分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13 SECTION Ⅳ LESSON 4 FIRST IMPRESSIONS WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444105
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:32.57KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13SECTION LESSON 4FIRST IMPRESSIONS WORD版含解
    资源描述:

    1、SectionLesson4FirstImpressions课后篇巩固提升一、单词拼写1.Why was he chosen to attend the ceremony?Because his (口头的) English was very good.答案oral2.What is your advice?Share your (忧虑) with your doctor.答案anxiety3.Why is he (怒视) at his sister?Because she broke his favorite cup.答案glaring4.Why did he call up again?To

    2、 (证实) his flight number.答案confirm5.My mother was (喜爱文学的)when she was young.Later she became a (图书馆管理员).She was so (感激的)that she took good care of the books and (文件).She managed to put every (部分)in order.答案literary;librarian;grateful;files;section二、写出画线部分的汉语意思The girl has a twin sister and they look

    3、alike 1.Both of them are allergic 2. to flowers,so they had to glance 3. at the flowers through the window.Sometime they sigh 4.,but most of the time they are very grateful 5.,for their parents love them very much.答案1.相像的2.过敏的3.扫视4.叹气5.感激的三、单句语法填空1.There was no doubt that he was (guilt).答案guilty2.Th

    4、e friends are getting along well with each other,for they are (like).答案alike3.The man was waiting for his brothers return with (anxious).答案anxiety4.Friday afternoons will be left free for (review).答案revision5.His father used to be a (library) when he was young.答案librarian6.He was allergic cat fur an

    5、d started coughing when he got close to the cat.答案to7.Seeing her funny expression,the audience couldnt help (laugh).答案laughing8.Taking everything account,he did a very good job this time.答案into9.I found him so awful first time I met him.答案the10.The greatness has little, anything,to do with rank or p

    6、ower.答案if四、完成句子1.任何人违反了规定都要受到惩罚。 shall be punished.答案Whoever breaks the rules2.我一看到他并没有立即认出他来。 I saw him,I didnt recognize him at once.答案The moment3.这个问题解决了,他们高兴地回家了。,they went home happily.答案With this problem solved4.只要保持它干净,你可以拿着这本书。,you can take the book.答案As long as you keep it clean5.她走近房间,怒视着她

    7、的哥哥。She walked into the room,.答案glaring at her brother6.那是最后一根稻草了。我们再也得不到那样的机会了。That is ;Well never get such a chance.答案the last straw五、阅读理解AMy family has lived in my childhood home since I was two weeks old.Seventeen years later,as I got ready to leave for university,my parents decided that our cha

    8、rming little house was no longer the ideal place we lived and that it was time to move.And naturally,I panicked.At first that we would leave my childhood home was gruesome.After all,this was the place where I used to run around with friends and where I would sit for hours staring out of the window,m

    9、aking up songs about the passers-by.If we were to move,the new house wouldnt be my home at all,just a strange,new place.Id come to terms with the idea of leaving childhood things behind,despite the fact that the decision to move wasnt mine.And then it hit me:this was what the move was really about.I

    10、 wasnt concerned with losing my childhood bedroom,or having to take an extra bus to get to school.What was bothering me was that Id be faced with a huge reminder that Id soon be completely responsible for myself.When I do go to university,Ill go without a safe place to come home to.Of course,Ill hav

    11、e my familys love and support,but symbolically Ill never be able to go home again.As graduating high-school students,were all in love with the idea of going away and having wild adventures,provided we always have some place to return to.Leaving the family home behind is really just growing up withou

    12、t a safety net.Its not a great change,but still nothing to smell.The move from one place in life to another is an important one.Because its true;you can never go home.Not really.But maybe,once youve had an adventure or two,you can go back for a nice visit.1.When did the writers parents decide to mov

    13、e?A.After he went to college.B.At the age of his seventeen.C.When he was only two weeks old.D.Before he graduated from high school.答案B解析细节理解题。根据第一段第一、二句可知,在作者十七岁时其父母决定搬家。2.The underlined word “gruesome” most probably means “”.A.unpleasantB.excitingC.necessaryD.vital答案A解析词义猜测题。第二段作者重点说明了要离开时的心情,根据此词后

    14、面的内容可知作者对于离开感觉不高兴。3.About moving what made the writer upset was that .A.it wasnt his own decision to moveB.he was concerned with losing his childhood bedroomC.hed soon have to take responsibility for himselfD.he had to take an extra bus to get to school答案C解析细节理解题。由文章第三段中的“WhatwasbotheringmewasthatId

    15、befacedwithahugereminderthatIdsoonbecompletelyresponsibleformyself.”可知,作者感到烦扰的是离开老家后自己得独立负责了。4.What is the main idea of the fourth paragraph?A.The writer is eager to go to university.B.The writers parents love and support him.C.He feels comfortable even if he has no safe place to come home to when h

    16、e goes to university.D.The writer feels a little down because hell never be able to go home again.答案D解析主旨大意题。根据该段最后一句but的转折可以看出作者对于离开老家感到有些失落。BTFKKidReporterAdrianaPalmieriinterviewsSelenaGomezbeforethesingersUNICEFbenefitconcert(amusicalperformanceheldtoraisemoneyforpeopleinneed)onJanuary19,inNewYo

    17、rkCity.Selena Gomez is back!After taking a year off from singing to work on her acting career,including the making of a new movie,Selena is back in the recording studio(录音室).She kicked off the return of her musical career on January 19 with a benefit concert to support United Nations Childrens Fund(

    18、UNICEF),an international charity organization.“Theres no better feeling than being back on stage,”Selena told TFK.The singer will begin touring again this spring,after the release of her new album(唱片) in March.Selena has spent the last three years as an ambassador(大使)for UNICEF,which helps kids in 1

    19、90 countries.“I believe in the organization,”Selena told TFK.“Ive been able to see what they do for kids and how they save kids lives all over the world.I think theyre great.”UNICEF aims to improve childrens health and education,particularly in poor countries.Selena helps create awareness about UNIC

    20、EF by hosting benefit concerts and events,as well as by visiting some of the countries the organization supports.“When I started,24,000 children died of preventable causes every day,”Selena told TFK.“My goal is to help bring that number down to zero,and to do what I can.”Selena has visited Ghana for

    21、 UNICEF,and is planning to visit Tanzania this year,a country UNICEF is helping to grow and change.Tanzania would be her fourth trip with UNICEF.When TFK asked Selena about her interests and how she spends her free time,Selena answered,“I like to sleep!”Selena also has six dogs that keep her busy.“I

    22、f I didnt act or sing,I would go to cooking school,”she said.“I love to eat;I love to cook.”Selena also loves to act.When asked about her role model,Gomez named actress Rachel McAdams.“I think shes beautiful,and shes a successful actress.I hope to have a career like hers one day.”5.What does Selena

    23、think of UNICEF?A.It is badly in need of money.B.It faces an uncertain future.C.It has a long way to go.D.It is doing a good job.答案D解析细节理解题。根据第三段中的“Ivebeenabletoseewhattheydoforkidsandhowtheysavekidslivesallovertheworld.Ithinktheyregreat.”可知,赛琳娜认为联合国儿童基金会所做的事是很伟大的。故选D项。6.What will Selena do this yea

    24、r?A.Act in a new movie.B.Pay a visit to Tanzania.C.Travel around the world.D.Host several benefit concerts.答案B解析细节理解题。根据第四段中的“.isplanningtovisitTanzaniathisyear.”可知,B项正确。7.From the last paragraph we can learn that Selena .A.doesnt like animalsB.prefers acting to singingC.hopes to have a successful c

    25、areerD.goes to a cooking school every day答案C解析推理判断题。根据最后一段中的“Ithinkshesbeautiful,andshesasuccessfulactress.Ihopetohaveacareerlikehersoneday.”可知,赛琳娜梦想跟自己的偶像一样,有朝一日能够拥有成功的事业。故选C项。8.What would be the best title for the text?A.UNICEF:a charity organizationB.Selena Gomez:a famous singerC.A benefit concer

    26、tD.A voice for help答案D解析标题归纳题。赛琳娜重返歌坛,她举办义演音乐会,帮助贫困地区的孩子。故D项作标题形象贴切。六、短文改错In my view,the Internet is helpful.It is known to all,the Internet is playing important part in our daily life.On the Internet,we can read news home and abroad and got as much informations as we can.We can also attend to the n

    27、et school and read many books.We can even do shopping online.Besides,your ability to operate the computer can be improved great.So we should not be addicted to the Internet,or well get our life and study destroying.In addition,we should keep off the harm websites.Anyhow,this doesnt prevent the Inter

    28、net from becoming our friend.答案In my view,the Internet is helpful.ItAs is known to all,the Internet is playing an important part in our daily life.On the Internet,we can read news home and abroad and gotget as much informationsinformation as we can.We can also attend the net school and read many boo

    29、ks.We can even do shopping online.Besides,yourour ability to operate the computer can be improved greatgreatly.SoBut we should not be addicted to the Internet,or well get our life and study destroyingdestroyed.In addition,we should keep off the harmharmful websites.Anyhow,this doesnt prevent the Internet from becoming our friend.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13 SECTION Ⅳ LESSON 4 FIRST IMPRESSIONS WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444105.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1