2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13 SECTION Ⅳ LESSON 4 FIRST IMPRESSIONS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13SECTION LESSON 4FIRST IMPRESSIONS WORD版含解
- 资源描述:
-
1、SectionLesson4FirstImpressions课后篇巩固提升一、单词拼写1.Why was he chosen to attend the ceremony?Because his (口头的) English was very good.答案oral2.What is your advice?Share your (忧虑) with your doctor.答案anxiety3.Why is he (怒视) at his sister?Because she broke his favorite cup.答案glaring4.Why did he call up again?To
2、 (证实) his flight number.答案confirm5.My mother was (喜爱文学的)when she was young.Later she became a (图书馆管理员).She was so (感激的)that she took good care of the books and (文件).She managed to put every (部分)in order.答案literary;librarian;grateful;files;section二、写出画线部分的汉语意思The girl has a twin sister and they look
3、alike 1.Both of them are allergic 2. to flowers,so they had to glance 3. at the flowers through the window.Sometime they sigh 4.,but most of the time they are very grateful 5.,for their parents love them very much.答案1.相像的2.过敏的3.扫视4.叹气5.感激的三、单句语法填空1.There was no doubt that he was (guilt).答案guilty2.Th
4、e friends are getting along well with each other,for they are (like).答案alike3.The man was waiting for his brothers return with (anxious).答案anxiety4.Friday afternoons will be left free for (review).答案revision5.His father used to be a (library) when he was young.答案librarian6.He was allergic cat fur an
5、d started coughing when he got close to the cat.答案to7.Seeing her funny expression,the audience couldnt help (laugh).答案laughing8.Taking everything account,he did a very good job this time.答案into9.I found him so awful first time I met him.答案the10.The greatness has little, anything,to do with rank or p
6、ower.答案if四、完成句子1.任何人违反了规定都要受到惩罚。 shall be punished.答案Whoever breaks the rules2.我一看到他并没有立即认出他来。 I saw him,I didnt recognize him at once.答案The moment3.这个问题解决了,他们高兴地回家了。,they went home happily.答案With this problem solved4.只要保持它干净,你可以拿着这本书。,you can take the book.答案As long as you keep it clean5.她走近房间,怒视着她
7、的哥哥。She walked into the room,.答案glaring at her brother6.那是最后一根稻草了。我们再也得不到那样的机会了。That is ;Well never get such a chance.答案the last straw五、阅读理解AMy family has lived in my childhood home since I was two weeks old.Seventeen years later,as I got ready to leave for university,my parents decided that our cha
8、rming little house was no longer the ideal place we lived and that it was time to move.And naturally,I panicked.At first that we would leave my childhood home was gruesome.After all,this was the place where I used to run around with friends and where I would sit for hours staring out of the window,m
9、aking up songs about the passers-by.If we were to move,the new house wouldnt be my home at all,just a strange,new place.Id come to terms with the idea of leaving childhood things behind,despite the fact that the decision to move wasnt mine.And then it hit me:this was what the move was really about.I
10、 wasnt concerned with losing my childhood bedroom,or having to take an extra bus to get to school.What was bothering me was that Id be faced with a huge reminder that Id soon be completely responsible for myself.When I do go to university,Ill go without a safe place to come home to.Of course,Ill hav
11、e my familys love and support,but symbolically Ill never be able to go home again.As graduating high-school students,were all in love with the idea of going away and having wild adventures,provided we always have some place to return to.Leaving the family home behind is really just growing up withou
12、t a safety net.Its not a great change,but still nothing to smell.The move from one place in life to another is an important one.Because its true;you can never go home.Not really.But maybe,once youve had an adventure or two,you can go back for a nice visit.1.When did the writers parents decide to mov
13、e?A.After he went to college.B.At the age of his seventeen.C.When he was only two weeks old.D.Before he graduated from high school.答案B解析细节理解题。根据第一段第一、二句可知,在作者十七岁时其父母决定搬家。2.The underlined word “gruesome” most probably means “”.A.unpleasantB.excitingC.necessaryD.vital答案A解析词义猜测题。第二段作者重点说明了要离开时的心情,根据此词后
14、面的内容可知作者对于离开感觉不高兴。3.About moving what made the writer upset was that .A.it wasnt his own decision to moveB.he was concerned with losing his childhood bedroomC.hed soon have to take responsibility for himselfD.he had to take an extra bus to get to school答案C解析细节理解题。由文章第三段中的“WhatwasbotheringmewasthatId
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444105.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019年新课标语文高三总复习课件:12-3论述类文本阅读 .ppt
