2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Onwards and upwards(第3课时)Developing ideas Presenting ideas课时作业(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Onwards and upwards第3课时Developing ideas Presenting ideas课时作业
- 资源描述:
-
1、课时作业6Developing ideas & Presenting ideasToday Im a member of the UN Global Education First Initiative Youth Advocacy Group. It all _1_ when I was in secondary school. I joined a UNESCO club, a(n) _2_ that brings students together to discuss school matters and the pressing things _3_ them.After secon
2、dary school, I volunteered with nongovernmental organizations. It was then that I began to _4_ a lot about community development. I participated in projects as to peace and environment. _5_ the development of my community was a great pleasure for me.I met many _6_ as some people took volunteer work
3、lightly. They felt it _7_ time, or thought working without a salary was _8_. Even some friends and relatives tried to persuade me to _9_ volunteering. All of these got me to feel very _10_ at some point, but I could not give up _11_ it was an extremely worthwhile cause. I decided not to pay attentio
4、n to their _12_ but to concentrate on my work. One day, a group of young people came to me and said they were all _13_ for the changes I had brought into their lives _14_ peer (同龄人) education. I was so happy and realized when _15_ our own judgment, we could create influences.本文是记叙文,主题语境是“人与自我”。作者通过做
5、志愿者的经历说明了做志愿者能影响他人。1A.started BpausedCcontinued Dworked答案:A解析:本句的主语It指的是作者成为联合国“教育第一”全球倡议青年宣传小组一员这件事,依据“when I was in secondary school”可知,这项工作从那时开始(started)。2A.company BstageCplatform Dopportunity答案:C解析:空前提到“a UNESCO club”,空后提到“brings students together to discuss school matters and the pressing thin
6、gs”,由此可知,这是一个平台。3A.impressing BconvincingCexciting Dconcerning答案:D解析:结合空前的“the pressing things”可知,此处指学生们关心的紧迫问题。concern意为“使担忧”,符合语境。impress “使敬仰,给留下深刻的印象”;convince “使确信,使相信”。4A.appreciate BrequireCwatch Dargue答案:A解析:上文表明,作者开始做志愿者工作,本句中的then说明,通过做志愿者工作作者对社区的发展了解很多,故用appreciate “(to understand sth.)理解
7、,明白”。5A.Taking to BAttending toCCommitting to DAdapting to答案:C解析:作者做志愿者,并且参与与和平和环境相关的项目,因此作者应是全心全意投入社区发展。take to “开始喜欢,对产生好感”;attend to “照料,处理”;commit to “全心全意投入”;adapt to “适应”。6A.conditions BbarriersCpraises Dopinions答案:B解析:依据下文的“some people took volunteer work lightly”可知,有人不重视志愿者工作,所以作者遇到了许多阻力。bar
8、rier “障碍,阻力”。7A.killed BwastedCoccupied Dsaved答案:B解析:依据上文的“some people took volunteer work lightly”可知,一些人不重视志愿者工作,他们认为这是在浪费(wasted)时间,或者觉得工作却没有薪水拿是毫无意义的。8A.beneficial BmovingCmeaningless Dcurious答案:C解析:参见上题解析。beneficial “有利的,有帮助的”;moving “动人的,令人感动的”;meaningless “无意义的”;curious “奇特,好奇的”。9A.quit Bchang
9、eCvalue Dconsider答案:A解析:依据上文提到作者遇到的阻力以及下文中的“but I could not give up”可知,作者的一些亲友劝他停止(quit)做志愿者工作。10A.embarrassed BdiscouragedCdetermined Dworried答案:B解析:由语境可知,一些亲友的不理解和不支持让作者感到沮丧。discouraged “灰心的,丧气的”符合语境。11A.because BunlessCeven though Das if答案:A解析:下文中的“it was an extremely worthwhile cause”解释了作者不想放弃做志
10、愿者工作的原因,因此用because引导原因状语从句。12A.image BappearanceCbehavior Dadvice答案:D解析:上文提及作者的一些亲友劝他停止做志愿者工作,这里指他们的建议(advice)。13A.famous BgratefulCconfident Deager答案:B解析:依据下文的“for the changes I had brought into their lives”可知,这群年轻人很感激(grateful)作者。14A.for BunderCbeyond Dthrough答案:D解析:结合句意可知,通过同龄人教育项目,作者给这些年轻人的生活带来了
11、变化。through表示“以,凭借”。15A.thinking about Bsetting asideCrelying on Dturning down答案:C解析:结合上文可知,作者很高兴,并且领会到当相信自己的判断时,我们会产生影响。think about “考虑到”;set aside “暂时不考虑(或放一放)”; rely on “信任,信赖”; turn down “拒绝,驳回”。AOne Story is a nonprofit literary organization, devoted to celebrating the art form of the short stor
12、ies and supporting the writers who write them. If youre skilled at short stories and want to join us, pay attention to the following.Submission Periods: Jan.15thMay 31st/Sept.1stNov.14thWhat Kinds of Stories Is One Story Looking for?One Story is seeking literary fiction. Because of our format, we ca
13、n only accept stories between 3,000 and 8,000 words. They can be in any style and on any subject as long as they are good. More importantly, we are looking for stories that leave readers feeling satisfied.Does One Story Accept Published Material?No.One Story is looking for previously unpublished mat
14、erial. However, if a story has been published in print outside of North America, it will be considered. Stories previously published online on blogs, personal websites, or online literary magazines will not be accepted.How Do I Submit to One Story?We have an automated system for you to send us your
15、work. It will securely send our editors your story and email you a confirmation that it has been received. To use the automated system, you need to have a One Story account. You already have one if you have subscribed to One Story or One Teen Story, joined our mailing list, or submitted a story to e
16、ither magazine. When you are ready to submit, please visit our Submission Manager.本文是一篇应用文,主题语境是“人与社会”。文章主要介绍了One Story的投稿须知。1One Story judges whether a work is good mainly based on _.Aits theme Bits originalityCeditors comments Dreaders response答案:D解析:细节理解题。根据What Kinds of Stories Is One Story Look
17、ing for?部分中的“More importantly, we are looking for stories that leave readers feeling satisfied.”可知,One Story在寻找能使读者满意的故事。也就是说One Story评判作品好坏的一条重要标准是读者的反应。故选D。2What should you do when handing in your work?AInclude your creative inspiration.BRegister an account beforehand.CWrite a short recommendation
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444610.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
冀教版七年级英语上册Unit 8 Lesson 45 China共18张PPT).ppt
