北京密云县2015高考英语9月训练(8)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 北京 密云县 2015 高考 英语 训练 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家北京密云县2015高考英语9月训练(8)及答案完形填空I have always been an independent person, but I have come to know that being independent does not mean refusing help. I may still be1with asking for help, but I try to accept. Furthermore, I will even2help and when my offers are refused, I am3willing to wal
2、k away. And all these changes came from a disaster on an island. Sometimes a persons independence is a4of pride, daring, stubbornness and luck. I used to be too5since I was little. I was once a traveler who never asked for6, choosing instead to struggle with maps and signs until I found my way. Then
3、 one day on the island of Koh Phangan, in Thailand, everything7. I was swimming in the ocean with Sean, my fiance(未婚夫), when he was8by a box jellyfish(箱型水母). He9within three minutes, 25 years old. Yet when onlookers and travelers asked if I wanted10, stubborn pride and force of habit11me accepting.
4、But two young Israeli women stayed. 12my protest(反对), they were with me even when the police tried to cover up the13of Seans death. It was listed as drunk drowning to avoid hurting the14industry. The Israeli women15have walked away. 16, without even telling me, they17their schedule rather than leave
5、 me behind. 18I didnt realize it at the time, I now believe I would not have19the disaster without these great women. Actually, the person who needs help the most is usually the last person to ask for it. I have learned20is better than refusing because it not only helps you walk out of trouble, but
6、also helps you know the real meaning of life. 【文章大意】独立并不意味着要拒绝帮助, 接受帮助比拒绝帮助好, 这是作者通过自己的亲身经历领悟到的道理。1. A. strugglingB. dealingC. confusedD. satisfied【解析】选A。逻辑推理题。struggle with表示“与作斗争”, 根据上下文可知作者还在与是否要寻求帮助作斗争。2. A. offerB. acceptC. seekD. desire【解析】选A。词汇复现题。根据下文的“when my offers”可知, 作者甚至会给别人提供帮助。3. A. o
7、ccasionallyB. frequentlyC. usuallyD. seldom【解析】选D。词语辨析题。当作者给别人提供帮助而被拒绝时, 她很少会心甘情愿地走开。这与下文作者拒绝别人的帮助时, 对方还是留下来陪她的经历有关。occasionally“偶尔”; frequently“经常地”; usually“通常”; seldom“很少”。4. A. rangeB. symbolC. wayD. mix【解析】选D。词语辨析题。有时一个人的独立是骄傲、勇敢、顽强和运气的结合。range“一系列”; symbol“象征”; way“方式”; mix“混合, 结合”。5. A. adven
8、turousB. braveC. independentD. creative【解析】选C。词汇复现题。根据文章第一句以及下文的内容可知, 作者是一个非常独立的人。6. A. moneyB. equipmentC. directionsD. suggestions【解析】选C。逻辑推理题。根据后面的“choosing instead to struggle with maps and signs until I found my way”可知, 作者曾经旅行时从不问路。money“钱”; equipment“装备”; direction“方向”; suggestion“建议”。7. A. ha
9、ppenedB. messedC. changedD. disappeared【解析】选C。逻辑推理题。根据第一段的最后一句可知, 此处表示“一切都变了”, 故选C。8. A. attackedB. caughtC. followedD. impressed【解析】选A。词语辨析题。下文提到作者的未婚夫死了, 此处应指他受到了箱型水母的攻击。attack“攻击”。9. A. sankB. diedC. failedD. recovered【解析】选B。逻辑推理题。根据“25 years old”及下文中的“Seans death”可知, 此处指Sean三分钟之内就死了, 故选B。10. A.
10、companyB. adviceC. comfortD. evidence【解析】选A。词语辨析题。由上文可知, 作者正遭受着未婚夫突然去世的打击, 再结合后面的“two young Israeli women stayed”可知, 周围的人在问作者是否需要陪伴。company“陪伴”。11. A. keptB. preventedC. deniedD. suggested【解析】选B。词语辨析题。作者固执的骄傲和习惯的力量阻止她接受别人提供的帮助。prevent“阻止”。12. A. In spite ofB. In case ofC. In terms ofD. As a result o
11、f【解析】选A。词语辨析题。尽管作者反对, 她们还是留下来陪作者。in spite of“尽管”; in case of“以防万一”; in terms of“就而言”; as a result of“由于”。13. A. proofB. newsC. factD. cause【解析】选D。词语辨析题。根据下一句中的“It was listed as drunk drowning”可知, 警方尽力地掩盖Sean死亡的原因。cause“原因”。14. A. medicineB. entertainmentC. fishingD. tourism【解析】选D。逻辑推理题。Sean因受水母攻击而死亡
12、, 警方掩盖其死因是为了避免影响到当地的旅游业。15. A. couldB. needC. shouldD. must【解析】选A。逻辑推理题。could have done表示“本来能做, 而实际上未做”, 此处指那两位以色列女士本来能够走开的, 但她们还是留下来陪作者。16. A. ThereforeB. OtherwiseC. InsteadD. Besides【解析】选C。词语辨析题。她们反而宁可延误自己的日程安排, 也不扔下作者不管。instead“反而, 却”。17. A. delayedB. madeC. consideredD. threw【解析】选A。前后照应题。delay“
13、延误”, 与语境相符。18. A. WhenB. WhileC. BecauseD. If【解析】选B。逻辑推理题。while表示“尽管”。19. A. survivedB. experiencedC. avoidedD. suffered【解析】选A。词语辨析题。survive在此意为“从困难中挺过来”。20. A. refusingB. acceptingC. givingD. begging【解析】选B。逻辑推理题。根据下文的“because it not only . . . of life”并结合全文可知, 此处表示“接受帮助比拒绝帮助好”。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,
14、C或D四个选项中,选出最佳选项。A blog can be a very effective way of spreading the word about yourself, and your other writing. It can unshroud your knowledge, and create an ongoing relationship with your readers. A good blog is more than just a marketing tool; its also an expression of your personality. An obviou
15、s starting point is to post samples of your work that not only show off your skills and writing ability but also leave people wanting more. Post selections from the most exciting parts of your stories but end them just as the action reaches its peak. If you write nonfiction (写实文学), show people what
16、they could achieve, and give them a few steps to get them started. Give tips, information and advice about the subjects you cover. For example, something about struggling with difficulty and many other issues like this. Your writing tips can also be included, as well as interesting, strange or funny
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
