2020-2021学年新教材英语人教版(2019)选择性必修第四册素养作业:UNIT 5 LAUNCHING YOUR CAREER USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版2019选择性必修第四册素养作业:UNIT LAUNCHING YOUR CAREERUSING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十五Unit 5Using Language. 单句语法填空1. The accused (accuse) man was judged guilty in spite of his protest of his innocence. 2. Since the start of the survey in 2003 to its conclusion (conclude) in 2016, Ash Center researchers found that Chinese citizen satisfaction has increased to over90 percent wi
2、th the central government. 3. The receptionist (reception) answered my call and made an appointment with the doctor. 4. He expected the students to study hard, make progress every day, and be well-prepared to join the socialist (social) cause. 5. The monument was dedicated (dedicate) to the memory o
3、f the national hero. 6. The president of the Chinese Academy of Sciences encouraged the freshmen and graduate students attending (attend) the opening ceremony to study hard. 7. He edited, proofed and supervised (supervise) these books in production. 8. Western-style fast food chains selling fried (f
4、ry) chicken and burgers have succeeded in China. 9. The development of green technology is one of the top priorities (priority) for Chinas high-tech sector. 10. Only through constant practice can we improve our language proficiency (proficient) quickly. . 完成或翻译句子1. 我想成为一名医生, 保护人们远离这些疾病。I want to be
5、a doctor to protect people from such diseases. 2. 一旦你学会利用失败, 它就会对你的生活做出积极贡献。Failure can make a positive contribution to your life once you learn to make use of it. 3. 她对她的生日礼物感到惊讶。She felt /was amazed at her birthday presents. 4. 你们有没有过这样的情况: 别人控告你的记者, 说他(她)们的报道完全失实? Have you ever had a case where s
6、omeone accused your journalists of getting the wrong end of the stick? 5. 我的英语老师建议买一本英汉词典, 他认为这对我的学习有很大帮助。My English teacher recommended buying an English-Chinese dictionary, which he thought would be of great help to my studies. 6. 现在海伦明白了语言的关键, 她非常渴望学习更多的语言, 并尽可能多地使用它们。Now that Helen understood th
7、e key to language, she was very eager to learn more languages and use them as much as she could. 7. 他想充分利用他的机会。He wished to make the most/best of his opportunity. 8. 抱怨于事无补。他们没办法帮助你。There is no point in complaining. They cant do anything to help you. . 阅读理解AA volunteering or gap year tripSafe, Suppo
8、rted Volunteering and Gap Year Trips for First-Time TravelersA volunteering or gap year trip is a great opportunity to explore other countries, to help make a difference, and to further a future career. Frontier aims to provide an authentic volunteering experience in many of the worlds most spectacu
9、lar countries, while making sure that safety, support and accountability are of primary importance. With more than 20 years experience in running and supporting volunteering projects worldwide, and with dedicated teams of staff in the UK and the USA, we are able to provide peace of mind for voluntee
10、r and their parents, as well as unforgettable experiences. How does Frontier support its volunteers and their families? We take the safety and security of our volunteers extremely seriously. With this in mind, here are just a few of the policies we follow: All field staff trained in health & safety
11、procedures. We offer a 24-hour, 7-day-a-week, emergency phone line. Weekly “Situation Report” emails for Frontier group projects, to keep friends and families of volunteers informed of news and developments on our camps. Before accepting a volunteer onto a placement, we require them to undergo an in
12、terview with one of our travel advisers, to ensure that the volunteer understands the project, and is comfortable with all of the responsibilities required. Travel BuddiesVolunteers often feel more confident (and their parents more reassured) when travelling with someone from their own county and/ o
13、r of their own age. If requested, we will find a placement on which there are volunteers of similar ages and backgrounds. If both parties wish, we can put them in contact with each other so that they can get to know each other before leaving, and even arrange to fly out together. 【文章大意】这是一篇应用文。文章介绍了
14、一家名为Frontier, 为学生提供间隔年旅行的机构, 并详细介绍了这家机构在提供服务的过程中所遵循的一些政策。1. What is special about Frontier? A. It attaches great importance to volunteers safety. B. It has well trained and dedicated staff worldwide. C. It provides volunteering experience in most countries. D. It provides peaceful and unforgettable
15、experiences. 【解析】选A。细节理解题。由第三段中关键句“We take the safety and security of our volunteers extremely seriously. ”可知, Frontier的特别之处是非常注重参与者的安全。故选A。2. If parents want to track their children, they can . A. ask their travel companionsB. make emergency phone callsC. check “Situation Report” emailsD. contact f
16、ield staff or travel advisers【解析】选C。细节理解题。由第三段中第三小点可知, 每周的“Situation Report”会以邮件的形式向参与者的朋友及家人通报营地中的消息和进展情况, 也就是说如果家长想要追踪孩子们的近况, 可以查看“Situation Report”的邮件。故选C。3. What type of writing is this text? A. An announcement. B. An advertisement. C. An exhibition guide. D. A travel brochure. 【解析】选B。推理判断题。由第二段
17、中关键句“Frontier aims to provide an authentic volunteering experience in many of the worlds most spectacular countries”可知, Frontier目的是为参与者提供在世界上许多最壮丽的国家旅行的经历, 可以推断出本文主要是吸引学生来参加Frontier所提供的服务项目, 因此应是一篇广告。故选B。BWhen I was three, my parents took me to have an operation in India, which stopped my eyesight f
18、rom deteriorating(恶化). Several years later we moved to Pakistan, where I received 12 operations within one year and went completely blind. Later, I realized that the doctors used me as an experiment. I met my husband when he came over from India to study. I wanted to go to India to marry him, but it
19、 was almost impossible to emigrate. I made a crazy plan to cross the borders of several countries to get to India. I was arrested in the first country I escaped to. Back in Pakistan, I lost my job and was asked to sign a “never-to-escape” promise. Instead, when I got home, I made a cup of coffee and
20、 decided to make a formal application for emigration. The chance was slim , and people who applied to go to India found it hard to find a job in Pakistan while they were waiting. In the end, my husband managed to smooth the way for my emigration. We got married and had children. But after nine years
21、, he died of brain cancer. I was helpless for a while, and then I learned to face reality optimistically. He taught us happiness came from inside us. Six years ago, I brought home a dog called Moritz from the seeing-eye dog centre. He was short with long ears. No one liked him because of his patheti
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440468.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
