2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 1 FESTIVALS AND CELEBRATIONS Section Ⅱ Discovering Useful Structures课时作业(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT FESTIVALS AND CELEBRATIONS Section Discovering Useful Structures课
- 资源描述:
-
1、课时作业2基础检测1Her job is keeping (keep) the lecture hall as clean as possible.2I had great difficulty finding (find) the suitable food on the menu in that restaurant.3The girl writing (write) a letter there can speak English very well.4We were very excited at the sight of two fivestar red flags rising (
2、rise) in the stadium.5Do you know the boy flying (fly) a kite?6His argument is very convincing (convince)7The next thing he saw was smoke rising (rise) from behind the house.8The news that we won the game is exciting (excite)9The teacher stood among the laughing (laugh) children.10The man visiting (
3、visit) Japan is my uncle.11Laura was away in Paris for over a week.When she got home,there was a pile of mail waiting (wait) for her.12The room is empty except for a bookshelf standing (stand) in one corner.13John has really got the job because he showed me the offcial letter offering (offer) him it
4、.14One of his bad habits is smoking (smoke) while having dinner.15Look over theretheres a very long,winding path leading (lead) up to the house.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。Looking for something entertaining to do? Check out some wonderful festivals around the world.Koningsdag The Netherlands
5、Koningsdag or Kings Day is a national holiday in the Kingdom of the Netherlands.It is celebrated on 27 April (26 April if the 27th is a Sunday), the date marking the birth of King WillemAlexander.Orange is the national color, and the streets become a sea of feather boas (羽毛围巾) and body paint as crow
6、ds gather in the plazas and on the boats in the rivers.Amsterdam is the center of this outdoor party, with many live music events, but nearly every town is alive with orange on this day.Thai National Elephant Day ThailandThai National Elephant Day is a national holiday in Thailand.Thai National Elep
7、hant Day has been celebrated on March 13th of every year since 1998.Because the elephant is the national animal of Thailand, it is highly respected and treasured.During the festival elephants are honored during a ceremony (典礼) in which they are fed with bananas, other fruit, and sugarcane.The Fire F
8、estival ShetlandOn the last Tuesday of January the entire town of Lerwick, Shetland is in flames.At the festival, youll find yourself sitting, dancing, or stumbling around the largest bonfire youve ever seen in your life.The festival lasts only one day but takes the entire year to plan.Be prepared f
9、or an evening of singing, dancing, and fast paced activities, and dont worry about making it to work next day its a national holiday!Holi IndiaHoli, the Festival of colors, is a Hindu celebration full of joy and one of Indias most important holidays.On the last full moon day of the lunar month, usua
10、lly late February or early March, the air is full of brightcolored powder.The festival is celebrated differently throughout the country, with bonfires and music, but the cheerful spirit is common throughout Hindu communities around the world.作者向我们介绍了世界上一些非常有趣的节日。1The festival celebrated on March 13t
11、h in Thailand is held to _.Ashow peoples respect for their QueenBshow Thai peoples respect for elephantsCask people to protect endangered animalsDhelp people relax by singing and dancing解析:推理判断题。根据第三段的“Thai National Elephant Day has been celebrated on March 13th of every year since 1998.Because the
12、elephant.it is highly respected and treasured”可推断,这个节日是为了表示对大象的敬重。答案:B2Why dont people have to worry about working the day after the Fire Festival?ABecause people are allowed to sleep at work next day.BBecause the activities are too simple to get people tired.CBecause people dont have to go to work
13、next day.DBecause the festival ends very early at night.解析:细节理解题。根据第四段的“dont worry about making it to work next day its a national holiday”可知,第二天是全国性的假日,不用上班。答案:C3Where should you go if you are interested in the Festival of colors?AIndia. BShetland.CThailand. DThe Netherlands.解析:细节理解题。根据末段的“Holi, th
14、e Festival of colors.most important holidays”可知,如果对the Festival of colors感兴趣,你应该去印度。答案:A阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。The back door of the ambulance (救护车) was suddenly shut and the driver ran to the front, jumped into his seat, and started the engine.Inside were the _1_ parents, Mr and Mrs
15、 Green, the mother holding their baby daughter Ally.The little girl had _2_ food stuck in her throat(喉咙) and could hardly breathe.The driver, Mr White,turned on his siren (报警器) and flashing light, and started speeding towards the nearest hospital, fighting against _3_.The cars ahead of him pulled ou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444247.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020版高中语文人教选修语言文字应用课件:1-3四方异声——普通话和方言 .ppt
