marks & Spencer, and even Gourmet Burger Kitchen, and then redistribute it to the Salvation Army, St Mungos, Ealing Soup Kitchen and many more charities, covering almost the whole of London.Now City Harvest
36、is on a moneyraising drive so they can employ another driver, and get food delivered to even more people.【语篇解读】本文是记叙文。一个曾露宿街头的人凭着机遇和努力成为一位成功的慈善商人,为无家可归的人提供食物。24What was “Marks previous life”like?ASuccessful. BPeaceful.CBusy. DHard.答案与解析:D推理判断题。由第三段可知,Mark在从商之前,经历了婚姻破裂、失业并无家可归露宿街头数月。因此,他的那段日子是艰辛的。25W
37、hen did Mark start his own business?AIn 2006. BIn 2008.CIn 2014. DIn 2015.答案与解析:C细节理解题。由第三段中的“The 51yearold soon found himself homeless. in 2006”和第四段、第五段以及第六段中的“When the service came to a stop 8 years later, . run his own business”可知,2006年时,露宿街头的Mark经人救助来到一个施食处帮忙。8年后,该处停止服务,Mark便开始创建自己的生意。26Whats th
38、e main work of City Harvest?ARaising money for charities.BDelivering food for restaurants.CCollecting wasted food and giving it to charities.DMaking meals for the homeless with wasted food.答案与解析:C细节理解题。由第二段和倒数第二段可知,Mark创建的慈善组织City Harvest从多家饭店、超市等收集不用的食物,将其送至多家施食处或其他慈善机构,为需要的人们提供食物。27What will City
39、Harvest probably do in the near future?AForm a board of directors.BIncrease the number of its members.CBuild up contacts with more large restaurants.DEnlarge its service area to cover the whole of London.答案与解析:B细节理解题。由最后一段可知,City Harvest目前正在筹集资金用来雇佣司机,把食物送给更多需要的人。CAs hard as you and your loved ones
40、try to pick out the perfect present, you may need to return something. The sweater will be the wrong size, or the new coffee maker wont match your kitchen.Almost everyone is in the same boat, though, with almost twothirds of shoppers making a return over the holiday season, according to data from th
41、e National Retail Foundation. With numbers like that, a “quick” return or exchange can turn into a big headache for you. Luckily, if you plan correctly, you can be in and out at once.To avoid long lines, beat the crowds by arriving right at opening time, typically two hours before noon, says persona
42、l stylist Vanessa Valiente, creator of VStyle. “Most mornings at a store have shorter lines, but the mornings with the shortest lines are on Sundays,” she says. “This is true all through the year and continues to be true during the holidays.”If you cant get out on a Sunday, weekday mornings, especia
43、lly Mondays and Tuesdays, usually have shorter lines too, says Sarah Hollenbeck, a shopping and savings expert. Hitting the shops on a weekday afternoon is also better than heading out after work or on a busy weekend, she says, but notes that the week after Christmas tends to be full of people no ma
44、tter what. Stores offer New Years and afterChristmas sales, and shoppers gather for the things that werent checked off their Christmas lists. So many people avert that week.But for the bestofthebest and the worstoftheworst, there are two days to notice. December 26 tends to be extra busy with people
45、 rushing out to make their Christmas returns immediately, says Valiente. On the other side, shoppers are more likely to stay at home on New Years Day. “If you take it easy on New Years Eve, you can be the only one in the stores doing returns on the first day of the year, ”she says.【语篇解读】本文是一篇议论文。圣诞节
46、后,很多人会想去商场退掉一些收到的圣诞节礼物,可是不是每天都适合去做这件事。28What does the author mean by saying “Almost everyone is in the same boat”?APeople find it hard to do Christmas shopping.BPeople really like the things bought as gifts.CIts common for people to receive wrong gifts.DIts common for people to return Christmas gift
47、s.答案与解析:D推理判断题。根据第二段的“Almost everyone is in the same boat, though, with almost twothirds of shoppers making a return over the holiday season.”可知,作者的意思是:圣诞后很多人想去商场退掉一些他们收到的礼物。29What does the underlined word“avert” in Paragraph 4 mean?AAvoid. BFear.CCelebrate. DSuggest.答案与解析:A词义猜测题。根据第四段的“Stores offer
48、 New Years and afterChristmas sales, and shoppers gather for the things that werent checked off their Christmas lists.”可知,这一周商场一般都会很拥挤,故可知很多人会选择“避开”这一周去商场。30Which of the following statements would Valiente agree with?AAfternoon is the best time to go shopping.BPeople should rest at home on New Years
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440194.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
