北京市2015高考英语阅读和信息匹配《四月》自练及答案12.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四月 北京市 2015 高考 英语 阅读 信息 匹配 答案 12
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家【由山东省2014高考仿真模拟冲刺卷(5)改编】 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中选出最佳选项。Cameron thought of himself as merely organizedHe certainly did not consider that he took great pains over anything ,he did just enough to get it rightExactly right, of course as he was fond of telling his staff, “if its not e
2、xactly right, its wrong”Occasionally a worker might be sad on hearing these words, because it meant another hour or so of going over the same bit of work, correcting the mistakes which Cameron had patiently pointed outAnd doing the corrections exactly right of courseStrangely enough ,his department
3、had the reputation for performing the highest quality work in the company ,and it was seen, and not only by those who worked in the department ,as a sort of elite(出类拔萃)unitThose programs that had to work first time, straight out of the box, Camerons men got those“Its mission(任务)criticalgive it to Ca
4、meron” was almost a catchphrase with his teamIt helped that Cameron was not merely particular about thingsHe wanted things done just so ,not because of a personal taste ,but because he had discovered through patient experimentation that this was the best way for it to be done1“Mission-critical” work
5、 given to Cameron because ACamerons work was errorfree BCameron was criticalChe didnt mind working late Dhe had a good team2Working for Cameron, people felt that Athey were part of an elite Btheir mission was criticalCCameron was very particular about things DCameron was patient and responsible 3Acc
6、ording to the underlined part in paragraph 5,what is meant by someone “who couldnt cut it”?AHe didnt cut corners BHe wasnt good enoughCHe had the wrong measurements DHe was a perfection4What can we learn about Cameron?AHe never got things WrongBHe didnt allow for any mistakeCHe encouraged work to be
7、 done in office hoursDHe was often misunderstood5The attitude of the author towards Cameron is that of being Apositive Bsympathetic Cnon-subjective Doptimistic【参考答案】1-5、AACBC 阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。GET YOUR DEGREE AT HOME!Have you ever wondered what a Degree might be worth to you in your job
8、or career(事业)? It means a lot of Americans with an Associate Degree average nearly $10,000 more in yearly earnings than those with just a High School Diploma(毕业证).Harcourt Learning Direct offers you a way to get a Specialized Associate Degree in 11 of todays growing fields-without having to go to co
9、llege full time. With Harcourt, you study at home, in your spare time-so you dont have to give up your present job while you train for a better one. Choose from exciting majors like Business Management, Accounting, Dressmaking Design, Bookkeeping, Photography, Computer Science, Engineering, and more
10、! Your training includes everything you need! Books, lessons, learning aids-even professional-quality tools and equipment-everything you need to master your training and more ahead to a new career is included in the low tuition(学费) price you pay. Your education is nationally recognized! Nearly 2, 00
11、0 American companies-including General Electric, IBM, Mobile, General Motors, Ford, and many others-have used our training for their employees. If companies like these recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!Earn your degree in as little as two year
12、s! Get a career diploma in just six months! The career of your dreams is closer than you think! Even if you have no experience before, you can get valuable job skills in todays hottest fields! Step-by-step lessons make learning easy. Prepare for promotions(提升), pay raises, even start a business of y
13、our own! Send today for FREE information about Harcourt at home training! Simply fill in your name and address on the coupon(票券) above. Then write in the name and number of the one program youre most interested in, and mail it today. Well rush your free information about how you can take advantage o
14、f the opportunities(机会) in the field youve chosen. Act today! Mail coupon today! Or call the number below 1-800-372-1589. Call any time, 24 hours a day, 7 days a week. www. Harcourt-learning. com E-mail:Harcourtlearning. com.1. This advertisement aims at calling on people to _.A. attend full-time un
15、iversities B. work part time to further their education C. improve their education at home to get better jobs D. earn their degrees in different ways that suit them2. Which of the following is NOT clearly mentioned in this advertisement? A. The way how you will get your degree. B. Tuition price. C.
16、The hot fields you will be preparing yourself for. D. The length of time it will take you to get a degree. 3. What does the writer of this ad intend to say by naming General Electric, IBM, Ford, etc.?A. To show that their training is widely used in the country. B. To show that the training program i
17、s fully supported by famous companies in the U. S.C. To prove the value of their training in every area. D. To show the importance of getting recognized by the most famous companies. 4. It seems to the writer that the greatest attraction for people to take their training is_. A. its convenience B. t
18、he degrees nation-wide recognition C. the economic benefit(利益) it will bring about D. the hot fields the training will help people to enter5. How many ways are mentioned in the ad for people to get in touch with the Harcourt Learning Direct?A. One. B. Two. C. Three. D. Four. 文章是一则业余培训班的招生广告。1. C。推理判
19、断题。根据 With Harcourt, you study at home, in your spare time so you dont have to give up your present job while you train for a better one(你可以在家,业余时间接受培训)可知答案选C。2. B。事实细节题。文章中提到in the low tuition price you pay,但没说具体多少学费,故答案选B。3. C。推理判断题。从Your education is nationally recognized 和If companies like these
20、 recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!可知答案C正确。4. C。推理判断题。从Prepare for promotions, pay raises, even start a business of your own可推知答案C正确。5. D。事实细节题。文章共提到四种联系方式:(1)sending today for FREE information (2)fill the coupon (3)mail coupon (4)call,即答案选D。【
21、2015高考复习】阅读理解Many of us still tend to think that emotions can affect reasonablethought,and sometimes land us in trouble.But in recent years psychologists have taken quite a different view.Keith Oatley,Professor of Psychology at Glasgow University,is involved in the research which shows the fundament
22、al importance of emotions.He believes we_are_very_ambivalent_about_them:we think of our emotions as being unreasonable,but we also consider them as essential to being human.For example,Mr Spock,a character in the television series Star Trek,is superintelligent and he has no emotions at all.However,h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
