2020版高中英语Unit3TraveljournalSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高中英语 Unit3TraveljournalSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1They talked about it for hours.Finally (final), they decided not to go.2She was fortunate enough to find a job as soon as she graduated from the university.3Im quite satisfied, and I prefer to rent (rent) such an apartment rather than buy (buy)
2、 one.4This machine is very easy to operate (operate)Anybody can learn to use it in a few minutes.5Because of the heavy snow, the train didnt arrive on schedule.6He is so kind a person that he takes a friendly attitude to/towards us.7To reduce food waste, some restaurants in Beijing insist their cust
3、omers (should) take (take) the leftover food after their meals.8Though Tom was stubborn, they determined to persuade (persuade) him to travel together.9I dont care about the price, so long as the car is in good condition.10He is such a determined (determine)person that he will never give in to any d
4、ifficulties.单句改错1Our new apartment is comfortable to live.live后加in2He insisted that she was sent to work in the countryside.was (should) be3After graduation from college, they made up their mind to go and settle in the countryside.mindminds4My husband prefers staying at home watching TV to go shoppi
5、ng with me.gogoing5Ever since they moved to this apartment, Mary and Alice had been good partners. hadhave.阅读理解If you plan on visiting to Fiji,you are probably looking for some fun things to do.Below are four unusual places.The Poseidon ResortThe Poseidon Resort is an underwater resort that gives vi
6、sitors a beautiful view of sea life.This resort covers 255 acres.Its covered and surrounded by a lagoon (咸水湖) that covers 5,000 acres and is about 90 feet under water,giving you a beautiful view of sea life right before your eyes.This resort even has a hotel for those who would prefer to have the un
7、usual experience of sleeping and waking up to the beautiful scenery all around them.The Sabeto Mud PoolIf youre looking for something unusual to do,you cant pass up the mud pool at Sabeto.It is located in a mountain range with a huge group of geothermal (地热的) pools full of nice,warm mud.Getting down
8、 and into the mud in the pool is believed to have benefits for healthy skin.This is unusual,but adults and especially kids will love it.Fire WalkingFire Walking in Fiji is believed to have originated on the island of Beau.Fire Walking is when you walk on whitehot stones barefoot.To do this, you have
9、 to be mentally prepared for it.Trust me; there is a lot of preparation and strict rules that travelers follow in order to do this safely.The Fiji MuseumThe Fiji Museum is unusual due to all the amazing artifacts youll see dating back to 3,0004,000 years.This museum has a certain attraction that mak
10、es it funnya shoe.Its been said that a man named Thomas Baker was eaten by the locals several centuries ago and the only thing left was his shoe.This unusual museum is a great idea if you bring the whole family to Fiji.【解题导语】本文介绍了去Fiji旅游时可以享受的旅游项目和著名景点。1Visitors who have the unusual experience of sl
11、eeping at the Poseidon Resort can _.Aenjoy the excellent service in the hotelBopen windows to see sea life swimmingCsee sea life around them in the roomDonly watch videos about sea life解析:选C细节理解题。从第二段的“giving you a beautiful view of sea life right before your eyes.who would prefer to have the unusua
12、l experience of sleeping.”可知答案。2Why do adults like to get down into the Mud Pool?ATo float on the warm mud.BTo make them strong.CTo play with the warm mud.DTo keep their skin healthy.解析:选D细节理解题。从第三段的“Getting down and into the mud in the pool is believed to have benefits for healthy skin.”可知答案。3Which
13、 of the following things needs more courage and stricter rules?ATrying Fire Walking.BVisiting the Poseidon Resort.CGetting into the Sabeto Mud Pool.DVisiting the Fiji Museum.解析:选A细节理解题。从第四段的“there is a lot of preparation and strict rules that travelers follow in order to do this safely”可知答案。4The und
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442698.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
